28.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Αστρολογικό Δελτίο Εβδομάδας 6-13 Οκτωβρίου: με Ανάδρομους Πλανήτες και Έντονες Εξελίξεις – Έρωτας, Ανατροπές και Νέες Αρχές

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Αστρολογικό Δελτίο Εβδομάδας 6-13 Οκτωβρίου: με Ανάδρομους Πλανήτες και Έντονες Εξελίξεις – Έρωτας, Ανατροπές και Νέες Αρχές

 

Ερωτική, γεμάτη ευκαιρίες αλλά και με αρκετές εντάσεις θα είναι η 2η εβδομάδα του Οκτωβρίου. Μια εβδομάδα με ενδιαφέρουσες όψεις και σημαντικές πλανητικές αλλαγές.

Η σημαντική ιδιαιτερότητα της είναι ότι, για 1 ημέρα όλοι οι αργοί πλανήτες θα κινούνται ανάδρομα. Και αυτό θα συμβεί μετά τα μέσα της εβδομάδας όπου και ο Δίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, ενώ στα τέλη της εβδομάδας ο Πλούτωνας θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, από το οποίο θα αποχωρήσει οριστικά τον Νοέμβριο.

Ενώ ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετές εντάσεις, κυρίως στις οικογενειακές σχέσεις, οι οποίες, ευτυχώς δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια, ενώ κατά τη διάρκεια της σε κάποιους η τύχη χτυπάει την πόρτα, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στα ερωτικά τους.

Ωστόσο, κάποιοι θα βρεθούν στην δύσκολη θέση, να τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα κάποιες σχέσεις και κάποιες συνεργασίες τους, και αυτό γιατί μπορεί να βρεθούν απέναντι από σημαντικές αποκαλύψεις .

Εντάσεις στις οικογενειακές τους σχέσεις και οριστικά ξεκαθαρίσματα θα έχουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Στον αστερισμό του έρωτα θα κινηθούν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς).

Ευχάριστες γνωριμίες αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες θα έχουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Ενώ ουδέτερη θα είναι τόσο για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 06/10 είναι μια μέρα που κρύβει αρκετές εντάσεις, καθώς η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου,  είναι πιθανό να παρασύρει σε εγωιστικές αντιδράσεις κυρίως στις φιλικές και οικογενειακές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Αν κάτι πρέπει να προσέχουν είναι τα μικροατυχήματα, καθώς  θα είναι επιρρεπείς.

 

Την Δευτέρα 07/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο χαρούμενη πλευρά, αλλά και την παιδικότητα που κρύβουν μέσα τους, τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου.

 

Η Τρίτη 08/10, είναι μια από τις πιο τυχερές και ερωτικές ημέρες του μήνα. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, υπόσχεται ότι ο έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του στη ζωή των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από τους Διδύμους, θα ανοίξει τον δρόμο για να προχωρήσουν σε πολύ καλές συνεργασίες, και θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

 

Την Τετάρτη 09/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση, και αυτό θα επηρεάσει την συναισθηματική διάθεση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου. Το σημαντικότερο όμως πλανητικό γεγονός την ημέρας, είναι η στάση του Δία στους Διδύμους, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του.

 

Την Πέμπτη 10/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Ζυγού, είναι πιθανό να δημιουργήσει εσωτερική σύγχυση και να ενισχύσει το άγχος,  κυρίως για τους μέλλον, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

 

Την Παρασκευή 11/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, ο οποίος ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα παρασύρει σε χειριστικές συμπεριφορές, κυρίως στις προσωπικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών. Επίσης την ίδια ημέρα ο Δίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους.

 

Το Σάββατο 12/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου. Το σημαντικότερο όμως πλανητικό γεγονός της ημέρας είναι η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω,

 

Ενώ την Κυριακή 13/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, λίγες ώρες πριν κάνει την είσοδο του  στο ζώδιο του Σκορπιού, θα συναντηθεί για τελευταία φορά στον Παρορμητικό Σταυρό, σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς ή να παρασύρει σε λόγια και πράξεις εκδίκησης τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) της τελευταίας ημέρας.

 

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, ο έρωτας είναι η πηγή της ζωής, γι’ αυτό και δεν φοβόμαστε να μπλεχτούμε στα δίχτυα του, και να ζήσουμε κάθε στιγμή με ένταση και πάθος.

 

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό