24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστέρας AKTOR: «Η 1η ημέρα του Τουρνουά Foottennis 2024 ολοκληρώθηκε και οι αγώνες συνεχίζονται»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το 1ο Τουρνουά Foottennis Τρίπολη 2024 λαμβάνει χώρα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και συγκεκριμένα στην πλατεία Άρεως της πόλης υπό την παρουσία πλήθους κόσμου με φόντο την διασκέδαση και τη χαρά του ποδοσφαίρου.

Το εν λόγω τουρνουά διεξάγεται υπό την αιγίδα του Αστέρα AKTOR και με τη διοργάνωση του Δήμου Τρίπολης με την 1η ημέρα να ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης (21/08) αλλά τη δράση να μη σταματάει και να συνεχίζεται τόσο την Πέμπτη (22/08) όσο και την Παρασκευή (23/08) με τους τελικούς και τις απονομές.

Ένα τουρνουά που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή 13 ομάδων, 8 ανδρικών και 5 γυναικείων και στο οποίο ξεχωρίζει η παρουσία πολλών ομάδων από τα ποδοσφαιρικά τμήματα του Αστέρα AKTOR.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Αστέρας AKTOR στην εν λόγω δημοσίευση για το τουρνουά:«Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του 1ου Τουρνουά Foottennis Τρίπολη 2024 που πραγματοποιείται στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη. Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, παρουσία πλήθους κόσμου έδωσε την εναρκτήρια πάσα για να ξεκινήσει το τουρνουά. Το τουρνουά διεξάγεται υπό την αιγίδα του ASTERAS AKTOR με τη διοργάνωση του Δήμου Τρίπολης και η ομάδα μας συμμετέχει με πολλές ομάδες από όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα του συλλόγου. Οι αγώνες συνεχίζονται την Πέμπτη (22/08) στην πλατεία Άρεως από τις 20:30 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή (23/08) με τους τελικούς και τις απονομές. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό