15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αρτέτα: «Επιασα πάτο μετά την ήττα από την Σίτι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πεντάρα που δέχτηκε η Αρσεναλ από την Μάντσεσερ Σίτι ήταν αυτή που έχει «σημαδέψει» τον Μίκελ Αρτέτα.

Η άλλοτε… μηχανή των γκολ, Αρσεναλ, έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ένα μόλις γκολ σε τέσσερα παιχνίδια.

Τουλάχιστον αυτό συνδυάστηκε με τους πρώτους βαθμούς της ομάδας στο πρωτάθλημα χάρη στη νίκη επί της Νόριτς (1-0). Ωστόσο, το ξεκίνημα των «κανονιέρηδων» στην Premier League παραμένει τραγικό, με τον προπονητή της, Μίκελ Αρτέτα, να έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου, παραδέχτηκε πως μετά το 0 στα 3 στο πρωτάθλημα έχει περάσει δύσκολα, τονίζοντας πως το 5-0 της Μάντσεστερ Σίτι ήταν το σημείο που έπιασε… πάτο.

«Είσαι αναστατωμένος με τον εαυτό σου, είσαι θυμωμένος, είσαι κουρασμένος. Απλώς θέλεις να χτυπήσεις τον εαυτό σου επειδή δεν κάνεις τα πράγματα σωστά και δεν παίρνεις το αποτέλεσμα που νομίζεις ότι αξίζεις. Μετά την ήττα από την Σίτι μάλλον βρέθηκα στο χαμηλότερο σημείο μου» ανέφερε ο Αρτέτα.

«Προσπαθείς να αναλύσεις πράγματα, ακούς διαφορετικές απόψεις … Και τότε αρχίζει η σημασία της οικογένειας που έχω, τους γονείς και τους φίλους που έχω. Σε δύσκολες στιγμές δείχνουν την δέσμευσή τους στη σχέση μας. Μετά από αυτό, είναι επίσης κάθε άτομο που εργάζεται σε αυτόν τον σύλλογο, η ενέργεια που προσπαθούν να προσφέρουν… και πόσο ενθαρρυντικό είναι να τους βλέπεις… πεινασμένους να αλλάξουν την κατάσταση» πρόσθεσε ο τεχνικός της Αρσεναλ που προς το παρόν διατηρεί την θέση του στο «τιμόνι» της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό