22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ας φρόντιζε να έκανε η μητέρα του την τρίτη δόση

Ειδήσεις Ελλάδα

«Αν εγώ ήμουν υπουργός Υγείας δεν θα είχαμε 21.200 νεκρούς» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Θέση στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, με αφορμή την ανάρτηση του δεύτερου για τα τεστ για τον κορονοϊό πήρε ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του είχε αναφέρει ότι δεν μπορούσε να κάνει pcr στην 83χρονη μητέρα του, παρά το γεγονός ότι εκείνη είχε συμπτώματα. Ο Θάνος Πλεύρης του απάντησε πως θα πρέπει να αφήσει έξω από την πολιτική αντιπαράθεση τη μητέρα του. Στο ίδιο ύφος τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Twitter και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σύριζα κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα. Ο Θεός μας λυπήθηκε.

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) January 8, 2022

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter: «Η είδηση ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τι θα είχαμε περάσει αν η πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα». Ο Αδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε: «Ο Θεός μας λυπήθηκε».

Ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να απαντήσει με νέα ανάρτηση στο Facebook:

«Αν εγώ ήμουν υπουργός Υγείας ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 21.200 νεκρούς όπως έχουμε με την καταστροφική σας διαχείριση που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση των θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμό στη Δυτική Ευρώπη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό