27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ασίστ του Κούτρη και δύο γκολ του Κουλούρη στην πρεμιέρα του πολωνικού πρωταθλήματος []

Ειδήσεις Ελλάδα

Επανεκκίνηση στο πολωνικό πρωτάθλημα, με την Πογκόν να υποδέχεται για την πρώτη αγωνιστική της Ekstraklasa την Κορόνα Κιέλτσε. Ένα παιχνίδι το οποίο εξελίχθηκε με έντονο ελληνικό στοιχείο και τους γηπεδούχους να επικρατούν με μεγάλη άνεση 3-0, με τον Ευθύμη Κουλούρη να πετυχαίνει δύο γκολ.

Ο 28χρονος επιθετικός που την περασμένη σεζόν είχε 12 γκολ σε 34 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακή προβολή στο 35′. Η ασίστ από έναν συμπαίκτη του Έλληνα, τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος έκανε μία άψογη σέντρα από τα αριστερά.

Δείτε το εντυπωσιακό γκολ του Κουλούρη

Ο Κουλούρης δεν στάθηκε μόνο σε αυτό το τέρμα. Στο 47′, με εκτέλεση πέναλτι, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και να δώσει αέρα δύο τερμάτων. Η Πογκόν που ενώ πιέστηκε, έδειξε εξαιρετική εικόνα αμυντικά, κατάφερε να διαμορφώσει στο 84′ το τελικό 3-0, με τον Λουκασιάκ, να σκοράρει μετά από ασίστ του Μπιτσακτσιάν.

Ο Λεονάρντο Κούτρης αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα, ενώ ο Κουλούρης αποχώρησε στο 89′ και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας. Ιδανική πρεμιέρα για την Πογκόν, η οποία θέλει να προσπαθήσει να τερματίσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να διεκδικήσει τουλάχιστον την έξοδο στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό