23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αστέρας Τρίπολης 0-0: Δεν κουνήθηκε «φύλλο» στο εναρκτήριο ματς της Superleague

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης κόλλησαν στο 0-0, στην πρεμιέρα της Superleague. Λίγα.. πράγματα από τις δυο ομάδες.

Από 1 βαθμό πήραν Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης, μετά τη μεταξύ τους… χλομή “μάχη” στο Αγρίνιο, στο ματς που έβαλε στη.. σέντρα το φετινό πρωτάθλημα της Superleague.

Αν και μπήκε δυνατά στο ματς (οφσάιντ ο Καρέλης στο χαμένο του τετ-α-τετ στο 3′), ο Παναιτωλικός… έπεσε στη συνέχεια. Ο Αστέρας Τρίπολης πίεσε ψηλά, προσπάθησε να κάνει.. παιχνίδι με αρκετές πάσες, ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 6′. Ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία, αλλά ο Ριέρα δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός όμως.. ανέβασε στροφές στη συνέχεια, ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 40′ είχε τη δική του καλή στιγμή. Ο Καρέλης σούταρε έξω από την περιοχή, ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε. Η πρώτη φάση του δευτέρου μέρους ανήκε στον Αστέρα Τρίπολης (50′). Λίγο πριν αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού, ο Ριέρα άδειασε δυο αντιπάλους, έκανε πλασέ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Οι Αρκάδες συνέχισαν να έχουν το… πάνω χέρι, κάνοντας πολλά… γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι είδαν στο 70′ την κεφαλιά του Μπαράλες να πηγαίνει στο κέντρο της εστίας και στα χέρια του Ροντρίγκεζ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπαράλες έκανε “τακουνάκι” εντός μεγάλης περιοχής και η μπάλα -από κοντινή απόσταση- βρήκε στο χέρι του Μαλή. Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό