23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ασταμάτητοι οι Έφηβοι, πέρασαν και από την Τρίπολη – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Έφηβοι του Θρύλου συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και πέτυχαν εμφατική νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας με 4-0, για την 11η αγωνιστική της 2ης φάσης των ομίλων για το πρωτάθλημα Super League Κ17.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν την 9η διαδοχική νίκη τους και αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία τους απώλεια στη διοργάνωση ήταν με αντίπαλο τον Αστέρα εντός έδρας.

Παράλληλα διατήρησαν τη διαφορά 6 πόντων από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, έχοντας μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας.

Ο Ολυμπιακός μπήκε συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και έκανε γνωστές από την αρχή τις διαθέσεις του. Πίεσε ψηλά, έκλεψε μπάλες και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.

Στο 27′ ο Δαρβίρας με δυνατό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1, ενώ στο 45′ μετά από ασίστ του Τουφάκη, ο Φίλης με εξαιρετική κεφαλιά «σημείωσε» το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν και πάλι ανώτεροι από τον αντίπαλο τους. Στο 74′ μετά από οργανωμένη επίθεση ο Σουλανιάκου, είδε τον Λιατσικούρα και εκείνος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού «γράφοντας» το 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Λίγδας, όταν μετά από ασίστ του Κτενά, εξαπέλυσε ένα όμορφο γυριστό σουτ, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης εντός έδρας.

Αστέρας Τρίπολης (Κ. Μπεντέβης): Κακαδιάρης, Αγγέλου, Ρουμπιές, Νικολόπουλος, Κολοσκόπης, Κάλα, Ανδρεάδης, Δριγκάκης, Αγγελάκης, Γεωργόπουλος, Τηλαβερίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Κουρακλής, Κουτσόπουλος (60′ Αλαφάκης), Σουλανιάκου, Δάμα, Παναγάκος (75′ Πλις), Φίλης, Τουφάκης (75′ Καρκατσάλης), Λιατσικούρας, Σούφκα, Δαρβίρας (60′ Λίγδας), Πνευμονίδης (75′ Κτενάς).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό