35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Αρχοντικός Τσιτσιπάς, πέρασε στους «8» του Roland Garros με μεγάλη ανατροπή

Ειδήσεις Ελλάδα

Την πορεία του στο μεγάλο Grand Slam της Γαλλίας συνεχίζει με ασταμάτητο ρυθμό ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νέα πρόκριση που πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής (02/06).

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 3-1 (3-6, 7-6, 6-2, 6-2) σετ του Ματέο Αρνάλντι και μάλιστα κατόπιν ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με 0-1, με την φάση κλειδί να είναι η αντεπίθεση που εξαπέλυσε στα μέσα του δεύτερου σετ, μη αφήνοντας να πάρει ο αντίπαλός του καθοριστικό προβάδισμα.

Stefanos Tsitsi-PASS 🔥#RolandGarros @steftsitsipas pic.twitter.com/UoHf2yAn6Y

— Roland-Garros (@rolandgarros) June 2, 2024

Αυτή μάλιστα, ήταν η τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια που ο Τσιτσιπάς φτάνει τουλάχιστον μέχρι την τάση των «8» του Roland Garros, δείχνοντας μεταξύ άλλων πως έχει βελτιωθεί στην πάντα δύσκολη χωμάτινη επιφάνεια.

Αντίπαλος του κορυφαίου τενίστα της χώρας μας για μια θέση στους «4» του τουρνουά, θα τεθεί ο υπερταλαντούχος Κάρλος Αλκαράθ. Ο νεαρός Ισπανός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει με τη σειρά του την αντίσταση του Καναδού Φελίξ Οζέ Αλιασίμ χωρίς να χάσει σετ (3-0), ενώ έχει αποκλειστικά υπέρ του την παράδοση απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά με πέντε επικρατήσεις σε ισάριθμες συναντήσεις κατά το παρελθόν.

Το #matchpoint του Στέφανου Τσιτσιπά ενάντια στον Matteo Arnaldi 🎾 #RG2024 | #RolandGarros | @steftsitsipas pic.twitter.com/Y3DTW5CTsX

— Eurosport Greece (@EurosportGR) June 2, 2024

Το μεγάλο παιχνίδι των προημιτελικών είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη (04/06).



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό