24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις 3 Σεπτεμβρίου: Νέα Αρχή και Εσωτερική Μεταμόρφωση

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστρολογικές Προβλέψεις 3 Σεπτεμβρίου: Νέα Αρχή και Εσωτερική Μεταμόρφωση

 

Στις 3 Σεπτεμβρίου, οι όψεις των πλανητών που αναφέρονται έχουν συγκεκριμένες επιρροές στην ενέργεια της ημέρας και στα συναισθήματα μας. Ας αναλύσουμε κάθε όψη ξεχωριστά:

Σελήνη Quintile Άρης (Moon Quintile Mars):

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο ενώ ο Άρης στους Διδύμους, δημιουργώντας μια όψη quintile. Αυτή η όψη φέρνει δημιουργικότητα και μια μοναδική προσέγγιση στις ενέργειες μας. Είναι μια στιγμή που η διαίσθηση και η αποφασιστικότητα συνεργάζονται, επιτρέποντας την εύρεση πρωτότυπων λύσεων στα προβλήματα. Αυτή η ενέργεια μας ενθαρρύνει να δράσουμε με τρόπο που είναι έξω από τα συνηθισμένα.

Ήλιος Σύνοδος Σελήνη (Sun Conjunction Moon – Νέα Σελήνη):

Αυτή η όψη φέρνει μια νέα αρχή, καθώς η Σελήνη ενώνεται με τον Ήλιο στην Παρθένο. Πρόκειται για μια στιγμή ανανέωσης και θέσπισης νέων στόχων, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την οργάνωση, την υγεία και την καθημερινή ρουτίνα. Μας δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τα σχέδια μας και να βάλουμε καινούργιες προτεραιότητες.

Άρης Τετράγωνο Ποσειδώνας (Mars Square Neptune):

Ο Άρης στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, δημιουργώντας σύγχυση και απογοήτευση στη δράση. Υπάρχει κίνδυνος παραπλανήσεων, είτε από άλλους είτε από τις δικές μας ψευδαισθήσεις. Οι ενέργειες μπορεί να γίνονται με αβεβαιότητα και χωρίς σαφήνεια. Χρειάζεται προσοχή στην λήψη αποφάσεων και να αποφεύγουμε να αφήνουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί από ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις.

Σελήνη Sesquiquadrate Πλούτωνας (Moon Sesquiquadrate Pluto):

Αυτή η όψη ενισχύει συναισθήματα έντασης και άγχους. Μπορεί να υπάρξουν βαθιές συναισθηματικές συγκρούσεις ή φόβοι που αναδύονται, ιδιαίτερα όσον αφορά την ανάγκη για έλεγχο ή την αίσθηση απώλειας. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε αυτές τις έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις και να μην αφήσουμε τον φόβο να μας κυριεύσει.

Σελήνη Αντίθεση Κρόνος (Moon Opposition Saturn):

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο δημιουργεί ένα αίσθημα περιορισμού και απογοήτευσης. Μπορεί να νιώθουμε ότι οι συναισθηματικές μας ανάγκες δεν ικανοποιούνται ή ότι αντιμετωπίζουμε αυστηρές κριτικές από τον εαυτό μας ή τους άλλους. Χρειάζεται να επιδείξουμε υπομονή και να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με ρεαλισμό.

Σελήνη Bi Quintile Χείρωνας (Moon Bi Quintile Chiron):

Αυτή η όψη φέρνει θεραπευτική ενέργεια και ευκαιρίες για να αντιμετωπίσουμε και να επουλώσουμε παλιά τραύματα. Είναι μια καλή στιγμή για αυτογνωσία και για να βρούμε δημιουργικούς τρόπους να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας ή να βοηθήσουμε τους άλλους.

Σελήνη Τετράγωνο Δίας (Moon Square Jupiter):

Αυτή η όψη μπορεί να φέρει υπερβολή στα συναισθήματα ή στις αντιδράσεις μας. Υπάρχει τάση για υπερβολική αισιοδοξία ή για υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας. Είναι σημαντικό να μείνουμε ρεαλιστικοί και να αποφύγουμε την παρορμητική λήψη αποφάσεων, ειδικά σε θέματα οικονομικά ή προσωπικά.

Πώς μας επηρεάζουν αυτές οι όψεις: Η ημέρα έχει ενέργειες που συνδυάζουν την ανάγκη για νέο ξεκίνημα και αποφασιστικότητα με την πρόκληση του να μην πέσουμε σε παγίδες ψευδαισθήσεων ή συναισθηματικής ανασφάλειας. Οι έντονες αντιθέσεις και τα τετράγωνα δείχνουν ότι είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να παραμένουμε γειωμένοι και να αξιοποιήσουμε τις θεραπευτικές ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό