19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ασημίνα Χαντζηανδρέου – Η αποβολή από το Survivor All Star, ο Χρήστος Δάντης και τα χρήματα που έβγαλε από το ριάλιτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι από τις παίκτριες των Μαχητών που τράβηξαν τα βλέμματα στο Survivor λόγω της αγωνιστικότητάς της, του πάθους της και του εκρηκτικού της χαρακτήρα.

Πλέον εκείνη και η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκονται εκτός Sruvivor All Star κι ο λόγος επειδή παραβίασαν τους κανόνες του ριάλιτι με αποτέλεσμα να αποβληθούν. Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης εθεάθησαν με κινητό τηλέφωνο στην παραλία, κάτι το οποίο αποκάλυψε στο συμβούλιο του νησιού ο Νίκος Μπάρτζης.

Η αντίδραση της Ασημίνας ήταν να αρνηθεί την κατηγορία αυτή, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός στη συνέχεια επιβεβαίωσε το συμβάν, λέγοντας πως η παραγωγή έκανε έρευνα.  όπως είπε, μετά από ενδελεχή έρευνα της παραγωγής διαπιστώθηκε πως και οι δυο παίκτριες είχαν επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

«Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να το αφήσουμε έτσι. Ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα και είμαι σε θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε… Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και την Κατερίνα. Αφού αυτός ο ισχυρισμός επιβεβαιώθηκε πήραμε την απόφαση που βλέπετε και η Ασημίνα με την Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor. Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη αλλά οι κανόνες είναι εδώ για να τηρούνται και ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή της χρονιάς» ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνοντας την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και την Κατερίνας Δαλάκα από το παιχνίδι.

Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη μετά την αποβολή της Ασημίνας

Λίγες ώρες μετά το τέλος του επίμαχου επεισοδίου και συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης, ο σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης θέλησε να πάρει θέση.

«Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε» έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία της Ασημίνας, την οποία στηρίζει δημόσια

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου Από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε στους στίβους μάχης, ενώ δεν άργησε να έρθει σε σύγκρουση με τους συμπαίκτες της.

Πριν την αποβολή της η Ασημίνα είχε βρεθεί στο επίκεντρο της Καρολίνας μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου που είχε η δεύτερη με τον Μάριο Πρίαμο κι αυτό γιατί στο Συμβούλιο του Νησιού, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν δίστασε να αναφερθεί στον φίλο της, τον Μπο διότι γνώριζε ότι η Καρολίνα είχε σχέση μαζί του έξω από το ριάλιτι. «Ο Μπο είναι φίλος μου, μην εκθέσει αυτόν τον άνθρωπο» είχε σχολιάσει η Ασημίνα.

«Πώς υπερασπίζεσαι ένα άλλο άτομο; Όταν εμπλέκεσαι στην προσωπική μου ζωή; Σε παρακαλώ από εδώ και στο εξής να μην αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο για την δική μου προσωπική ζωή. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το κάνει αυτό. Αν το κάνεις αυτό, είσαι φάουλ γιατί δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα», ανέφερε ενοχλημένη η Καρολίνα Καλύβα.

Ποια είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου;

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν μασάει τα λόγια της και δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τον εκνευρισμό της αλλά και να υποστηρίξει τόσο τους παίκτες της ομάδας της όσο και τους φίλους της. Είναι αθλήτρια και σε κάθε αγώνισμα το απέδειξε. Τα συναισθήματα του τηλεοπτικού κοινού είναι ανάμεικτα προς το πρόσωπό της, αφού κάποιοι τη συμπαθούν πολύ και άλλοι όχι τόσο.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι γεννημένη το 1999 στην Αθήνα και μόλις 22 χρονών. Είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής και παίζει στην ομάδα «Οδυσσέας Μοσχάτου». Πέρα από ποδοσφαιρίστρια, όμως, είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα, ενώ έχει σπουδάσει στο «Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού».

Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική και υποφέρει όταν χάνει, κάτι που έχουμε δει στην πράξη. Μάλιστα, αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μας απασχόλησε πολύ και στο Survivor 5, με την ίδια μάλιστα να καταφέρνει να φτάσει μέχρι τον τελικό, κατακτώντας την τρίτη θέση. Πριν γίνει γνωστή η συμμετοχή της στο Survivor All Star η ίδια είχε κάνει στο Instagram ένα Q&A και ρωτήθηκε από followers εάν θα πάει στο «All Star Survivor».

«Θέλω πολύ να βρίσκομαι στο all star και να ανταγωνίζομαι τους καλύτερους, αυτό όμως είναι στο χέρι της παραγωγής, εκείνη αποφασίζει ποιους και τι!!!», είχε γράψει η Ασημίνα.

Τα χρήματα που έχει βγάλει η Ασημίνα από το Survivor

Οι μαχητές είναι γνωστό ότι αμείβονται με 1000 ευρώ την εβδομάδα. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου λοιπόν που βρέθηκε στο Survivor 5 και τις 30 εβδομάδες που διήρκεσε, κατάφερε να συγκεντρώσει 30.000 ευρώ.

Από το Survivor All Star – σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και με κάθε επιφύλαξη – ο κάθε παίκτης λαμβάνει 5.000 ευρώ κάθε εβδομάδα, επομένως για τις τέσσερις εβδομάδες που έμεινε μέσα η Ασημίνα θα έχει να λάβει 20.000 ευρώ.

Η σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου μπορεί να έχουν 32 χρόνια διαφορά ηλικίας παρ’όλα αυτά είναι πολύ αγαπημένοι και στηρίζει πάντα ο ένας τον άλλο. Ο γνωστός τραγουδιστής από την ημέρα που αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο με την αθλήτρια δεν το έκρυψε το αντίθετο σε κάθε ευκαιρία μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, δηλώνοντας ο μεγαλύτερος θαυμαστής της.

Στο Survivor 5 όπου κι αποκαλύφθηκε η σχέση τους όταν η Ασημίνα ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό για την γνωριμία με τον Χρήστο Δάντη, η Ασημίνα ανέφερε: «Ήμουν για προετοιμασία στον στίβο, είχα ανεβάσει ένα στόρι με ένα τραγούδι του και πώς έτυχε ήταν και εκείνος στο Ηράκλειο για live. Την επόμενη μέρα έτυχε να πάμε σε καφετέριες στο κέντρο του Ηρακλείου, ειδωθήκαμε, μιλήσαμε και εκεί γνωριστήκαμε».

«Είμαστε μαζί, ναι. Στον Χρήστο με κέρδισε το πόσο αγνός και προσγειωμένος είναι. Δεν μου αρέσει η δηθενιά και είναι δύσκολο στον χώρο των «famous» να μην υπάρχουν. Εκείνου του άρεσαν τα απλά. Αυτή είναι και η ουσία της ζωής άλλωστε.» είχε πει σε συνέντευξή της.

Η παρεξήγηση με τον τραγουδιστή

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ένα μήνα πριν μπει στο Survivor All Star είχε αποκαλύψει πως ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης δεν είχε δει με καλό μάτι τη συμμετοχή της εκ νέου στο ριάλιτι.

«Δεν είμαι σε καλή φάση, έχω νεύρα. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε», είχε αποκαλύψει αρχικά η Ασημίνα και πρόσθεσε: «Δεν το έχει πάρει καλά ούτε η οικογένειά μου, ούτε ο Χρήστος.» Φυσικά η παρεξήγηση λύθηκε και το ζευγάρι τα βρήκε.

Μάλιστα η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε δώσει το «παρών» σε συναυλία του Χρήστου Δάντη στην Καισαριανή λίγο καιρό μετά την παρεξήγηση που είχαν και έδειχναν ευτυχισμένοι, ποζάροντας χαμογελαστοί στον φακό.

Το Instagram της ποδοσφαιρίστριας

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει ένα εντυπωσιακό Instagram με αρκετές χιλιάδες ακόλουθους. Μέχρι στιγμής αριθμεί 60, 5 χιλιάδες followers και μέσα από τον λογαριασμό της βλέπουμε φωτογραφίες της από το ποδόσφαιρο, από τις διακοπές της, αλλά και τις πιο χαλαρές στιγμές της. Αδιαμφισβήτητα είναι μία πολύ όμορφη και γλυκιά κοπέλα που δεν φοβάται να το δείξει.

.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό