23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστρολογικές Όψεις 28ης Σεπτεμβρίου: Προσωπική Ανάπτυξη και Συναισθηματική Θεραπεία υπό την Ενέργεια της Σελήνης

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Ημερήσιες Προβλέψεις > Αστρολογικές Όψεις 28ης Σεπτεμβρίου: Προσωπική Ανάπτυξη και Συναισθηματική Θεραπεία υπό την Ενέργεια της Σελήνης

Αστρολογικές Όψεις 28ης Σεπτεμβρίου: Προσωπική Ανάπτυξη και Συναισθηματική Θεραπεία υπό την Ενέργεια της Σελήνης

 

 

Η 28η Σεπτεμβρίου φέρνει μια σειρά από πλανητικές όψεις που μπορούν να μας επηρεάσουν σε διάφορους τομείς, ειδικά όσον αφορά τα συναισθήματα, τις σχέσεις, την επικοινωνία και τη δράση. Ας αναλύσουμε κάθε όψη με τη θέση των πλανητών και την ώρα της όψης:

1. Σελήνη Ημιεξάγωνο Άρη (03:32 π.μ.)

Θέση: Σελήνη στις 13° Λέοντα 16′, Άρης στις 13° Καρκίνου 16′Το ημιεξάγωνο είναι μια όψη που ενδέχεται να φέρει μικρές εντάσεις, αλλά επίσης δίνει την ευκαιρία να εκφραστεί η δράση (Άρης) μέσα από το συναίσθημα (Σελήνη). Η Σελήνη στον Λέοντα είναι περήφανη και παθιασμένη, ενώ ο Άρης στον Καρκίνο είναι πιο προσεκτικός και ευαίσθητος. Αυτή η όψη θα μπορούσε να δημιουργήσει μια εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στην επιθυμία για δράση και την ανάγκη για προστασία και ασφάλεια. Ίσως αισθανθείς την ανάγκη να υπερασπιστείς τα συναισθήματά σου ή τις ανάγκες σου με έναν πιο συναισθηματικό τρόπο.

2. Σελήνη Sesquiquadrate Ποσειδώνα (03:38 π.μ.)

Θέση: Σελήνη στις 13° Λέοντα 19′, Ποσειδώνας στις 28° Ιχθύων 19′Αυτή η όψη μπορεί να φέρει σύγχυση και αυταπάτες. Ο Ποσειδώνας κυβερνά τα όνειρα, τη φαντασία και τις πλάνες, ενώ η Σελήνη στο Λέοντα προσπαθεί να εκφράσει συναισθηματική ζεστασιά και αυτοπεποίθηση. Το ενάμιση τετράγωνο είναι μια όψη έντασης, και μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική ανασφάλεια ή παρανοήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της ώρας, μπορεί να νιώσεις ανησυχία ή να υπάρξει ασάφεια σε συναισθηματικά ζητήματα. Πρόσεξε τα όνειρα και τις φαντασιώσεις σου, καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

3. Σελήνη Χιαστί Κρόνο (06:03 π.μ.)

Θέση: Σελήνη στις 14° Λέοντα 33′, Κρόνος στις 14° Ιχθύων 33′Η χιαστί όψη μεταξύ της Σελήνης και του Κρόνου μπορεί να φέρει συναισθηματικές προκλήσεις. Η Σελήνη στο Λέοντα θέλει να λάμπει και να απολαμβάνει τη ζωή, ενώ ο Κρόνος στους Ιχθύες θέτει όρια και μπορεί να δημιουργήσει αίσθηση περιορισμού. Αυτή η όψη ενδέχεται να φέρει συναισθηματική απογοήτευση ή την αίσθηση ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να κατακτήσεις τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Η αυτοπειθαρχία και η ευθύνη είναι σημαντικά σε αυτή την όψη, αλλά μπορεί να νιώσεις ότι οι υποχρεώσεις σου περιορίζουν την ελευθερία σου.

4. Αφροδίτη Sesquiquadrate Δία (06:25 π.μ.)

Θέση: Αφροδίτη στις 6° Σκορπιού 7′, Δίας στις 21° Διδύμων 7′Αυτή η όψη φέρνει υπερβολές στις σχέσεις και τα οικονομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι παθιασμένη και βαθιά συναισθηματική, ενώ ο Δίας στους Διδύμους είναι πιο διανοητικός και επιφανειακός. Το ενάμιση τετράγωνο φέρνει ένταση ανάμεσα στις επιθυμίες για βαθιά συναισθηματική σύνδεση και την επιθυμία για ελευθερία ή επέκταση. Πρόσεξε υπερβολές στις σχέσεις ή σε οικονομικές δαπάνες αυτή την περίοδο, καθώς μπορεί να υπάρχει η τάση να ξεπεράσεις τα όρια.

5. Σελήνη Ημιτετράγωνο Ερμή (02:37 μ.μ.)

Θέση: Σελήνη στις 18° Λέοντα 54′, Ερμής στις 3° Ζυγού 54′Το ημιτετράγωνο είναι μια όψη που φέρνει μικρές συγκρούσεις ανάμεσα στο συναίσθημα (Σελήνη) και τη λογική (Ερμής). Η Σελήνη στο Λέοντα είναι περήφανη και εκφραστική, ενώ ο Ερμής στον Ζυγό προσπαθεί να φέρει ισορροπία και δικαιοσύνη στην επικοινωνία. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει δυσκολίες στην κατανόηση ή την έκφραση των συναισθημάτων σου, ειδικά στις σχέσεις ή στην επικοινωνία με τους άλλους. Μπορεί να υπάρξουν μικρές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις, οπότε είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στη διπλωματία.

6. Αφροδίτη Χιαστί με τον Δεσμό της Σελήνης (04:35 μ.μ.)

Θέση: Αφροδίτη στις 6° Σκορπιού 38′, Δεσμός στις 6° Κριού 38′Αυτή η όψη μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές ή προκλήσεις στις σχέσεις και τις αξίες σου. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ψάχνει για βαθιά και έντονα συναισθήματα, ενώ ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό σχετίζεται με την ανάγκη να κινηθείς μπροστά και να κάνεις νέα ξεκινήματα. Η χιαστί όψη δείχνει ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνεις προσαρμογές στις σχέσεις σου ή να επανεξετάσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Ίσως υπάρξει η ανάγκη να αφήσεις πίσω καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν την προσωπική σου ανάπτυξη.

7. Ήλιος Ημιτετράγωνο Σελήνη (06:47 μ.μ.)Θέση: Ήλιος στις 6° Ζυγού 0′, Σελήνη στις 21° Λέοντα 0′Το ημιτετράγωνο είναι μια όψη έντασης που δημιουργεί μικρές προκλήσεις. Η Σελήνη στο Λέοντα ενθαρρύνει την έκφραση συναισθημάτων με αυτοπεποίθηση, ενώ ο Ήλιος στον Ζυγό θέλει να διατηρήσει την αρμονία και τις ισορροπίες στις σχέσεις. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει εσωτερική σύγκρουση ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και την επιθυμία να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να εκφραστείς με πάθος, αλλά ταυτόχρονα να αναρωτιέσαι αν αυτό θα διαταράξει την αρμονία με τους άλλους.

8. Σελήνη Εξάγωνο Δία (07:04 μ.μ.)

Θέση: Σελήνη στις 21° Λέοντα 9′, Δίας στις 21° Διδύμων 9′Το εξάγωνο είναι μια θετική όψη που ενισχύει την αισιοδοξία και την επέκταση. Η Σελήνη στο Λέοντα γεμίζει αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα, ενώ ο Δίας στους Διδύμους φέρνει ευκαιρίες μέσα από την επικοινωνία και την γνώση. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και ενίσχυση της αυτοπεποίθησης μέσω της επικοινωνίας με άλλους. Είναι καλή στιγμή για να μοιραστείς τις ιδέες σου και να επεκτείνεις τον κύκλο σου.

9. Σελήνη Sesquiquadrate Δεσμός (08:03 μ.μ.)

Θέση: Σελήνη στις 21° Λέοντα 38′, Βόρειος Δεσμός στις 6° Κριού 38′Eίναι μια όψη έντασης που μπορεί να φέρει δυσκολίες στην κατεύθυνση που παίρνεις στη ζωή σου. Ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό αντιπροσωπεύει την πορεία της ψυχής και την ανάγκη να κινηθείς μπροστά, ενώ η Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να εστιάζει περισσότερο στο εδώ και τώρα, με έμφαση στην αυτοέκφραση και την επιβεβαίωση. Αυτή η όψη ενδέχεται να προκαλέσει αμφιβολίες για το αν οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι σε αρμονία με τον μακροπρόθεσμο σκοπό σου. Ίσως υπάρξει ένταση ανάμεσα στην ανάγκη σου για αυτοεπιβεβαίωση και την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις.

10. Σελήνη Τρίγωνο Χείρωνα (08:37 μ.μ.)Θέση: Σελήνη στις 21° Λέοντα 55′, Χείρωνας στις 21° Κριού 55′Το τρίγωνο είναι μια ευνοϊκή όψη που φέρνει θεραπευτικές ενέργειες και ενίσχυση της αυτοεκτίμησης. Η Σελήνη στο Λέοντα ενθαρρύνει την αυτοπεποίθηση, ενώ ο Χείρωνας στον Κριό φέρνει θεραπεία στις πληγές που σχετίζονται με την προσωπική ταυτότητα. Αυτή η όψη προσφέρει μια ευκαιρία για να θεραπεύσεις παλιές πληγές και να αποδεχτείς τον εαυτό σου. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για συναισθηματική ανάπτυξη και ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, καθώς η ενέργεια του Χείρωνα σε βοηθά να αντιμετωπίσεις παλιά τραύματα με θάρρος.

11. Σελήνη Bi Quintile Ποσειδώνα (09:21 μ.μ.)

Θέση: Σελήνη στις 22° Λέοντα 18′, Ποσειδώνας στις 28° Ιχθύων 18′Eίναι μια δημιουργική όψη που συνδέεται με την έμπνευση και την καλλιτεχνική έκφραση. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες είναι συνδεδεμένος με τα όνειρα, τη φαντασία και την πνευματικότητα, ενώ η Σελήνη στο Λέοντα ενισχύει την αυτοέκφραση και τη δημιουργικότητα. Αυτή η όψη μπορεί να σου προσφέρει έμπνευση για καλλιτεχνικά ή πνευματικά ζητήματα. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες, να συνδεθείς με τα όνειρά σου και να αφήσεις τη φαντασία σου να σε καθοδηγήσει.

Αυτή η ημέρα φέρνει εντάσεις ανάμεσα στα συναισθήματα και τη λογική, με αρκετές όψεις που δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξουν μικρές συγκρούσεις και παρεξηγήσεις, ειδικά σε συναισθηματικά και προσωπικά ζητήματα. Υπάρχει μια γενική τάση για αναθεώρηση στις σχέσεις, ενώ η επιρροή του Ποσειδώνα και του Δία μπορεί να φέρει σύγχυση ή υπερβολές. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία και να μην παρασυρθείς από αυταπάτες ή παρορμήσεις.

Η βραδιά της 28ης Σεπτεμβρίου έχει ενέργειες που ενισχύουν την αυτοέκφραση, την προσωπική ανάπτυξη και την επικοινωνία. Η επιρροή της Σελήνης στον Λέοντα φέρνει αυτοπεποίθηση, ενώ οι θετικές όψεις με τον Δία και τον Χείρωνα προσφέρουν ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και θεραπεία. Ωστόσο, οι εντάσεις με τον Βόρειο Δεσμό και τον Ήλιο δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξουν αμφιβολίες ή συγκρούσεις ανάμεσα στις άμεσες συναισθηματικές ανάγκες και τους μακροπρόθεσμους στόχους. Η δημιουργικότητα και η φαντασία είναι πολύ έντονες αυτή την περίοδο, και η όψη με τον Ποσειδώνα ενισχύει την πνευματική και καλλιτεχνική έκφραση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό