22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστρολογικές όψεις 10 Σεπτεμβρίου: Ο Πλανητικός Χορός της 10ης Σεπτεμβρίου: Συναισθηματικές Προκλήσεις και Ευκαιρίες Ανάπτυξης

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Ημερήσιες Προβλέψεις > Αστρολογικές όψεις 10 Σεπτεμβρίου: Ο Πλανητικός Χορός της 10ης Σεπτεμβρίου: Συναισθηματικές Προκλήσεις και Ευκαιρίες Ανάπτυξης

Αστρολογικές όψεις 10 Σεπτεμβρίου: Ο Πλανητικός Χορός της 10ης Σεπτεμβρίου: Συναισθηματικές Προκλήσεις και Ευκαιρίες Ανάπτυξης

 

Αυτές οι όψεις συνδυαστικά φέρνουν μια δυναμική ημέρα με ευκαιρίες για συναισθηματική σύνδεση, αλλά και προκλήσεις που αφορούν την προσωπική θεραπεία και αυτοέλεγχο.

1. Σελήνη Χιαστί Άρης 

Θέση: Σελήνη στις 3° Τοξότη 4′, Άρης στις 3° Καρκίνου 4′
Ώρα: 02:27 π.μ.
Επιρροή: Αυτή η όψη φέρνει ένταση και δυσαρμονία ανάμεσα στο συναισθηματικό μας κόσμο και την επιθυμία για δράση. Μπορεί να νιώθουμε ανήσυχοι ή να μην μπορούμε να εκφράσουμε σωστά τα συναισθήματά μας, οδηγώντας σε παρορμητικές αποφάσεις. Η ανάγκη για επιβεβαίωση και δράση μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με την επιθυμία για προστασία και ασφάλεια. Χρειάζεται υπομονή και αυτοέλεγχος για να μην οδηγηθούμε σε παρορμητικές κινήσεις.

2. Σελήνη Τρίγωνο Δεσμός 

Θέση: Σελήνη στις 6° Τοξότη 44′, Δεσμός στις 6° Κριού 44′
Ώρα: 09:36 π.μ.
Επιρροή: Αυτή η θετική όψη φέρνει συναισθηματική ισορροπία και ευκολία στη σύνδεση με το πεπρωμένο μας. Μπορεί να αισθανθούμε ότι βρισκόμαστε στη σωστή πορεία και ότι οι αποφάσεις μας υποστηρίζονται από τη ροή της ζωής. Είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσουμε σε σχέδια που αφορούν το μέλλον ή να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας με σημαντικούς ανθρώπους.

3. Σελήνη Sesquiquadrate Χείρωνα 

Θέση: Σελήνη στις 7° Τοξότη 40′, Χείρων στις 22° Κριού 40′
Ώρα: 11:23 π.μ.
Επιρροή: Αυτή η όψη φέρνει στην επιφάνεια συναισθηματικά τραύματα και παλιές πληγές. Είναι πιθανό να αισθανθούμε ευάλωτοι ή να αντιμετωπίσουμε θέματα που αγγίζουν ευαίσθητα σημεία του εαυτού μας. Η ανάγκη για θεραπεία και αποδοχή των παρελθόντων πληγών είναι έντονη. Είναι σημαντικό να δείξουμε κατανόηση προς τον εαυτό μας και να αναγνωρίσουμε τα μαθήματα που μπορούμε να πάρουμε από αυτές τις εμπειρίες.

4. Σελήνη Εξάγωνο Λίλιθ 

Θέση: Σελήνη στις 8° Τοξότη 5′, Λίλιθ στις 8° Ζυγού 5′
Ώρα: 12:11 μ.μ.
Επιρροή: Η όψη αυτή φέρνει την ανάγκη να εξερευνήσουμε πιο βαθιά και αληθινά κομμάτια του εαυτού μας. Η Λίλιθ ενισχύει τη Σελήνη, ενθαρρύνοντάς μας να αναγνωρίσουμε και να εκφράσουμε την αλήθεια μας, ακόμα κι αν αυτή είναι αντισυμβατική ή αμφιλεγόμενη. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να αγκαλιάσουμε την αυθεντικότητά μας και να βρούμε δύναμη σε αυτό που μας κάνει μοναδικούς.

5. Ερμής Quintile  Δία 

Θέση: Ερμής στις 2° Παρθένου 0′, Δίας στις 20° Διδύμων 0′
Ώρα: 06:50 μ.μ.
Επιρροή: Αυτή η όψη ευνοεί τη θετική σκέψη και τη διεύρυνση των οριζόντων μας. Είναι κατάλληλη στιγμή για να επικοινωνήσουμε ιδέες, να μάθουμε κάτι νέο ή να προχωρήσουμε με δημιουργικότητα και ενθουσιασμό σε έργα που απαιτούν σκέψη και στρατηγική. Η όψη αυτή προσφέρει ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη και βελτίωση στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό