22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστρολογικές Όψεις 16 Σεπτεμβρίου 2024: Συναισθηματική Θεραπεία & Εξελικτικές Μεταμορφώσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστρολογικές Όψεις 16 Σεπτεμβρίου 2024: Συναισθηματική Θεραπεία & Εξελικτικές Μεταμορφώσεις

 

Στις 16 Σεπτεμβρίου, οι παρακάτω αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν την ημέρα μας με τις ενέργειες και τα χαρακτηριστικά τους:

Σελήνη Εξάγωνο Χείρωνας (☽ ⚹ ⚷)

Θέσεις: Σελήνη στις 22° Υδροχόου 27′, Χείρωνας στις 22° Κριού 27′Ώρα: 12:24 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη φέρνει ευκαιρίες για συναισθηματική θεραπεία και κατανόηση των πληγών μας. Είναι ιδανική για να αναγνωρίσουμε και να αγκαλιάσουμε τα τραύματά μας, χρησιμοποιώντας την εμπειρία μας για προσωπική ανάπτυξη. Μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις σε θέματα σχέσεων ή αυτοεκτίμησης.

Ήλιος Χιαστί Σελήνη (☉︎ ⚻ ☽)

Θέσεις: Ήλιος στις 23° Παρθένου 35′, Σελήνη στις 23° Υδροχόου 35′Ώρα: 02:15 π.μ.Επίδραση: Η όψη αυτή δημιουργεί μια αίσθηση ανισορροπίας ανάμεσα στις λογικές μας επιδιώξεις και τα συναισθήματά μας. Μπορεί να υπάρξει εσωτερική σύγκρουση ή δυσκολία να συμβιβάσουμε τις ανάγκες μας με τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Προσπάθησε να βρεις τη μέση λύση για να αισθανθείς πιο ήρεμος.

Σελήνη Sesquiquadrate Λίλιθ (☽ ⚼ ⚸)

Θέσεις: Σελήνη στις 23° Υδροχόου 42′, Λίλιθ στις 8° Ζυγού 42′Ώρα: 02:26 π.μ.Επίδραση: Η όψη αυτή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια βαθιά κρυμμένα συναισθήματα και αρνητικές σκέψεις. Ενδέχεται να υπάρξουν προκλήσεις με τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας, φέρνοντας αμφιβολίες και ανησυχίες. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου και να αποφύγεις δραματικές αντιδράσεις.

Αφροδίτη Διπλό Πεντάγωνο Κρόνος ( bQ ♄)

Θέσεις: Αφροδίτη στις 21° Ζυγού 25′, Κρόνος στις 15° Ιχθύων 25′Ώρα: 04:51 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη ενισχύει την ανάγκη για ισορροπία ανάμεσα στην απόλαυση και την υπευθυνότητα. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για σταθεροποίηση των σχέσεων ή οικονομικών υποθέσεων, αρκεί να αντιμετωπιστούν με ωριμότητα και υπομονή.

Άρης Τετράγωνο Δεσμός ( ☐ ☊)

Θέσεις: Άρης στις 6° Καρκίνου 38′, Βόρειος Δεσμός στις 6° Κριού 38′Ώρα: 05:25 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ένταση και συγκρούσεις, ειδικά αν νιώθουμε ότι οι δράσεις μας δεν ευθυγραμμίζονται με τον σκοπό μας. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε τις παρορμητικές αντιδράσεις και να εστιάσουμε στην υπομονή και τη στρατηγική.

Σελήνη Τετράγωνο Ουρανός (☽ ☐ ♅)

Θέσεις: Σελήνη στις 27° Υδροχόου 10′, Ουρανός στις 27° Ταύρου 10′Ώρα: 08:03 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη φέρνει απρόβλεπτες αλλαγές και συναισθηματική αστάθεια. Μπορεί να νιώθουμε ανήσυχοι ή να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα ανατρέψουν τα σχέδιά μας. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε ανοιχτοί στις αλλαγές και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες με ευελιξία.

Σελήνη Ημιεξάγωνο Ποσειδώνας (☽ ⚺ ♆)

Θέσεις: Σελήνη στις 28° Υδροχόου 38′, Ποσειδώνας στις 28° Ιχθύων 38′Ώρα: 10:27 π.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη ενισχύει την ευαισθησία και τη φαντασία μας. Μπορεί να αισθανθούμε πιο συναισθηματικοί ή ονειροπόλοι, καθώς η Σελήνη μας συνδέει με την πνευματική πλευρά του εαυτού μας. Είναι καλή στιγμή για δημιουργική έκφραση και για να αφιερώσουμε χρόνο σε πνευματικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Σελήνη Ημιεξάγωνο Πλούτωνας (☽ ⚺ ♇)

Θέσεις: Σελήνη στις 29° Υδροχόου 47′, Πλούτωνας στις 29° Αιγόκερω 47′Ώρα: 12:19 μ.μ.Επίδραση: Η όψη αυτή προσφέρει ευκαιρίες για συναισθηματική μεταμόρφωση και για να εξερευνήσουμε βαθύτερα θέματα που μας απασχολούν. Είναι κατάλληλη στιγμή για να απαλλαγούμε από συναισθηματικά βάρη ή παλιές συνήθειες που δεν μας εξυπηρετούν πλέον. Η ενέργεια του Πλούτωνα μας ωθεί να δούμε την αλήθεια και να ανανεώσουμε την ψυχολογική μας στάση.

Σελήνη Διπλό Πεντάγωνο Λίλιθ (☽ bQ ⚸)

Θέσεις: Σελήνη στις 2° Ιχθύων 46′, Λίλιθ στις 8° Ζυγού 46′Ώρα: 05:07 μ.μ.Επίδραση: Αυτή η όψη ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη διαίσθησή μας, αλλά μπορεί επίσης να μας συνδέσει με τα βαθύτερα, ανεξερεύνητα κομμάτια του εαυτού μας. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με το πώς οι υποσυνείδητες επιθυμίες μας επηρεάζουν τις αποφάσεις μας. Είναι μια καλή στιγμή για αυτογνωσία και για να συνδεθούμε με τις πιο αυθεντικές μας ανάγκες.

Σελήνη Ημιεξάγωνο Δεσμός (☽ ⚺ ☊)

Θέσεις: Σελήνη στις 6° Ιχθύων 37′, Βόρειος Δεσμός στις 6° Κριού 37′Ώρα: 11:18 μ.μ.Επίδραση: Η όψη αυτή προσφέρει ευκαιρίες για μικρές, αλλά σημαντικές προσαρμογές στην κατεύθυνση της ζωής μας. Είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσουμε την πορεία μας και να κάνουμε προσαρμογές που θα μας οδηγήσουν πιο κοντά στον προσωπικό μας σκοπό. Μπορεί να υπάρξουν μικρές ενδείξεις ή συναντήσεις που μας καθοδηγούν προς το μονοπάτι της εξέλιξης.

Αυτές οι όψεις προσφέρουν ευκαιρίες για συναισθηματική ενδοσκόπηση, θεραπεία και προσαρμογές που μπορούν να μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε και να κατανοήσουμε βαθύτερα τις προσωπικές μας ανάγκες και στόχους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό