20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ασταμάτητη η Λειψία στην Μπουντεσλίγκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρεις ημέρες μετά τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League επί της Αταλάντα, η Λειψία άλωσε ακόμη μια δύσκολη έδρα και συγκεκριμένη τη «Μπάι Αρένα» στο Λεβερκούζεν, νικώντας 1-0 την Μπάγερ και αγγίζοντας το εισιτήριο για τους ομίλους του επόμενου Champions League.

Το μοναδικό γκολ αυτού του αγώνα της 30ής ημέρας στην Μπουντεσλίγκα σημείωσε ο Σομποσλάι στο 69΄ από ασίστ του Ενκουνκού, ο οποίος είχε δώσει την πρόκριση μέσα στο Μπέργκαμο σημειώνοντας και τα δύο τέρματα των «Ταύρων» στο 2-0.

Μεγάλη νίκη επί της θριαμβεύτριας του «Καμπ Νου» Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με 2-0 (17΄ Αβονίγι, 21΄ Πρόμελ), κατέγραψε η Ουνιόν Βερολίνου, που την ξαναβάζει στο παιχνίδι της εξόδου στην Ευρώπη.

Τέλος, σε «αδιάφορο» από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι Χοφενχάιμ και Γκρόιτερ Φιρτ έμειναν στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ποα κάθε ελπίδα για την παραμονή.

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε εύκολα την Αρμίνια στο Μπίλεφελντ με 3-0, χάρη στο αυτογκόλ του Λάουρσεν στο 10΄ και τα τέρματα των Γκνάμπρι (45΄+7) και Μουσιάλα (85΄).

Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της Μπουντεσλίγκα, η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν χρειάζεται ακόμη μία νίκη για να «σφραγίσει» και μαθηματικά τον τίτλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό