24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 1-8 Σεπτεμβρίου 2024: Νέα Σελήνη στην Παρθένο και Καθοριστικές Πλανητικές Αλλαγές

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 1-8 Σεπτεμβρίου 2024

 

Κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι η 1η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, και αυτό γιατί κατά  τη διάρκεια της έχουμε πολύ σημαντικές πλανητικές αλλαγές και μετακινήσεις, αλλά και την Νέα Σελήνη του μήνα στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου.

 

Νέα Σελήνη στην Παρθένο και Καθοριστικές Πλανητικές Αλλαγές

Καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις των επόμενων ημερών, εκτός από την Νέα Σελήνη θα παίξουν κυρίως οι αργοί πλανήτες, από το ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας. Τον δρόμο σε αυτές τις αλλαγές θα ανοίξει ο Ουρανός. Ο οποίος στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα μπει σε στάση στο ζώδιο του Ταύρου και 2 μέρες αργότερα θα ξεκινήσει για φέτος την ανάδρομη πορεία του, και δεν θα μείνει μόνον εκεί, καθώς η συνάντηση που θα έχει προς τα τέλη της εβδομάδας, για 3η φορά φέτος το καλοκαίρι, σε όψη τετραγώνου με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα, θα ολοκληρώσει ένα κύκλο εντάσεων και ανατροπών, τα οποία μας φωτογράφιζε η Πανσέληνος του Αυγούστου.

Αμέτοχος, δεν θα μείνει ούτε και ο Πλούτωνας, ο οποίος συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα επιστρέψει για τελευταία φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για τους επόμενους 2 μήνες, με σκοπό να ολοκληρώσει το μεταμορφωτικό του έργο στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) της τελευταίας ημέρας.

Στα μέσα της εβδομάδας, θα έχουμε μια ακόμα πλανητική μετακίνηση, και αυτή αφορά τον πλανήτη της δράσης Άρη, ο οποίος θα κάνει την είσοδο του στο Υδάτινο και Παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου όπου θα παραμείνει μέχρι  τις 17/04/2025, αφού επισκεφτεί για λίγο το ζώδιο του Λέοντα. Άξια προσοχής, είναι η συμμετοχή του Άρη στην Νέα Σελήνη, καθώς η όψη τετραγώνου που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να πυροδοτήσει αρκετές ιώσεις.

Σε αυτό το σκηνικό αλλαγών, ανατροπών θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα η οποία στην ουσία απαιτεί από εμάς να γίνουμε πιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί.

Στο επίκεντρο των γεγονότων θα βρεθεί αυτή την εβδομάδα ο Μεταβλητός Σταυρούς (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) μιας και η Νέα Σελήνη τους ωθεί σε νέα ξεκινήματα, τα οποία θα πρέπει να γίνουν με σωστά μελετημένα βήματα. Ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα, καθώς θα είναι επιρρεπείς σε εξαπατήσεις, με αποτέλεσμα  να παρασυρθούν σε φανατικές αντιδράσεις.

Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί και ο Σταθερός Σταυρός (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, καθώς οι ξαφνικές ανατροπές και οι αλλαγές των σχεδίων είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Ενώ για τον Παρορμητικό Σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) μια περίοδος έντονης δράσης ξεκινά.

 

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Την Κυριακή 01/09 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, θα φέρει  στο επίκεντρο της προσοχής του φιλικού και κοινωνικού τους κύκλου, τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, ο Ουρανός θα μπει σε στάση, στο ζώδιο του Ταύρου, λίγο πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Δευτέρα 02/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, υπόσχεται ότι θα βοηθήσει να αποκαταστήσει την επικοινωνία, και τις προσωπικές σχέσεις των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Το σημαντικότερο όμως πλανητικό γεγονός της ημέρας, είναι η επιστροφή, για τελευταία φορά του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου έρχεται για να ολοκληρώσει ένα κύκλο μεταμόρφωσης στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) της τελευταίας ημέρας.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 03/09 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που είναι γεννημένοι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ο δρόμος για τα νέα ξεκινήματα δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς για να αποφύγουν τις κακοτοπιές και τις εξαπατήσεις, που κρύβει η όψη τετραγώνου του Άρη από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, (επηρεάζει αυτή η όψη κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού των 2 τελευταίων ημερών), θα πρέπει να κινηθούν προσεχτικά. Σε κοσμικό επίπεδο, αυτή η όψη είναι πιθανό να ενεργοποιήσει φανατικές αντιδράσεις, ιώσεις του αναπνευστικού αλλά και ατυχήματα στην θάλασσα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση των υδάτων.

Την Τετάρτη 04/09 η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανόν να  ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών. Το σημαντικό όμως πλανητικό γεγονός της ημέρας, είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, ο οποίος με εξαίρεση ένα μικρό χρονικό διάστημα όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα, θα παραμείνει μέχρι τις 17/04/2025, εγκαινιάζοντας μια περίοδο με έντονη δράση, και αρκετή πίεση για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αλλά και μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Την Πέμπτη 05/09  η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα ενισχύσει την γοητεία και την  καλή διάθεση των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, τα οποία μπορούν να ασχοληθούν και με θέματα ομορφιάς.

Την Παρασκευή 06/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από τους Διδύμους, θα βοηθήσει να βρουν εύκολες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν ή που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 07/09 η όψη τετραγώνου, που σχηματίζεται για 3η φορά αυτό το καλοκαίρι, του Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές ή δυσάρεστες εξελίξεις αλλά και εντάσεις, στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Και επειδή αυτή ήταν μια από τις βασικές όψεις της Πανσελήνου στο ζώδιο του Υδροχόου που πραγματοποιήθηκε στις 19/08, είναι πιθανό να δούμε σε κοσμικό επίπεδο, εντάσεις, επιθετικές ενέργειες, πτώση αεροπλάνων, γεγονότα που απευχόμαστε,  αλλά και έντονα καιρικά ή γεωφυσικά φαινόμενα .

Ενώ την Κυριακή 08/09  η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα ωθήσει σε αναγκαστικούς συμβιβασμούς, νέες υποχρεώσεις, ενώ είναι πιθανό να υποχρεωθούν να βάλουν νέα πιο  αυστηρά όρια στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

 

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, κάθε νέο ξεκίνημα για να είναι επιτυχημένο πρέπει να οργανωθεί σωστά, ενώ οι ψεύτικες υποσχέσεις μόνο κακό μπορεί να κάνουν μακροπρόθεσμα. Επίσης, εάν κάτι δεν πρέπει να φοβόμαστε αυτό είναι τις ανατροπές.

 

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και ένα εποικοδομητικό μήνα!!!

Παπουτσή Πηνελόπη

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό