30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστρολογικές Προβλέψεις: Εβδομαδιαίος Οδηγός για τα Ζώδια από 29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024 – Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Αστρολογική Επικαιρότητα > Αστρολογικές Προβλέψεις: Εβδομαδιαίος Οδηγός για τα Ζώδια από 29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024 – Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Αστρολογικές Προβλέψεις: Εβδομαδιαίος Οδηγός για τα Ζώδια από 29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024 – Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Κριός  29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 29/09

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Αν είσαι γεννημένος στο τέλος του 3ου δεκαημέρου, πρόσεξε γιατί ενδέχεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα σου προκαλέσουν αναστάτωση. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί για να αποφύγεις παρορμητικές αντιδράσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις, ειδικά σε θέματα που αφορούν προσωπικές ή οικονομικές υποθέσεις.

Δευτέρα 30/09

Η ημέρα φέρνει σημαντικές ευκαιρίες για επικοινωνία και προώθηση των σχεδίων σου, καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό ενισχύει τη διπλωματία και την ευχέρεια στην επικοινωνία. Αν είσαι γεννημένος μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου, εκμεταλλεύσου αυτήν την όψη για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου ιδέες και να κερδίσεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου σε βοηθά να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου και να χτίσεις σταθερές βάσεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στα ζώδια του Νερού.

Τρίτη 01/10

Η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει διαδοχικά τετράγωνα και αντιθέσεις με τον Δία από τους Διδύμους και τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, φέρνοντας συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και υπερβολές για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου. Η διάθεσή σου μπορεί να κυμαίνεται, οπότε πρόσεξε να μην παρασυρθείς από υπερβολές σε προσωπικές ή επαγγελματικές αποφάσεις. Κράτα την ισορροπία και απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις.

Τετάρτη 02/10

Η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ζυγό που πραγματοποιείται σήμερα είναι το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας. Αυτή η έκλειψη φέρνει σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σου και απαιτεί από εσένα να βάλεις προτεραιότητες. Είσαι έτοιμος για νέα ξεκινήματα, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σου σχέσεις, αρκεί να κλείσεις εκκρεμότητες με το παρελθόν. Η επιρροή της έκλειψης θα διαρκέσει μέχρι τον Μάρτιο του 2025, δίνοντάς σου χρόνο να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου θα νιώσουν πιο έντονα αυτήν την αλλαγή.

Πέμπτη 03/10

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, φέρνοντας ένταση και νευρικότητα, ιδιαίτερα στις προσωπικές σου σχέσεις. Οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου μπορεί να βιώσουν δυσκολίες, καθώς τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις συγκρούσεις που μπορεί να επιδεινώσουν τις καταστάσεις.

Παρασκευή 04/10

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τους Ιχθύς, φέρνοντας σταθερότητα στις ερωτικές σχέσεις των ζωδίων του Νερού. Αν είσαι σε σχέση, αυτή η όψη ευνοεί την εμβάθυνση της σχέσης και την αμοιβαία υποστήριξη. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις θετικά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σάββατο 05/10

Η Σελήνη στον Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη σου δίνει τη δύναμη να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να προχωρήσεις σε δράσεις που θα σου δώσουν σημαντικά οφέλη. Τα ζώδια του Νερού που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, ιδιαίτερα οι Σκορπιοί και οι Καρκίνοι, θα δουν θετικά αποτελέσματα από τις προσπάθειές τους. Εάν έχεις επαγγελματικά σχέδια, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να προχωρήσεις.

Κυριακή 06/10

Η εβδομάδα κλείνει με ένταση, καθώς ο Ερμής στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο. Οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 2ου δεκαημέρου μπορεί να παρασυρθούν σε εγωιστικές αντιδράσεις και συγκρούσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σου, καθώς η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα ή παρεξηγήσεις που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος και να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις.

Ταύρος   29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 29/09

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιό σου (Ταύρο). Αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο, πρόσεξε, καθώς οι ανατροπές και οι αιφνιδιασμοί μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή ή σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην αφήσεις την ένταση να σε καταβάλει. Απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις.

Δευτέρα 30/09

Η σημερινή ημέρα φέρνει μια θετική αίσθηση καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν σύνοδο στον Ζυγό, κάτι που ενισχύει την επικοινωνιακή σου ικανότητα, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την καθημερινή σου εργασία και τις σχέσεις με συναδέλφους. Μπορείς να διαχειριστείς θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου με διπλωματία και ευγένεια. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου ευνοεί τις σταθερές κινήσεις και μπορεί να σου φέρει μακροπρόθεσμα οφέλη, ειδικά σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Τρίτη 01/10

Η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει διαδοχικά όψεις τετραγώνου και αντίθεσης με τον Δία από τους Διδύμους και τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, φέρνοντας συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Είναι πιθανό να νιώσεις πίεση και να παρασυρθείς από την επιθυμία να κάνεις περισσότερα από όσα αντέχεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσεξε να μην υπερβάλεις και διατήρησε την ισορροπία σου.

Τετάρτη 02/10

Η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ζυγό είναι το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας και επηρεάζει τον τομέα της καθημερινής σου ζωής και της εργασίας σου. Αυτή η έκλειψη φέρνει νέα ξεκινήματα, αλλά απαιτεί από εσένα να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου. Μπορείς να κάνεις βήματα για να βελτιώσεις τις συνθήκες στη δουλειά σου, να διαχειριστείς θέματα υγείας και να βρεις νέους τρόπους για να είσαι πιο αποτελεσματικός. Πρόσεξε την ένταση και το άγχος που μπορεί να φέρει αυτή η περίοδος, ιδιαίτερα αν έχεις ανοιχτές εκκρεμότητες.

Πέμπτη 03/10

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, φέρνοντας ένταση στην επικοινωνία και πιθανές διαφωνίες με άτομα στο περιβάλλον σου. Εάν έχεις να διαχειριστείς σημαντικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από την παρορμητικότητα ή τα νεύρα. Κράτα την ψυχραιμία σου και προσέγγισε τα θέματα με στρατηγική και προσοχή.

Παρασκευή 04/10

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς, φέρνοντας σταθερότητα στις ερωτικές σχέσεις και ευκαιρίες για συναισθηματική δέσμευση. Αν είσαι σε σχέση, αυτή η όψη σε βοηθά να εμβαθύνεις τη σύνδεση με τον σύντροφό σου και να χτίσετε μια πιο σταθερή βάση για το μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον με σοβαρές προοπτικές. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου ή να κάνεις αλλαγές που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Σάββατο 05/10

Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, ενισχύοντας την ενέργεια και τη δράση, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις προσωπικές σου σχέσεις. Εάν έχεις να διαχειριστείς προσωπικά ζητήματα, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να κάνεις βήματα προς τη βελτίωση της σχέσης σου ή για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν τη συναισθηματική σου ζωή.

Κυριακή 06/10

Η εβδομάδα κλείνει με μια έντονη όψη, καθώς ο Ερμής στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο. Οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού, συμπεριλαμβανομένων των Ταύρων, ενδέχεται να βιώσουν εντάσεις και εγωιστικές αντιδράσεις, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις. Πρόσεξε τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν και απέφυγε τις παρορμητικές αντιδράσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συγκρούσεις ή παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι  29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 29/09

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Ενδέχεται να νιώσεις αναστάτωση και πίεση, ειδικά σε θέματα που αφορούν κρυφές καταστάσεις ή υποχρεώσεις που αναδύονται απροσδόκητα. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις ξαφνικές αλλαγές με ψυχραιμία και να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις. Η ημέρα αυτή σε καλεί να αναζητήσεις λύσεις σε βαθύτερα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν.

Δευτέρα 30/09

Η ημέρα φέρνει ενισχυμένη επικοινωνιακή ικανότητα, χάρη στη σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό. Οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου θα νιώσουν την ανάγκη να εκφραστούν με ευχέρεια και να προωθήσουν τα δημιουργικά τους σχέδια. Η διπλωματία και η εξυπνάδα σου θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις εμπόδια. Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει σταθερότητα και αποφασιστικότητα, κάτι που θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να κάνεις οργανωμένες κινήσεις για το μέλλον.

Τρίτη 01/10

Η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει όψεις τετραγώνου και αντίθεσης με τον Δία στους Διδύμους και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνοντας υπερβολές και συναισθηματικές διακυμάνσεις. Ειδικά οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου θα νιώσουν πιεσμένοι και ενδέχεται να βρεθούν σε καταστάσεις που τους παρασύρουν σε υπερβολές. Πρόσεξε την τάση για σπατάλη και υπερβολική ανησυχία. Εστίασε στην ισορροπία και μην αφήνεις τις δυσκολίες να σε καταβάλουν.

Τετάρτη 02/10

Η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει νέα ξεκινήματα στον τομέα του έρωτα και της δημιουργικότητας. Αυτή η έκλειψη ανοίγει νέες δυνατότητες για τους Διδύμους που θέλουν να ασχοληθούν με καλλιτεχνικά ή δημιουργικά projects. Εάν επιθυμείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή να ανανεώσεις την υπάρχουσα, τώρα είναι η στιγμή να βάλεις προτεραιότητες και να κάνεις νέες αρχές. Οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου θα επηρεαστούν πιο έντονα.

Πέμπτη 03/10

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, φέρνοντας ένταση και νευρικότητα, ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικών και κοινών πόρων. Πρόσεξε τις συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου και μην παρασυρθείς σε παρορμητικές αποφάσεις. Οι συζητήσεις που σχετίζονται με χρήματα ή κοινές υποχρεώσεις μπορεί να γίνουν έντονες, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Παρασκευή 04/10

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς, φέρνοντας σταθερότητα στην καθημερινή σου ζωή και στις σχέσεις στον επαγγελματικό χώρο. Εάν προσπαθείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους ή να φέρεις μεγαλύτερη ισορροπία στη δουλειά σου, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις τα απαραίτητα βήματα. Οι Δίδυμοι που ασχολούνται με θέματα υγείας και ευεξίας μπορούν να ξεκινήσουν ένα νέο πρόγραμμα με σταθερά αποτελέσματα.

Σάββατο 05/10

Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, φέρνοντας έντονη ενέργεια στην καθημερινότητά σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να δράσεις δυναμικά, ιδιαίτερα σε θέματα εργασίας και ευεξίας. Αν έχεις υποχρεώσεις που χρειάζονται επίλυση ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη ρουτίνα σου, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις.

Κυριακή 06/10

Η εβδομάδα κλείνει με μια έντονη όψη, καθώς ο Ερμής στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο. Η όψη αυτή μπορεί να προκαλέσει εγωιστικές αντιδράσεις και εντάσεις, ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα ή συζητήσεις που αφορούν κοινά συμφέροντα. Πρόσεξε τις συγκρούσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου και φρόντισε να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερα προβλήματα. Μείνε ήρεμος και προσπάθησε να ελέγξεις την επιθετική διάθεση.

Καρκίνος   29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 29/09

Η εβδομάδα ξεκινά με συναισθηματική ένταση, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Εάν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, ενδέχεται να νιώσεις αναστάτωση σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σου περιβάλλον ή οικονομικές υποθέσεις. Πρόσεξε τυχόν ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να προκαλέσουν ένταση στις σχέσεις σου και προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος μπροστά στις προκλήσεις.

Δευτέρα 30/09

Η ημέρα φέρνει ευκαιρίες για διπλωματία και επικοινωνία, καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό ευνοεί τις συζητήσεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Αν έχεις ανοιχτά ζητήματα με οικεία πρόσωπα ή θέματα που αφορούν το σπίτι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις λύσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει σταθερότητα στις αποφάσεις σου, ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών ή μακροπρόθεσμων σχεδίων.

Τρίτη 01/10

Η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο και αντίθεση με τον Δία στους Διδύμους και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνοντας συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και υπερβολές. Ιδιαίτερα οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου μπορεί να νιώσουν πίεση ή ανησυχία για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα ή τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις και εστίασε στην οργάνωση και τη διαχείριση των υποχρεώσεών σου.

Τετάρτη 02/10

Η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει έντονη εστίαση σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Αυτή η έκλειψη ανοίγει νέες δυνατότητες για τους Καρκίνους που επιθυμούν να κάνουν αλλαγές στον χώρο τους ή να ξεκινήσουν κάτι νέο στη ζωή τους. Εάν έχεις ανοιχτά ζητήματα που αφορούν την οικογενειακή σου ζωή, τώρα είναι η στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες και να δρομολογήσεις λύσεις. Οι Καρκίνοι του 1ου και 2ου δεκαημέρου θα νιώσουν πιο έντονα αυτήν την ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση.

Πέμπτη 03/10

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σου (Καρκίνος), φέρνοντας ένταση στις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα. Οι εντάσεις μπορεί να προκύψουν από θέματα που αφορούν το σπίτι ή τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην παρασυρθείς από παρορμητικές αντιδράσεις. Οι συγκρούσεις μπορούν να επιλυθούν με σωστή επικοινωνία και κατανόηση.

Παρασκευή 04/10

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς, φέρνοντας σταθερότητα στις ερωτικές σχέσεις και ευκαιρίες για συναισθηματική εμβάθυνση. Εάν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη στιγμή να ενισχύσεις τη σύνδεση με τον σύντροφό σου και να χτίσετε πιο σταθερές βάσεις. Οι Καρκίνοι που επιθυμούν να ξεκινήσουν κάτι νέο στον ερωτικό τομέα μπορούν να δουν τις σχέσεις τους να εξελίσσονται με σοβαρότητα και σταθερότητα.

Σάββατο 05/10

Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, δίνοντάς σου δυναμισμό και ενέργεια για να αναλάβεις δράση σε θέματα που αφορούν τα δημιουργικά σου σχέδια και τα συναισθηματικά σου ζητήματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις που θα φέρουν πρόοδο και εξέλιξη, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

Κυριακή 06/10

Η εβδομάδα κλείνει με ένταση, καθώς ο Ερμής στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο. Η όψη αυτή μπορεί να προκαλέσει εγωιστικές αντιδράσεις και συγκρούσεις, ιδιαίτερα σε οικογενειακές υποθέσεις ή συζητήσεις που αφορούν το σπίτι. Πρόσεξε τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν και απέφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερα προβλήματα. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος και να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου.

Λέων   29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 29/09

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου (Λέων) σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να σε αναστατώσουν, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα. Εάν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, πρόσεξε τις αιφνίδιες αλλαγές και προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος μπροστά στις προκλήσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Δευτέρα 30/09

Η σημερινή ημέρα φέρνει βελτίωση στην επικοινωνία, καθώς η σύνοδος Ερμή-Ήλιου στον Ζυγό ευνοεί τις συζητήσεις και τις επαφές, ιδιαίτερα σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η διπλωματία και η ευγλωττία σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να βρεις λύσεις σε εκκρεμή ζητήματα. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου ενισχύει την αποφασιστικότητά σου να πάρεις σοβαρές αποφάσεις, ειδικά σε θέματα που αφορούν οικονομικές συνεργασίες και μακροπρόθεσμα σχέδια.

Τρίτη 01/10

Η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει διαδοχικά όψεις τετραγώνου και αντίθεσης με τον Δία στους Διδύμους και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνοντας συναισθηματικές διακυμάνσεις και υπερβολές. Εάν νιώθεις πίεση, προσπάθησε να αποφύγεις την τάση για υπερβολική ανησυχία ή σπατάλη ενέργειας σε ζητήματα που δεν είναι πραγματικά σημαντικά. Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου μπορεί να χρειαστούν επιπλέον προσοχή στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Τετάρτη 02/10

Η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει νέα ξεκινήματα σε θέματα επικοινωνίας και κοινωνικών επαφών. Αυτή η έκλειψη ανοίγει νέες δυνατότητες για τους Λέοντες που θέλουν να επεκτείνουν τον κοινωνικό τους κύκλο ή να ξεκινήσουν νέα επαγγελματικά projects. Η επιρροή της έκλειψης ενισχύει τη διαπραγματευτική σου ικανότητα και φέρνει ευκαιρίες για νέες συμφωνίες και συνεργασίες, αρκεί να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν σε εξυπηρετεί πλέον.

Πέμπτη 03/10

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, φέρνοντας ένταση στις συζητήσεις με κοντινά σου άτομα. Οι συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν από θέματα που αφορούν το παρελθόν ή κρυφές καταστάσεις που βγαίνουν στην επιφάνεια. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε παρορμητικές αντιδράσεις ή εκρήξεις θυμού, καθώς η ένταση μπορεί να κλιμακωθεί.

Παρασκευή 04/10

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς, φέρνοντας σταθερότητα σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σχέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εμβαθύνεις τις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα και να δημιουργήσεις πιο σταθερές βάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στο σπίτι ή στην προσωπική σου ζωή, αυτή η όψη σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις.

Σάββατο 05/10

Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, φέρνοντας δυναμισμό και αποφασιστικότητα στα επαγγελματικά και προσωπικά σου σχέδια. Αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να αναλάβεις δράση και να προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις που θα φέρουν πρόοδο και επιτυχία. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια αυτή για να κάνεις βήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου.

Κυριακή 06/10

Η εβδομάδα κλείνει με ένταση, καθώς ο Ερμής στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, προκαλώντας εγωιστικές αντιδράσεις και συγκρούσεις. Είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Πρόσεξε τις διαφωνίες και φρόντισε να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Εστίασε στη λογική και στην υπομονή για να διατηρήσεις την ισορροπία.

Παρθένος  29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 29/09

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Ενδέχεται να νιώσεις πίεση ή αναστάτωση σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή ή μακροπρόθεσμα σχέδια. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις ξαφνικές αλλαγές που θα σε αποδιοργανώσουν προσωρινά. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος και να αποφύγεις παρορμητικές αντιδράσεις, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες.

Δευτέρα 30/09

Η επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά, καθώς η σύνοδος Ερμή-Ήλιου στον Ζυγό σε βοηθά να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με τα προσωπικά σου έσοδα. Είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσεις συμφωνίες ή να συζητήσεις οικονομικά θέματα με συνεργάτες ή το οικογενειακό περιβάλλον. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει σταθερότητα και οργανωμένη δράση, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Είναι η κατάλληλη στιγμή να χτίσεις ισχυρές βάσεις για το μέλλον.

Τρίτη 01/10

Η Σελήνη στο ζώδιό σου (Παρθένος) σχηματίζει τετράγωνο και αντίθεση με τον Δία στους Διδύμους και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνοντας συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Η ημέρα αυτή ενδέχεται να σε παρασύρει σε υπερβολές, είτε στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είτε σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να μην υπερφορτώσεις το πρόγραμμά σου με πολλές υποχρεώσεις.

Τετάρτη 02/10

Η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει νέες ευκαιρίες στα οικονομικά και στην ασφάλεια που αναζητάς. Αυτή η έκλειψη σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, είτε αυτά σχετίζονται με προσωπικά έσοδα είτε με κοινά οικονομικά ζητήματα. Εάν θέλεις να βελτιώσεις τη σταθερότητά σου, τώρα είναι η στιγμή να θέσεις νέες βάσεις και να προγραμματίσεις το μέλλον με οργανωμένες κινήσεις.

Πέμπτη 03/10

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, φέρνοντας ένταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι πιθανό να προκύψουν διαφωνίες με φίλους ή συνεργάτες, κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει αναστάτωση. Καλό είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις και να επικεντρωθείς στην ομαλή επικοινωνία, για να λύσεις τυχόν διαφορές με ήρεμο και εποικοδομητικό τρόπο.

Παρασκευή 04/10

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς, φέρνοντας σταθερότητα στις σχέσεις και τη συναισθηματική σου ζωή. Εάν είσαι σε σχέση, αυτή η όψη ενισχύει τη σταθερότητα και τη δέσμευση στη σχέση σου, ενώ σε βοηθά να εμβαθύνεις τις συναισθηματικές σου δεσμεύσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που θα φέρει σοβαρότητα και σταθερότητα στη ζωή σου.

Σάββατο 05/10

Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, δίνοντάς σου ενέργεια και αποφασιστικότητα. Είναι μια καλή ημέρα για να προχωρήσεις με σχέδια που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη. Εκμεταλλεύσου τη δυναμική αυτή για να λύσεις θέματα που σε απασχολούν και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου.

Κυριακή 06/10

Η εβδομάδα κλείνει με ένταση, καθώς ο Ερμής στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, φέρνοντας συγκρούσεις και εγωιστικές αντιδράσεις. Είναι πιθανό να προκύψουν διαφωνίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή τις κοινές υποχρεώσεις. Απόφυγε τις παρορμητικές αντιδράσεις και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Ζυγός  29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 29/09

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας αναταράξεις σε οικονομικά ζητήματα ή κοινές υποχρεώσεις. Εάν έχεις ανοιχτές οικονομικές εκκρεμότητες ή συνεργασίες, αυτές μπορεί να σου προκαλέσουν άγχος και πίεση. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να βρεις πρακτικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν, χωρίς να παρασυρθείς από την ένταση της στιγμής.

Δευτέρα 30/09

Η ημέρα φέρνει βελτιωμένη επικοινωνία, καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιό σου (Ζυγός) σε βοηθά να εκφράσεις τις ιδέες και τις επιθυμίες σου με ευφράδεια. Η ημέρα αυτή ευνοεί τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις και την προώθηση των σχεδίων σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου ενισχύει τη σταθερότητα και την αποφασιστικότητα στις επαγγελματικές σου κινήσεις, δίνοντάς σου την ευκαιρία να χτίσεις ισχυρά θεμέλια για τα μελλοντικά σου σχέδια.

Τρίτη 01/10

Η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο και αντίθεση με τον Δία στους Διδύμους και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνοντας έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου μπορεί να νιώσουν πίεση στην καθημερινότητα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία και την εργασία. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις και εστίασε στην οργάνωση της ρουτίνας σου.

Τετάρτη 02/10

Η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (Ζυγός) φέρνει νέα ξεκινήματα και αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις νέα αρχή στις σχέσεις σου, να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο. Η έκλειψη αυτή σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα στις σχέσεις που έχουν πραγματική αξία και να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν εξυπηρετεί πια την εξέλιξή σου. Οι Ζυγοί του 1ου και 2ου δεκαημέρου θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτήν την έκλειψη.

Πέμπτη 03/10

Η Σελήνη στο ζώδιό σου (Ζυγός) σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, φέρνοντας ένταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Οι διαφωνίες μπορεί να προκύψουν από την τάση σου να παλεύεις για τον έλεγχο ή από συγκρούσεις ανάμεσα στις προσωπικές και επαγγελματικές σου ανάγκες. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αφήσεις την ένταση να επηρεάσει την ισορροπία στις σχέσεις σου.

Παρασκευή 04/10

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς, φέρνοντας σταθερότητα στα οικονομικά και τη συναισθηματική σου ζωή. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με την οικονομική σου σταθερότητα και να δρομολογήσεις μακροπρόθεσμα σχέδια που θα ενισχύσουν την ασφάλειά σου. Στις ερωτικές σχέσεις, αυτή η όψη ευνοεί τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να χτίσεις ισχυρές βάσεις με τον σύντροφό σου.

Σάββατο 05/10

Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, δίνοντάς σου ενέργεια και δυναμισμό στα οικονομικά ζητήματα και στα πρακτικά θέματα που σε απασχολούν. Εάν θέλεις να κάνεις αλλαγές στα οικονομικά σου ή να αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες στον εργασιακό σου χώρο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να αναλάβεις δράση και να δεις θετικά αποτελέσματα.

Κυριακή 06/10

Η εβδομάδα κλείνει με ένταση, καθώς ο Ερμής στο ζώδιό σου (Ζυγός) σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, προκαλώντας εγωιστικές αντιδράσεις και συγκρούσεις στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Απόφυγε τις παρορμητικές αντιδράσεις και προσπάθησε να μην εμπλακείς σε διαφωνίες που θα μπορούσαν να κλιμακωθούν. Κράτησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο στις επικοινωνίες σου.

Σκορπιός  29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 29/09

Η εβδομάδα ξεκινά με ξαφνικές αλλαγές και συναισθηματική ένταση, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις απρόσμενες καταστάσεις στις σχέσεις ή τις επαγγελματικές συνεργασίες σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις παρορμητικές αντιδράσεις, καθώς η ημέρα αυτή μπορεί να φέρει απροσδόκητες ανατροπές που θα χρειαστεί να διαχειριστείς με προσοχή.

Δευτέρα 30/09

Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου στον Ζυγό σε καλεί να εστιάσεις σε εσωτερικά θέματα, ψυχική ηρεμία και αυτογνωσία. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την υγεία και την ευημερία σου. Οι συζητήσεις και οι επαφές σου μπορεί να βοηθήσουν στη διευκρίνιση ζητημάτων που σε απασχολούν. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου ενισχύει τη σταθερότητα σε θέματα που αφορούν δημιουργικά projects, σχέσεις και την προσωπική σου ζωή.

Τρίτη 01/10

Η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο και αντίθεση με τον Δία στους Διδύμους και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνοντας συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και υπερβολές. Ιδιαίτερα οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου μπορεί να βιώσουν πίεση ή ανησυχία, ειδικά σε θέματα φιλικών σχέσεων ή ομαδικών projects. Απόφυγε την τάση για υπερβολικές αντιδράσεις και προσπάθησε να διατηρήσεις μια ισορροπία, ειδικά αν νιώσεις πως τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου.

Τετάρτη 02/10

Η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί να κάνεις έναν απολογισμό των προσωπικών σου ζητημάτων και να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σε βαραίνουν. Αυτή η έκλειψη σε καλεί να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία, να κλείσεις εκκρεμότητες και να προετοιμαστείς για νέα ξεκινήματα στο μέλλον. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναπροσδιορίσεις τα σχέδιά σου και να επαναφορτίσεις την ενέργειά σου.

Πέμπτη 03/10

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, προκαλώντας ένταση και εκρήξεις, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν σχέσεις με άτομα από το παρελθόν ή ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια και σπουδές. Απόφυγε τις παρορμητικές αντιδράσεις και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στις συζητήσεις με άλλους, καθώς η ημέρα μπορεί να φέρει κλιμάκωση στις εντάσεις.

Παρασκευή 04/10

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (Σκορπιός) σχηματίζει ευνοϊκό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς, φέρνοντας σταθερότητα στις ερωτικές σχέσεις και ευκαιρίες για δέσμευση. Εάν είσαι σε σχέση, αυτή η όψη σε βοηθά να εμβαθύνεις τη σύνδεση με τον σύντροφό σου και να κάνετε σοβαρές συζητήσεις για το μέλλον σας. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να βρεις κάποιον που θα σε βοηθήσει να χτίσεις μια σταθερή και ουσιαστική σχέση.

Σάββατο 05/10

Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, δίνοντάς σου έντονη ενέργεια και δυναμισμό για να αναλάβεις δράση σε σημαντικά ζητήματα. Εάν θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές ή να προχωρήσεις σε προσωπικά σχέδια, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να κινηθείς με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Η ενέργεια αυτή θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με θετικότητα και δράση.

Κυριακή 06/10

Η εβδομάδα κλείνει με ένταση, καθώς ο Ερμής στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, προκαλώντας εκρήξεις και συγκρούσεις, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου με άλλα άτομα ή τα μελλοντικά σου σχέδια. Απόφυγε τις παρορμητικές αντιδράσεις και προσέγγισε τις διαφωνίες με διπλωματία. Οι συγκρούσεις μπορούν να λυθούν μόνο με σωστή επικοινωνία και κατανόηση.

Τοξότης  29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 29/09

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας ξαφνικές ανατροπές στην καθημερινότητά σου, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο. Εάν έχεις σημαντικές υποχρεώσεις ή καθήκοντα, φρόντισε να είσαι ευέλικτος και προετοιμασμένος για αλλαγές. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην παρασυρθείς από απρόβλεπτες καταστάσεις, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες και στη σωστή οργάνωση.

Δευτέρα 30/09

Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου στον Ζυγό ευνοεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές επαφές σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δικτυωθείς, να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να βρεις υποστήριξη από φίλους και συνεργάτες. Οι συζητήσεις που κάνεις σήμερα θα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη, καθώς η επικοινωνιακή σου άνεση και διπλωματία θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη των άλλων. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει σταθερότητα και οργανωμένη δράση σε οικονομικά θέματα.

Τρίτη 01/10

Η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο και αντίθεση με τον Δία στους Διδύμους και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνοντας ένταση και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Είναι πιθανό να νιώσεις πίεση στην επαγγελματική σου ζωή ή να δυσκολευτείς να βρεις ισορροπία μεταξύ των καθημερινών υποχρεώσεων και της προσωπικής σου ζωής. Οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου πρέπει να είναι προσεκτικοί, αποφεύγοντας υπερβολές και κρατώντας την ψυχραιμία τους.

Τετάρτη 02/10

Η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει νέες ευκαιρίες στις κοινωνικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Είναι η στιγμή να αναθεωρήσεις τις συνεργασίες σου και να δικτυωθείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Αυτή η έκλειψη σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στον κοινωνικό σου κύκλο και να αφήσεις πίσω σου παλιές σχέσεις που δεν σε εξυπηρετούν πια. Οι Τοξότες του 1ου και 2ου δεκαημέρου θα νιώσουν πιο έντονα την επιρροή αυτής της έκλειψης.

Πέμπτη 03/10

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, φέρνοντας ένταση σε θέματα οικονομικών και κοινών πόρων. Εάν έχεις να διαχειριστείς κοινά οικονομικά ή να λύσεις ζητήματα που αφορούν χρέη ή δάνεια, είναι σημαντικό να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις. Οι συγκρούσεις με συνεργάτες ή τον σύντροφό σου μπορούν να επιδεινώσουν τις καταστάσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις τη διπλωματία στις συζητήσεις.

Παρασκευή 04/10

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς, φέρνοντας σταθερότητα σε θέματα που αφορούν την εσωτερική σου ζωή και την ψυχική σου ισορροπία. Είναι μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσεις τη συναισθηματική σου ζωή, να εστιάσεις στις βαθύτερες ανάγκες σου και να κλείσεις συναισθηματικά κεφάλαια που σε βαραίνουν. Αυτή η όψη σε καλεί να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την ψυχική σου υγεία, χτίζοντας πιο σταθερές βάσεις για το μέλλον.

Σάββατο 05/10

Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, φέρνοντας έντονη ενέργεια και δυναμισμό. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις δράση για θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τα συναισθηματικά σου ζητήματα. Εάν θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Κυριακή 06/10

Η εβδομάδα κλείνει με μια έντονη όψη, καθώς ο Ερμής στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει συγκρούσεις και εγωιστικές αντιδράσεις σε θέματα οικονομικών και σχέσεων. Εάν εμπλέκεσαι σε συζητήσεις που αφορούν χρήματα ή κοινές υποχρεώσεις, φρόντισε να μην παρασυρθείς σε παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα. Απόφυγε τις εντάσεις και προσπάθησε να διατηρήσεις τη λογική στις αντιδράσεις σου.

Αιγόκερως   29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 29/09

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά και στις προσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με απρόβλεπτες καταστάσεις που θα απαιτήσουν από εσένα ψυχραιμία και γρήγορες αποφάσεις. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις και διατήρησε την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις.

Δευτέρα 30/09

Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου στον Ζυγό φέρνει επικοινωνιακή ευκολία και επαγγελματικές ευκαιρίες. Η ημέρα αυτή είναι ιδανική για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να βρεις υποστήριξη από συναδέλφους ή ανώτερους. Η επικοινωνία σου θα είναι πιο δυναμική, και μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την ενέργεια για να πετύχεις στους επαγγελματικούς σου στόχους. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου φέρνει σταθερότητα και αποφασιστικότητα σε θέματα που αφορούν οικονομικά ή επενδύσεις.

Τρίτη 01/10

Η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο και αντίθεση με τον Δία στους Διδύμους και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνοντας συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και υπερβολές. Οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου μπορεί να νιώσουν πίεση στην καθημερινότητα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Πρόσεξε να μην υπερφορτώσεις το πρόγραμμά σου και διατήρησε την ισορροπία σου, αποφεύγοντας την υπερβολική ανησυχία.

Τετάρτη 02/10

Η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Αυτή η έκλειψη σε καλεί να αναθεωρήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να κάνεις νέα βήματα για να βελτιώσεις την καριέρα σου. Είναι η στιγμή να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον την εξέλιξή σου και να δώσεις προτεραιότητα σε σχέδια που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Οι Αιγόκεροι του 1ου και 2ου δεκαημέρου θα νιώσουν πιο έντονα την ανάγκη για αλλαγή και πρόοδο.

Πέμπτη 03/10

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, προκαλώντας ένταση στις επαγγελματικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις διαφωνίες ή συγκρούσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους, γι’ αυτό πρόσεξε να μην παρασυρθείς από την ένταση της στιγμής. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσέγγισε τα ζητήματα με διπλωματία, αποφεύγοντας τις παρορμητικές αντιδράσεις.

Παρασκευή 04/10

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς, φέρνοντας σταθερότητα στις φιλικές σχέσεις και τις κοινωνικές σου επαφές. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου και να δικτυωθείς με άτομα που μπορούν να υποστηρίξουν τα μελλοντικά σου σχέδια. Στις προσωπικές σου σχέσεις, αυτή η όψη σου δίνει την ευκαιρία να χτίσεις ισχυρές βάσεις με άτομα που έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για εσένα.

Σάββατο 05/10

Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, δίνοντάς σου έντονη ενέργεια και δυναμισμό στις κοινωνικές και φιλικές σου επαφές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να προωθήσεις τα σχέδιά σου, τόσο στον κοινωνικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Η ημέρα αυτή σε ευνοεί να κάνεις δυναμικές κινήσεις που θα σου αποφέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη.

Κυριακή 06/10

Η εβδομάδα κλείνει με ένταση, καθώς ο Ερμής στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, φέρνοντας συγκρούσεις και εγωιστικές αντιδράσεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Οι διαφωνίες με συνεργάτες ή προϊσταμένους μπορεί να κλιμακωθούν, εάν δεν προσέξεις τις αντιδράσεις σου. Απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στις επικοινωνίες σου.

Υδροχόος    29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 29/09

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας προκλήσεις στις προσωπικές σχέσεις και στην οικογενειακή σου ζωή. Ίσως αντιμετωπίσεις ξαφνικά γεγονότα που θα σου προκαλέσουν ανησυχία ή ένταση. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις παρορμητικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν το σπίτι ή τους στενούς σου δεσμούς.

Δευτέρα 30/09

Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου στον Ζυγό φέρνει θετική ενέργεια στις επικοινωνίες σου και στις σχέσεις με ανθρώπους από άλλες κουλτούρες ή σε θέματα που σχετίζονται με σπουδές και ταξίδια. Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να προωθήσεις τις ιδέες σου, να συμμετάσχεις σε συζητήσεις ή να σχεδιάσεις ένα σημαντικό ταξίδι ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου ευνοεί τις σταθερές οικονομικές αποφάσεις και κινήσεις.

Τρίτη 01/10

Η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο και αντίθεση με τον Δία στους Διδύμους και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς, φέρνοντας συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν οικονομικά και κοινές υποχρεώσεις. Πρόσεξε την τάση για υπερβολές και διατήρησε τον έλεγχο στις οικονομικές σου αποφάσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τη σπατάλη και να εστιάσεις στην ισορροπία και τη σωστή διαχείριση των πόρων σου.

Τετάρτη 02/10

Η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει νέα ξεκινήματα σε θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια ή νομικές υποθέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου και να προχωρήσεις σε νέα βήματα για την επέκταση των γνώσεων σου ή για να κάνεις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο. Εάν σχεδιάζεις να ταξιδέψεις ή να εξερευνήσεις νέες προοπτικές, αυτή η έκλειψη σου δίνει την ώθηση που χρειάζεσαι για να το κάνεις.

Πέμπτη 03/10

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, φέρνοντας ένταση και άγχος στην καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την εργασία και την υγεία. Οι συγκρούσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες μπορεί να σε πιέσουν, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις. Είναι σημαντικό να προσέξεις την υγεία σου και να διατηρήσεις την ισορροπία σου στην καθημερινότητα.

Παρασκευή 04/10

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς, φέρνοντας σταθερότητα στον επαγγελματικό τομέα και οικονομική ασφάλεια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εστιάσεις στην καριέρα σου και να χτίσεις ισχυρά θεμέλια για το μέλλον. Αν έχεις οικονομικά ζητήματα που χρειάζονται τακτοποίηση, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τα διαχειριστείς με σοβαρότητα και σταθερότητα.

Σάββατο 05/10

Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, δίνοντάς σου έντονη ενέργεια και αποφασιστικότητα για να προχωρήσεις σε σημαντικά βήματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβεις δράση για τα σχέδιά σου και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Η ημέρα αυτή ευνοεί τις επαγγελματικές πρωτοβουλίες και την επίτευξη των στόχων σου.

Κυριακή 06/10

Η εβδομάδα κλείνει με ένταση, καθώς ο Ερμής στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, φέρνοντας συγκρούσεις στην καθημερινότητα και στον επαγγελματικό χώρο. Οι συγκρούσεις με συναδέλφους ή συνεργάτες μπορεί να κλιμακωθούν, γι’ αυτό προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην παρασυρθείς από την ένταση της στιγμής. Απόφυγε τις εγωιστικές αντιδράσεις και προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία στις σχέσεις σου.

Ιχθύς   29 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 29/09

Η εβδομάδα ξεκινά με ένταση, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, φέρνοντας απρόσμενες ανατροπές στην καθημερινότητά σου. Είναι πιθανό να νιώσεις πίεση στην εργασία ή σε υποχρεώσεις που αφορούν την καθημερινότητα και την υγεία. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες χωρίς να παρασυρθείς από την ένταση.

Δευτέρα 30/09

Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου στον Ζυγό φέρνει θετική ενέργεια σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τις κοινές οικονομικές υποχρεώσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με δάνεια, επενδύσεις ή κληρονομικά θέματα, καθώς η επικοινωνία σου θα είναι πιο αποτελεσματική. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου σε βοηθά να πάρεις σταθερές αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά και να χτίσεις μακροπρόθεσμα σχέδια με σοβαρότητα.

Τρίτη 01/10

Η Σελήνη στην Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο και αντίθεση με τον Δία στους Διδύμους και τον ανάδρομο Ποσειδώνα στο ζώδιό σου (Ιχθύες), φέρνοντας συναισθηματικές υπερβολές και ανησυχία στις σχέσεις σου. Οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου μπορεί να νιώσουν πίεση στις συνεργασίες ή στις προσωπικές σχέσεις τους. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις και προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπία, ώστε να μην παρασυρθείς από συναισθηματικές εντάσεις.

Τετάρτη 02/10

Η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Ζυγό φέρνει νέα ξεκινήματα στα οικονομικά και στις κοινές οικονομικές υποχρεώσεις. Αυτή η έκλειψη σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή σε θέματα που αφορούν οικονομικά ζητήματα, επενδύσεις ή κοινά περιουσιακά στοιχεία. Είναι η στιγμή να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου και να αφήσεις πίσω σου παλιές καταστάσεις που σε βαραίνουν.

Πέμπτη 03/10

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, φέρνοντας ένταση στα οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Οι συγκρούσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες μπορεί να αυξηθούν, γι’ αυτό πρόσεξε τις αντιδράσεις σου και μην παρασυρθείς από παρορμητικές αποφάσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εμπλακείς σε περιττές συγκρούσεις.

Παρασκευή 04/10

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στο ζώδιό σου (Ιχθύες), φέρνοντας σταθερότητα στις προσωπικές σχέσεις και τα συναισθηματικά σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εμβαθύνεις τις σχέσεις σου και να κάνεις σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Εάν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που θα σου προσφέρει σταθερότητα και αίσθηση ασφάλειας.

Σάββατο 05/10

Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, φέρνοντας δυναμισμό και ενέργεια στα δημιουργικά σου σχέδια. Εάν έχεις θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια ή πνευματική ανάπτυξη, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για να προχωρήσεις σε πρωτοβουλίες και να επιδιώξεις την επέκταση των οριζόντων σου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την ευκαιρία για να αναλάβεις δράση και να εξελιχθείς.

Κυριακή 06/10

Η εβδομάδα κλείνει με ένταση, καθώς ο Ερμής στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, προκαλώντας συγκρούσεις σε οικονομικά ζητήματα ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τις δημιουργικές σου δραστηριότητες. Είναι πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες και εγωιστικές αντιδράσεις, γι’ αυτό απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις και προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία στις σχέσεις σου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό