28.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από τις 07-14 Ιουλίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Τυχερή, ανατρεπτική και ιδιαίτερα έντονη θα είναι η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου, μια εβδομάδα όπου θα έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, να κάνουμε όνειρα για το μέλλον, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις στην προσωπική μας ζωή.

Η Αφροδίτη είναι αυτή που θα πρωταγωνιστήσει σε όλη την εβδομάδα, και αυτό γιατί οι συναντήσεις της, όσο θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, με τον Ουρανό στο ξεκίνημα της εβδομάδες υπόσχεται να μας φέρει ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική μας ζωή, και με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στα μέσα της, θα μας ωθήσει να κάνουμε όνειρα για το μέλλον.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, είναι η μοναδική πλανητική μετακίνηση της εβδομάδας, υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει αν γίνουμε πιο γενναιόδωροι στον έρωτα, παρόλο που η 1η συνάντηση της με τον ανάδρομο Πλούτωνα, μπορεί να οδηγήσει κάποιους σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.

Από την άλλη πλευρά η συνάντηση του Ερμή με τον Δία, μόνο τύχη και σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να μας φέρει, ενώ η συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Κρόνο έρχεται για να σταθεροποιήσει καταστάσεις.

Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα θα έχουν τόσο οι Λέοντες και οι Υδροχόοι όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες.

Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική τους ζωή θα έχουν τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί.

Όνειρα για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής, αλλά την δυνατότητα να βάλουν σταθερές βάσεις θα έχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς).

Ουδέτερη θα είναι σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), αλλά και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική τους ζωή, θα αναγκαστούν να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 07/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να παρασύρει χειριστικές συμπεριφορές, εξαιτίας των συναισθηματικών ανασφαλειών που μπορεί να ξυπνήσει στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

Την Δευτέρα 08/07 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται κεραυνοβόλους έρωτες και ευχάριστες γνωριμίες, τόσο για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ενώ αυτή η όψη είναι ιδανική για όσους θέλουν να προχωρήσουν σε αλλαγές και ανανέωση της εξωτερικής τους εμφάνισης λίγο πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές. Επίσης την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από τους Διδύμους, φέρνει τυχερές γνωριμίες και δίνει την δυνατότητα να προχωρήσουν σημαντικές συμφωνίες τόσο οι Λέοντες και οι Υδροχόοι όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 09/07 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις και να παρασύρει σε ξαφνικές αλλαγές στην διάθεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 10/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς θα δικαιώσει τις προσπάθειες και την μεθοδική δουλειά που έχουν κάνει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 11/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη, λίγες ώρες πριν ολοκληρώσει το ταξίδι της στο ζώδιο του Καρκίνου, με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την ρομαντική διάθεση και θα ωθήσει να κάνουν όνειρα για το μέλλον της προσωπικής τους ζωής, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) της τελευταίας ημέρας. Ενώ, λίγες ώρες αργότερα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική ζωή και θα ωθήσει να γίνουν ακόμα πιο γενναιόδωρα απέναντι στον ερωτικό τους σύντροφο, τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Παρασκευή 12/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα αναγκάσει να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές τους σχέσεις, ενώ μπορεί να παρασύρει και σε σκηνές ζηλοτυπίας, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

Το Σάββατο 13/07 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από τους Διδύμους, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και θα βοηθήσει να βρουν εύκολες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να ξεχωρίσουν με την ευγένεια και την παρουσία τους στις κοινωνικές τους επαφές.

Ενώ την Κυριακή 14/07 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι πιθανό να πυροδοτήσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες, κυρίως στις οικογενειακές σχέσεις, των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, η ζωή κάνει πάντα τα πιο όμορφα σενάρια και μπορεί να μας φέρει την ευτυχία την στιγμή που δεν το περιμέναμε. Για να πετύχει όμως αυτό θα πρέπει να έχουμε κλείσει τους λογαριασμούς μας με το παρελθόν και να έχουμε δομήσει την ζωή μας σε σταθερές βάσεις.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό