13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΣΕΑΔ: Επαναλαμβάνεται το Περιστέρι-Λάρισα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ΑΣΕΑΔ έκανε αποδεκτή την προσφυγή της Λάρισας για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Basket League με το Περιστέρι κι ως εκ τούτου η αναμέτρηση αναμένεται να επαναληφθεί.

Η θεσσαλική ομάδα είχε καταθέσει ένσταση για μία φάση ενώ απέμεναν 13 δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα (82-78 υπέρ του Περιστερίου) στις 19 Δεκεμβρίου του 2020, όταν η βολή του Βασιλόπουλου μέτρησε (κακώς όπως απεφάνθη το αρμόδιο όργανο) για δύο πόντους λόγω παρεμβολής του Γουέμπ. 

Το ΑΣΕΑΔ με απόφασή του, διέταξε επανάληψη του αγώνα μετά από περίπου τέσσερις μήνες και η διοργανώτρια αρχή πλέον καλείται να βρει την ημερομηνία διεξαγωγής του ματς, την ώρα που τη Μεγάλη Τετάρτη (28/04) θα πέσει η «αυλαία» της κανονικής περιόδου στην Α1.

Στον αγώνα που θα επαναληφθεί οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με διαφοροποιημένα ρόστερ σε σχέση με τον αγώνα του περασμένου Δεκεμβρίου, ενώ και στους πάγκους τους θα βρίσκονται άλλοι προπονητές, αφού ο Πεδουλάκης αποχώρησε από το Περιστέρι κι ανέλαβε ο Μανωλόπουλος, όπως και ο Τζήμας από την Λάρισα, στην θέση του οποία βρίσκεται ο Παπανικολόπουλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό