27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 14-21 Ιουλίου 2024. Eντάσεις & ανατροπές τις επόμενες ημέρες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Γεμάτη εντάσεις, ανατροπές θα είναι αυτή η εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας η ατμόσφαιρα θα είναι κάτι παραπάνω από ηλεκτρισμένη.

Βασικός ύποπτος για όλη αυτή την κατάσταση θα είναι ο πλανήτης της δράσης Άρης, και οι συναντήσεις που θα έχει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κυρίως με τον Ουρανό, αλλά και με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου.

Άλλωστε, η μοναδική πλανητική μετακίνηση της εβδομάδας θα είναι αυτή του Άρη στο Μεταβλητό και Αέριο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του καλοκαιρίού.

Ενώ η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό απαιτεί από εμάς να τολμήσουμε.

Πιο ευνοημένοι θα είναι αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ ιδιαίτερα εκρηκτική και με πολλές ανατροπές θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 14/07 η παρουσία της Σελήνης στο Παρορμητικό και Αέριο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι πιθανό να δυσκολέψει οικογενειακές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, και να πυροδοτήσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες.

Την Δευτέρα 15/07, ίσως η πιο εκρηκτική ημέρα της εβδομάδας, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις και ανατροπές με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου να μυρίζει μπαρούτι. Σε κοσμικό επίπεδο είναι πιθανό να προκαλέσει αρκετές εντάσεις, έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά και ατυχήματα στον αέρα τα οποία και απευχόμαστε.

Την Τρίτη 16/07 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με την σύνοδο Άρη – Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τους τόνους στην προσωπική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 17/07 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσει την γοητεία και την καλή διάθεση των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 18/07 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την διάθεση για αλλαγή, αλλά και θα ωθήσει να πάρουν τολμηρές αποφάσεις τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 19/07 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να δημιουργήσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών, οι οποίοι καλό θα ήταν να μην ακούσουν την διαίσθηση τους .

Το Σάββατο 20/07 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης λίγες ώρες πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Ταύρου, με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από τους Ταύρους και τους Σκορπιούς αλλά και τους Ιχθύς και τους Παρθένους των 2 τελευταίων ημερών.

Ενώ την Κυριακή 21/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο τολμηρή πλευρά των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, νωρίς το πρωί ο πλανήτης της δράσης Άρης θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, η ζωή μας μπορεί να ανατραπεί από τη μια στιγμή στην άλλη, ή μήπως όχι εάν είμαστε εμείς που πρώτοι θα τις δρομολογήσουμε;

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα !!!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό