20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστρολογικές Όψεις 22 Σεπτεμβρίου: Συναισθηματικές Διακυμάνσεις και Δημιουργικές Ευκαιρίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστρολογικές Όψεις 22 Σεπτεμβρίου: Συναισθηματικές Διακυμάνσεις και Δημιουργικές Ευκαιρίες

 

 

Στις 22 Σεπτεμβρίου, έχουμε μια σειρά από αστρολογικές όψεις που μπορεί να μας επηρεάσουν με διαφορετικούς τρόπους.

1. Σελήνη Ημιεξάγωνο Χείρων

Σελήνη στις 22° Ταύρου 13′ Ημιεξάγωνο Χείρων στις 22° Κριού 13′Ώρα: 12:21 π.μ.

Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά μας και το εσωτερικό μας τοπίο, ενώ ο Χείρων συνδέεται με τις πληγές και την ίαση. Το ημιεξάγωνο είναι μια λεπτή, ελαφριά όψη που μπορεί να υποδηλώνει ευκαιρίες για να αντιμετωπίσουμε εσωτερικές πληγές και να βρούμε τρόπους να τις θεραπεύσουμε, αν και η διαδικασία δεν είναι πάντα άμεση ή εύκολη. Αυτή η όψη μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τα συναισθηματικά μας τραύματα με ήπιο τρόπο.

2. Ερμής Πεντάγωνο Άρης

Ερμής στις 21° Παρθένου 58′ Πεντάγωνο Άρης στις 9° Καρκίνου 58′Ώρα: 03:00 π.μ.

Ο Ερμής σχετίζεται με την επικοινωνία, την σκέψη και τις πληροφορίες, ενώ ο Άρης είναι η ενέργεια, η δράση και το πάθος. Το πεντάγωνο (quintile) είναι μια δημιουργική όψη που συχνά υποδεικνύει ευκαιρίες για καινοτόμες λύσεις ή πρωτοβουλίες. Μπορεί να υπάρξει έντονη δημιουργική ενέργεια και η ανάγκη να επιλύσουμε προβλήματα ή να επικοινωνήσουμε τις επιθυμίες μας με τρόπο πιο δυναμικό και αποφασιστικό.

3. Σελήνη Sesquiquadrate Λίλιθ

Σελήνη στις 24° Ταύρου 22′ sesquiquadrate Λίλιθ στις 9° Ζυγού 22′Ώρα: 03:56 π.μ.

Η Λίλιθ αντιπροσωπεύει τις άγριες, καταπιεσμένες πλευρές του εαυτού μας και τις βαθύτερες επιθυμίες μας. Το sesquiquadrate είναι μια τεταμένη όψη, η οποία μπορεί να φέρει συγκρούσεις ή ένταση. Σε αυτή την περίπτωση, ίσως αισθανθούμε εσωτερική ένταση ανάμεσα στις ανάγκες μας για ασφάλεια και στα πιο σκοτεινά ή ανεκπλήρωτα πάθη μας. Είναι πιθανό να αναδυθούν ζητήματα που αφορούν την ελευθερία της έκφρασης ή καταπιεσμένες επιθυμίες.

4. Σελήνη Ημιτετράγωνο Άρης

Σελήνη στις 25° Ταύρου 1′ Ημιτετράγωνο Άρης στις 10° Καρκίνου 1′Ώρα: 05:02 π.μ.

Αυτή η όψη δημιουργεί μια μικρή ένταση ανάμεσα στα συναισθήματα (Σελήνη) και τη δράση (Άρης). Μπορεί να αισθανθούμε ότι οι ενέργειές μας δεν συντονίζονται πλήρως με τα συναισθήματά μας, οδηγώντας σε μικρές εσωτερικές ή εξωτερικές συγκρούσεις. Είναι σημαντικό να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ της παρόρμησης να δράσουμε και της ανάγκης μας για συναισθηματική σταθερότητα.

5. Ερμής Χιαστί Χείρων

Ερμής στις 22° Παρθένου 12′ Χιαστί Χείρων στις 22° Κριού 12′Ώρα: 05:59 π.μ.

Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει αμηχανία ή δυσκολία στην επικοινωνία, ειδικά σε θέματα που αφορούν παλαιές πληγές ή συναισθηματικά ευαίσθητα ζητήματα. Ο Ερμής, που συνδέεται με τη λογική και την επικοινωνία, μπορεί να δυσκολευτεί να εκφράσει με σαφήνεια τις ανάγκες μας, ενώ ο Χείρων υπενθυμίζει την παρουσία παλαιών τραυμάτων. Ίσως χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί και ευαίσθητοι σε ό,τι αφορά τη συναισθηματική μας επικοινωνία.

6. Σελήνη Πεντάγωνο Κρόνος

Σελήνη στις 26° Ταύρου 58′ Πεντάγωνο Κρόνος στις 14° Ιχθύων 58′Ώρα: 08:17 π.μ.

Αυτή η δημιουργική όψη μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε μια πρακτική και υπεύθυνη προσέγγιση στα συναισθηματικά μας ζητήματα. Η Σελήνη στον Ταύρο αναζητά σταθερότητα και ασφάλεια, ενώ ο Κρόνος στους Ιχθύες φέρνει μια ρεαλιστική, πειθαρχημένη προσέγγιση σε ό,τι έχει να κάνει με τα όνειρα και τους στόχους μας. Αυτή η όψη προσφέρει την ευκαιρία να σταθεροποιήσουμε τα συναισθήματά μας και να θέσουμε μακροπρόθεσμους στόχους.

7. Σελήνη Σύνοδος Ουρανός

Σελήνη στις 27° Ταύρου 4′ Σύνοδος Ουρανός στις 27° Ταύρου 4′Ώρα: 08:28 π.μ.

Η σύνοδος Σελήνης και Ουρανού φέρνει έντονη ενέργεια, που μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές συναισθηματικές αλλαγές ή απρόσμενα γεγονότα. Η Σελήνη αφορά τα συναισθήματα και τις εσωτερικές μας ανάγκες, ενώ ο Ουρανός συνδέεται με την επανάσταση και την απελευθέρωση. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει απρόβλεπτες καταστάσεις ή ξαφνικές συναισθηματικές αποκαλύψεις. Είναι μια περίοδος που ίσως νιώσουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε από παλιά πρότυπα ή να κάνουμε κάτι εντελώς καινούργιο.

8. Ήλιος Τρίγωνο Πλούτωνας

Ήλιος στις 29° Παρθένου 44′ Τρίγωνο Πλούτωνας στις 29° Αιγόκερω 44′Ώρα: 09:11 π.μ.

Το τρίγωνο μεταξύ Ήλιου και Πλούτωνα φέρνει βαθιά δύναμη και μετασχηματιστική ενέργεια. Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τον πυρήνα της ταυτότητάς μας και τη ζωτικότητά μας, ενώ ο Πλούτωνας συμβολίζει τη δύναμη και την αναγέννηση. Αυτή η όψη μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε βαθύτερες πτυχές του εαυτού μας και να φέρουμε αλλαγές που θα μας ενδυναμώσουν. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να εμβαθύνουμε στα σχέδιά μας ή να ξεπεράσουμε εμπόδια.

9. Σελήνη Εξάγωνο Ποσειδώνας

Σελήνη στις 28° Ταύρου 28′ Εξάγωνο Ποσειδώνας στις 28° Ιχθύων 28′Ώρα: 10:50 π.μ.

Η όψη αυτή δημιουργεί μια συναισθηματική σύνδεση με τον κόσμο των ονείρων και της φαντασίας. Ο Ποσειδώνας συνδέεται με το όνειρο, τη διαίσθηση και τη φαντασία, και το εξάγωνο είναι μια αρμονική όψη. Μπορεί να νιώσουμε αυξημένη ευαισθησία και συμπόνια προς τους άλλους, καθώς και την ανάγκη να ονειρευτούμε ή να φανταστούμε νέες δυνατότητες. Είναι μια καλή στιγμή για δημιουργικές δραστηριότητες και για να ακολουθήσουμε την διαίσθησή μας.

10. Σελήνη Χιαστί Αφροδίτη

Σελήνη στις 29° Ταύρου 6′ Χιαστί Αφροδίτη στις 29° Ζυγού 5′Ώρα: 11:53 π.μ.

Η χιαστί όψη φέρνει κάποια ασυμφωνία ή αμηχανία στις συναισθηματικές μας σχέσεις και τις αξίες μας. Η Σελήνη στον Ταύρο αναζητά σταθερότητα και άνεση, ενώ η Αφροδίτη στον Ζυγό σχετίζεται με την αρμονία στις σχέσεις. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει προκλήσεις στην ισορροπία μεταξύ των συναισθηματικών μας αναγκών και των σχέσεών μας. Ίσως χρειαστεί να βρούμε τρόπους να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας.

11. Σελήνη Τρίγωνο Πλούτωνας

Σελήνη στις 29° Ταύρου 43′ Τρίγωνο Πλούτωνας στις 29° Αιγόκερω 43′Ώρα: 12:57 μ.μ.

Αυτή η όψη προσφέρει συναισθηματικό βάθος και δύναμη. Το τρίγωνο Σελήνης και Πλούτωνα μπορεί να φέρει εσωτερική ανανέωση και την ικανότητα να αντιμετωπίσουμε συναισθηματικά ζητήματα με βαθιά κατανόηση και σοφία. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αποδέσμευση από παλιές συνήθειες ή συναισθηματικούς φόβους που μας κρατούσαν πίσω.

12. Ήλιος Τρίγωνο Σελήνη

Ήλιος στις 29° Παρθένου 53′ Τρίγωνο Σελήνη στις 29° Ταύρου 53′Ώρα: 01:13 μ.μ.

Το τρίγωνο Ήλιου και Σελήνης είναι μια εξαιρετικά αρμονική όψη που φέρνει ισορροπία ανάμεσα στο εγώ και τα συναισθήματα. Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την ταυτότητά μας και τις επιθυμίες μας, ενώ η Σελήνη συνδέεται με τις συναισθηματικές ανάγκες μας. Αυτή η όψη υποδηλώνει ότι μπορούμε να νιώσουμε εσωτερική ηρεμία και ισορροπία, καθώς οι ανάγκες μας και οι επιθυμίες μας συμβαδίζουν. Είναι μια πολύ ευνοϊκή στιγμή για σχέσεις και προσωπική ανάπτυξη.

13. Σελήνη Bi quintile ΑφροδίτηΣελήνη στις 5° Διδύμων 40′ Διπλό Πεντάγωνο Αφροδίτη στις 29° Ζυγού 40′Ώρα: 11:02 μ.μ.

Το bi quintile είναι μια όψη που φέρνει δημιουργικότητα και καλλιτεχνική έκφραση. Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ευελιξία και επικοινωνία, ενώ η Αφροδίτη στον Ζυγό συνδέεται με την ομορφιά και την αρμονία. Αυτή η όψη προσφέρει ευκαιρίες για να εκφραστούμε δημιουργικά και να βρούμε νέους τρόπους για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και να δημιουργήσουμε ισορροπία στη ζωή μας.

Οι όψεις της 22ης Σεπτεμβρίου αποτελούν μια μέρα γεμάτη ποικίλες επιρροές που φέρνουν έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Από τη μια πλευρά, οι πλανητικές ενέργειες δίνουν ευκαιρίες για συναισθηματική ίαση και βαθιά προσωπική μεταμόρφωση, ενώ από την άλλη υπάρχουν προκλήσεις που μπορεί να φέρουν εσωτερικές συγκρούσεις και ανάγκη για αλλαγή.

Οι όψεις που συνδέονται με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα φέρνουν απρόβλεπτα γεγονότα και δυναμικές αλλαγές, καλώντας μας να αναθεωρήσουμε βαθύτερα θέματα στη ζωή μας. Οι δημιουργικές όψεις, όπως τα πεντάγωνα, προσφέρουν ευκαιρίες για να χειριστούμε αυτές τις αλλαγές με δημιουργικότητα και σοφία. Συνολικά, η μέρα αυτή προσφέρει δυνατότητες για ανάπτυξη, αρκεί να διατηρήσουμε την ισορροπία ανάμεσα στα συναισθήματα και τη λογική μας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό