22.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστρολογικές Όψεις 18 Σεπτεμβρίου 2024: Συναισθηματική Θεραπεία, Πνευματική Ανάπτυξη & Πανσέληνος

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστρολογικές Όψεις 18 Σεπτεμβρίου 2024: Συναισθηματική Θεραπεία, Πνευματική Ανάπτυξη & Πανσέληνος

 

1. ☽ ⚺ ⚷ – Σελήνη Ημιεξάγωνο Χειρώνα

Θέση Πλανητών: Η Σελήνη βρίσκεται στις 22° 23′ των Ιχθύων και σχηματίζει ημιεξάγωνο με τον Χείρωνα στις 22° 23′ του Κριού.Ώρα Όψης: 12:21 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη φέρνει μια ευκαιρία για συναισθηματική θεραπεία και αναγνώριση παλιών πληγών. Είναι μια καλή στιγμή για να δείτε τα συναισθηματικά σας θέματα με κατανόηση και να κάνετε μικρά βήματα προς την επούλωση. Μπορεί να αισθανθείτε μια ελαφριά πίεση, αλλά ταυτόχρονα και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τις προσωπικές σας αδυναμίες με μεγαλύτερη αποδοχή.

2. ☽ ⚻ – Σελήνη Quincunx Αφροδίτη

Θέση Πλανητών: Η Σελήνη βρίσκεται στις 23° 44′ των Ιχθύων και σχηματίζει όψη χιαστί με την Αφροδίτη στις 23° 44′ του Ζυγού.Ώρα Όψης: 02:31 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη φέρνει μια εσωτερική δυσαρμονία ανάμεσα στα συναισθήματά σας και τις ανάγκες σας για αγάπη και αποδοχή. Μπορεί να αισθανθείτε ότι οι επιθυμίες σας έρχονται σε σύγκρουση με τις πρακτικές σας ανάγκες, προκαλώντας αβεβαιότητα και αναποφασιστικότητα στις σχέσεις. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να βρείτε μια ισορροπία και να αποφύγετε την υπερβολική ανάλυση των συναισθημάτων σας.

3. ☿ ⚼ ♇ – Ερμης  Sesquiquadrate Πλούτωνας

Θέση Πλανητών: Ο Ερμής βρίσκεται στις 14° 46′ της Παρθένου και σχηματίζει όψη sesquiquadrate με τον Πλούτωνα στις 29° 46′ του Αιγόκερου.Ώρα Όψης: 05:34 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη μπορεί να φέρει έντονες συζητήσεις και βαθιά νοητική αναζήτηση. Υπάρχει μια αίσθηση πίεσης να αποκαλύψετε την αλήθεια ή να εξετάσετε θέματα που είναι κρυφά ή δύσκολα. Μπορεί να υπάρξουν εμμονές ή επικριτικές σκέψεις που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. Είναι καλή στιγμή για να δουλέψετε με ειλικρίνεια και να αποφύγετε την τάση για έλεγχο ή χειραγώγηση.

4. ☉︎ ☍ ☽ – Ήλιος  Αντίθεση Σελήνη (Full Moon)

Θέση Πλανητών: Ο Ήλιος βρίσκεται στις 25° 40′ της Παρθένου και η Σελήνη στις 25° 40′ των Ιχθύων.Ώρα Όψης: 05:34 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη σηματοδοτεί την Πανσέληνο, μια στιγμή κορύφωσης και ολοκλήρωσης. Είναι μια περίοδος έντονων συναισθημάτων και αναλογισμού, όπου μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να αφήσετε πίσω ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Οι σχέσεις, οι στόχοι και τα συναισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, απαιτώντας ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα.

5. ☽ ⚹ ♅ – Σελήνη Εξάγωνο Ουρανός 

Θέση Πλανητών: Η Σελήνη βρίσκεται στις 27° 8′ των Ιχθύων και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στις 27° 8′ του Ταύρου.Ώρα Όψης: 07:53 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες και νέες προοπτικές που μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή σας. Είναι ιδανική για να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές και να υιοθετήσετε καινοτόμες ιδέες. Η διάθεση γίνεται πιο ανάλαφρη και υπάρχει μια αίσθηση ελευθερίας και αυθορμητισμού. Μπορείτε να δοκιμάσετε νέες μεθόδους που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.

6. ☽ ☌ ♆ – Σελήνη Σύνοδος Ποσειδώνα 

Θέση Πλανητών: Η Σελήνη βρίσκεται στις 28° 35′ των Ιχθύων και σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 28° 35′ των Ιχθύων.Ώρα Όψης: 10:10 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη ενισχύει τη διαίσθηση, τη φαντασία και τον ρομαντισμό. Μπορεί να αισθανθείτε πιο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι, αλλά υπάρχει και η τάση να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Προσοχή στις αυταπάτες και στις υπερβολικές προσδοκίες. Είναι καλή στιγμή για δημιουργικές δραστηριότητες και πνευματική αναζήτηση, αλλά προσέξτε να μην παρασυρθείτε από ψευδαισθήσεις.

7. ☿ ☍ ♄ – Ερμής  Αντίθεση Κρόνος

Θέση Πλανητών: Ο Ερμής βρίσκεται στις 15° 15′ της Παρθένου και σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στις 15° 15′ των Ιχθύων.Ώρα Όψης: 11:50 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη μπορεί να φέρει εμπόδια στην επικοινωνία και μια αίσθηση απογοήτευσης ή κριτικής. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι δύσκολες και οι σκέψεις βαριές. Είναι σημαντικό να μην απογοητευτείτε από τις καθυστερήσεις ή τα αρνητικά σχόλια. Αντί να επιμείνετε στις δυσκολίες, προσπαθήστε να δείτε τι μπορείτε να μάθετε από αυτές τις προκλήσεις.

8. ☽ ⚹ ♇ – Σελήνη εξάγωνο Πλούτωνα

Θέση Πλανητών: Η Σελήνη βρίσκεται στις 29° 46′ των Ιχθύων και σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 29° 46′ του Αιγόκερου.Ώρα Όψης: 12:02 μ.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε βαθύτερα μέσα στα συναισθήματά σας και να κατανοήσετε καλύτερα τις εσωτερικές σας ανάγκες. Μπορείτε να εργαστείτε με μεγαλύτερη ένταση και να φέρετε στο φως ό,τι χρειάζεται αλλαγή ή μεταμόρφωση. Η διαίσθηση είναι ισχυρή και σας βοηθά να δείτε κάτω από την επιφάνεια.

9. ☽ ☌ ☊ – Σελήνη Σύνοδο Δεσμό

Θέση Πλανητών: Η Σελήνη βρίσκεται στις 6° 36′ του Κριού και σχηματίζει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στις 6° 36′ του Κριού.Ώρα Όψης: 10:50 μ.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη φέρνει την ευκαιρία να ευθυγραμμιστείτε με το πεπρωμένο σας και να δείτε ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσετε. Μπορεί να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι, όπου χρειάζεται να κάνετε σημαντικές επιλογές που θα σας οδηγήσουν προς το μονοπάτι που είναι πιο κατάλληλο για εσάς. Είναι καλή στιγμή για να σκεφτείτε το μέλλον και να βρείτε την αληθινή σας πορεία.

Αυτές οι όψεις δημιουργούν μια δυναμική ημέρα γεμάτη συναισθηματικές και πνευματικές προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό