25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστρολογικές Όψεις 17 Σεπτεμβρίου 2024: Συναισθηματικές Προκλήσεις και Ευκαιρίες για Αλλαγή

Ειδήσεις Ελλάδα

1. ☽ △ – Σελήνη Τρίγωνο Άρης

Θέση Πλανητών: Η Σελήνη βρίσκεται στις 7° 5′ των Ιχθύων και σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στις 7° 5′ του Καρκίνου.Ώρα Όψης: 12:03 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη φέρνει μια ενέργεια δυναμισμού και αυτοπεποίθησης. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη ενισχύει τη δράση και το θάρρος. Θα αισθανόμαστε πιο αποφασιστικοί και έτοιμοι να πάρουμε πρωτοβουλίες, ειδικά σε συναισθηματικά και προσωπικά θέματα. Είναι καλή στιγμή για να προωθήσουμε τα σχέδιά μας με πάθος.

2. ☍ ⚷ – Αφροδίτη Αντίθεση ΧειρώναΘέση Πλανητών: Η Αφροδίτη βρίσκεται στις 22° 25′ του Ζυγού και σχηματίζει αντίθεση με τον Χείρωνα στις 22° 25′ του Κριού.Ώρα Όψης: 12:29 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη φέρνει στην επιφάνεια παλιές πληγές στις σχέσεις και την αυτοεκτίμησή μας. Μπορεί να αισθανθούμε ανασφάλειες ή να υπάρξουν συγκρούσεις που σχετίζονται με την αγάπη και την αποδοχή. Είναι μια ευκαιρία για επούλωση και για να δουλέψουμε πάνω σε τραύματα που σχετίζονται με τις σχέσεις μας.

3. ☽ ∠ ⚷ – Σελήνη  Ημιτετράγωνο ΧειρώναΘέση Πλανητών: Η Σελήνη βρίσκεται στις 7° 25′ των Ιχθύων και σχηματίζει ημιτετράγωνο με τον Χείρωνα στις 22° 25′ του Κριού.Ώρα Όψης: 12:34 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη προκαλεί ελαφρά ένταση και συναισθηματική αναταραχή, φέρνοντας στην επιφάνεια μικρά, υποβόσκοντα θέματα που χρειάζονται επούλωση. Είναι πιθανό να αισθανθούμε ευάλωτοι ή ανασφαλείς, όμως αυτή η ενέργεια μας ωθεί να αντιμετωπίσουμε αυτά τα θέματα και να τα θεραπεύσουμε.

4. ☽ ⚼ – Σελήνη Sesquiquadrate ΑφροδίτηΘέση Πλανητών: Η Σελήνη στις 7° 25′ των Ιχθύων σχηματίζει  με την Αφροδίτη sesquiquadrate στις 22° 25′ του Ζυγού.Ώρα Όψης: 12:35 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές μας σχέσεις και την αυτοεκτίμηση. Μπορεί να νιώθουμε ότι οι ανάγκες μας δεν καλύπτονται, κάτι που θα απαιτήσει από εμάς να εξισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας με τις ανάγκες των άλλων.

5. ☽ ⚻ ⚸ – Σελήνη  Quincunx ΛίλιθΘέση Πλανητών: Η Σελήνη στις 8° 49′ των Ιχθύων σχηματίζει χιαστί όψη με τη Λίλιθ στις 8° 49′ του Ζυγού.Ώρα Όψης: 02:48 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη φέρνει στην επιφάνεια βαθιά κρυμμένα συναισθήματα και επιθυμίες που μπορεί να μας κάνουν να νιώσουμε άβολα ή εκτός ισορροπίας. Ενδέχεται να προκύψουν εσωτερικές συγκρούσεις που απαιτούν προσαρμοστικότητα και αλλαγή στάσης.

6. ☽ ☍ ☿ – Σελήνη Αντίθεση ΕρμήςΘέση Πλανητών: Η Σελήνη στις 13° 16′ των Ιχθύων σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή στις 13° 16′ της Παρθένου.Ώρα Όψης: 09:55 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη φέρνει εντάσεις στην επικοινωνία. Είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις, δυσκολίες στη λογική έκφραση των συναισθημάτων ή ασυνεννοησίες. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε και να αποφεύγουμε υπερβολικές αντιδράσεις.

7. ☽ ∠ ♇ – Σελήνη Ημιτετράγωνο Πλούτωνα

Θέση Πλανητών: Η Σελήνη βρίσκεται στις 14° 46′ των Ιχθύων και σχηματίζει ημιτετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 29° 46′ του Αιγόκερου.Ώρα Όψης: 12:18 μ.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει ένταση και βαθιά συναισθηματική αναταραχή. Φέρνει στην επιφάνεια θέματα ελέγχου και κρυμμένων συναισθημάτων. Είναι πιθανό να αισθανθούμε πίεση ή να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που απαιτούν να αφήσουμε πίσω παλιές πεποιθήσεις ή ανασφάλειες.

8. ☽ ⬠ ♅ – Σελήνη Quintile Ουρανός

Θέση Πλανητών: Η Σελήνη βρίσκεται στις 15° 9′ των Ιχθύων και σχηματίζει πεντάγωνο με τον Ουρανό στις 27° 9′ του Ταύρου.Ώρα Όψης: 12:54 μ.μ.Επίδραση: Η όψη αυτή φέρνει καινοτομία και ξαφνικές αλλαγές στη διάθεση και στα συναισθήματα. Η ενέργεια του Ουρανού προσθέτει μια αίσθηση ελευθερίας και ανανέωσης. Είναι μια στιγμή που μπορούμε να βρούμε δημιουργικές λύσεις σε συναισθηματικά ζητήματα και να κάνουμε απροσδόκητες ανακαλύψεις.

9. ☽ ☌ ♄ – Σελήνη Σύνοδος Κρόνος

Θέση Πλανητών: Η Σελήνη στις 15° 19′ των Ιχθύων σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στις 15° 19′ των Ιχθύων.Ώρα Όψης: 01:10 μ.μ.Επίδραση: Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο ενισχύει τα συναισθήματα ευθύνης, πειθαρχίας και αυτοελέγχου. Μπορεί να αισθανθούμε την ανάγκη να εστιάσουμε σε σοβαρά θέματα ή να αναλάβουμε ευθύνες που μας βαραίνουν. Αυτή η όψη μας καλεί να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με σοβαρότητα και πειθαρχία.

10. ☽ bQ – Σελήνη Bi Quintile Αφροδίτη

Θέση Πλανητών: Η Σελήνη στις 17° 13′ των Ιχθύων σχηματίζει διπλό πεντάγωνο με την Αφροδίτη στις 23° 13′ του Ζυγού.Ώρα Όψης: 04:11 μ.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη φέρνει δημιουργική ενέργεια στις σχέσεις και τις προσωπικές αλληλεπιδράσεις. Η σύνδεση της Σελήνης με την Αφροδίτη ενισχύει την αισθητική μας αντίληψη και την ανάγκη για αρμονία. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας ή να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με ένα πιο δημιουργικό τρόπο.

11. ☽ ☐ ♃ – Σελήνη Τετράγωνο Δίας

Θέση Πλανητών: Η Σελήνη στις 20° 34′ των Ιχθύων σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 20° 34′ των Διδύμων.Ώρα Όψης: 09:30 μ.μ.Επίδραση: Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία μπορεί να φέρει υπερβολές στα συναισθήματα και την έκφραση. Ενδέχεται να υπάρξουν υπερβολικά αισιόδοξες ή ανυπόμονες αντιδράσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε μια ισορροπία, αποφεύγοντας τις παρορμητικές αποφάσεις και την υπερβολική αισιοδοξία που μπορεί να οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες.

Αυτές οι όψεις δημιουργούν ένα περιβάλλον συναισθηματικών προκλήσεων αλλά και ευκαιριών για δημιουργικότητα και αλλαγή. Είναι σημαντικό να μείνουμε ανοιχτοί στις αλλαγές, διατηρώντας ταυτόχρονα την αυτοπειθαρχία και την αυτογνωσία μας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό