20 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Αστρολογικός Οδηγός για την 9 Οκτωβρίου: Ποιες Αποφάσεις να Πάρετε και Τι να Αποφύγετε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ναι για την 9η Οκτωβρίου:

Ναι στην Οργάνωση και Σταθερότητα: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε όψη με τον Κρόνο βοηθάει να οργανώσεις τη ζωή σου, να βάλεις τάξη στις υποχρεώσεις σου και να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους.
Ναι στην Καινοτομία και στις Αλλαγές: Οι όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό ευνοούν την αποδοχή των αλλαγών και τη δοκιμή νέων πραγμάτων. Άφησε πίσω σου ό,τι δεν λειτουργεί και αγκάλιασε την ανανέωση.
Ναι στην Επικοινωνία: Με το quintile της Σελήνης με τον Ερμή, είναι μια ιδανική μέρα για συζητήσεις, επίλυση διαφωνιών και λογική προσέγγιση στις σχέσεις σου. Προώθησε τον διάλογο με ξεκάθαρο και ήρεμο τρόπο.
Ναι στην Εσωτερική Θεραπεία: Εκμεταλλεύσου την ενέργεια του Κρόνου για να εξετάσεις τα συναισθήματά σου με πειθαρχία και να προχωρήσεις προς την προσωπική σου ανάπτυξη.

Όχι για την 9η Οκτωβρίου:

Όχι σε Πράξεις Απερισκεψίας: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να μην πάρεις ριψοκίνδυνες αποφάσεις χωρίς σκέψη. Απόφυγε τις βιαστικές ενέργειες που δεν βασίζονται σε λογική.
Όχι στις Συναισθηματικές Εντάσεις: Η όψη ημιτετραγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις. Απόφυγε δραματικές αντιδράσεις ή υπερβολικά συναισθηματικά ξεσπάσματα.
Όχι στην Καταπίεση των Συναισθημάτων: Αν και η Σελήνη στον Αιγόκερω ενθαρρύνει την πειθαρχία, μην αγνοείς τα συναισθήματά σου. Απόφυγε να τα καταπιέσεις, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις.
Όχι στην Ακινησία: Οι αλλαγές που φέρνει ο Ουρανός σε καλούν να μην φοβηθείς την κίνηση. Μην επιμένεις σε παλιά μοτίβα που δεν σε εξυπηρετούν πια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό