30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστρολογικό Δελτίο Εβδομάδας (29/09 – 06/10/2024): Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ζυγό – Τι Φέρνει για τα Ζώδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστρολογικό Δελτίο Εβδομάδας (29/09 – 06/10/2024): Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ζυγό – Τι Φέρνει για τα Ζώδια

 

Ο Σεπτέμβριος μας αφήνει με μια γλυκιά επίγευση και την υπόσχεση ότι , στην ζωή μας μπορεί να έλθει η πολυπόθητη σταθερότητα.

Ωστόσο, ο Οκτώβριος, μπορεί να αποδειχθεί ανατρεπτικός, μιας και η Νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου, η οποία θα ολοκληρώσει των φετινό κύκλο των Εκλείψεων, που  θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, στα μέσα τις εβδομάδας, έχει άλλα σχέδια για ορισμένους από εμάς.

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των σχέσεων, έτσι , αυτή η Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη, έχει την ιδιαιτερότητα, και απαιτεί από εμάς, πριν προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας σχέσεις, να έχουμε κλείσει τις εκκρεμότητες μας με το παρελθόν, και τα οποία θα έχουν δρομολογηθεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η επόμενη Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού.

Οι εναλλαγές στην διάθεση μας , δεν πρέπει να μας επηρεάσουν αρνητικά, γιατί μόνον όποιος διεκδικεί, βγαίνει κερδισμένος.

Σε εστιασμένη δράση θα προχωρήσουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς).

Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα τόσο για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Ενώ στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 29/09 είναι σημαντικό να διατηρήσουν την ψυχραιμία και τα νεύρα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, γιατί η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους δοκιμάσει αρκετά.

 

Η Δευτέρα 30/09 έρχεται με πολλές υποσχέσεις. Αρχικά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση και τις διπλωματικές ικανότητες, των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου, βοηθώντας τους να προωθήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια και να αποφύγουν τις κακοτοπιές, με αριστοτεχνικό τρόπο. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, θα βοηθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς , Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου  δεκαημέρου, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον και να προχωρήσουν με σωστά οργανωμένες κινήσεις.

 

Την Τρίτη 01/10 οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου και αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, τόσο με τον Δία από τους Διδύμους όσο και με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

 

Η Τετάρτη 02/10, είναι ίσως η πιο σημαντική ημέρα του Οκτωβρίου, καθώς το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, με την συμμετοχή τόσο του Ερμή όσο και του Άρη. Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, οι Εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών, και αυτή η Ηλιακή Έκλειψη – Νέα Σελήνη, απαιτεί από εμάς να βάλουμε τις σχέσεις μας σε προτεραιότητα και να κάνουμε μια νέα αρχή στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας σχέσεις, και είναι μια Έκλειψη που θα μας επηρεάζει μέχρι τον Μάρτιο του 2025, εξαιτίας της παρουσίας του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου. Σημαντικές αλλαγές, εξαιτίας αυτής της Ηλιακής Έκλειψης, στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, θα έχουν οι εκπρόσωποι του  Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

 

Την Πέμπτη 03/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, είναι πιθανό να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα, ιδιαίτερα στις προσωπικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

 

Την Παρασκευή 04/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, υπόσχεται ότι θα φέρει σταθερότητα στις ερωτικές σχέσεις των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, ενώ σε ότι αφορά την εμφάνιση μας, αυτή η όψη είναι ιδανική για να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής ή μια αλλαγή στην εξωτερική μας εμφάνιση.

 

Το Σάββατο 05/10 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες και να μπουν σε δράση, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

 

Ενώ την Κυριακή 06/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου,  είναι πιθανό να παρασύρει σε εγωιστικές αντιδράσεις και εντάσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Ένας ακόμα λόγος που θα πρέπει να είναι προσεχτικοί, είναι γιατί εξαιτίας της έντασης θα είναι επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

 

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι , η ανανέωση στην ζωή μας είναι πάντα καλοδεχούμενη, για να είναι επιτυχημένη όμως, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί χώρος.

 

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!

Πηνελόπη Παπουτσή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό