22.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Αστέρας Τρίπολης: Επίσημα στη Ράκοβ ο Τσιφτσής

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρωταθλήτρια Πολωνίας, Ράκοβ, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνη Τσιφτσή, με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Η ελληνική… αποικία στη Ράκοβ μεγάλωσε. Μετά τους Γιάννη Παπανικολάου και Στράτο Σβάρνα παίκτης των πρωταθλητών Πολωνίας είναι και ο Αντώνης Τσιφτσής. Όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta ο νεαρός τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσενστοχόβα ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης με οψιόν αγοράς και πλέον υπάρχει και η επίσημη ανακοίνωση από το κλαμπ.

Πρόκειται για ακόμα ένα παιδί της ακαδημίας των Αρκάδων που ανοίγει τα «φτερά» του για το εξωτερικό. Ο 23χρονος πορτιέρε πλαισίωνε τον Νίκο Παπαδόπουλο τα τελευταία τρία χρόνια στην θέση κάτω από τα γκολπόστ των κιτρινομπλέ. Αντικαταστάτης του ύψους 1.91 κίπερ ενδέχεται να είναι ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος επίσης προέρχεται από τις ακαδημίες του Αστέρα.

Συνολικά με την πρώτη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης μέτρησε 45 εμφανίσεις και κράτησε το ανέπαφη την εστία του σε 16 εξ αυτών. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε επτά συμμετοχές.

«Έχω ήδη μάθει λίγα πράγματα για την πόλη και γνώρισα την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε o Τσιφτσής στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του «deal».

Από την πλευρά του αθλητικός διευθυντής της Ράκοβ, Ρόμπερτ Γκραφ, είπε: «Αποφασίσαμε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο να παραχωρήσουμε δανεικούς τους νεαρούς τερματοφύλακες μας, ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν πολύτιμα λεπτά στο γήπεδο. Ωστόσο, θέλουμε να διατηρήσουμε τον ανταγωνισμό σε αυτή τη θέση, γι’ αυτό αποκτήσαμε τον Κάσπερ Μπιέστζαντ και τώρα τον Αντώνη, ελπίζοντας ότι ο καθένας από αυτούς θα αναπτύξει τις ικανότητές του και θα έχει αξία για αυτήν την ομάδα».

Η ομάδα των τριών Ελλήνων θα αντιμετωπίσει την Φλόρα Ταλίν από την Εσθονία στον Α’ προκριματικό γύρο του Champions League. Το πρώτο ματς θα γίνει στις 11 Ιουλίου στην Πολωνία, η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα (18/7) και ενδιάμεσα υπάρχει το Super Cup με την Λέγκια Βαρσοβίας, Η Ekstraklasa θα κάνει σέντρα στις 22 Ιουλίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό