24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρτέμιδα: Στη φυλακή ο 32χρονος φαρμακοποιός που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τη σύζυγό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 32χρονος φαρμακοποιός, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε, χτύπησε και εκβίασε την 27χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους στην Αρτέμιδα.

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε την Τρίτη (06/08) στο γραφείο της ανακρίτριας, όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται (μεταξύ αυτών και κατηγορία για revenge porn), ενώ ισχυρίστηκε ότι έχει άλλοθι.

«Με την εν διαστάσει σύζυγό μου δεν ζούμε μαζί. Στις 26 Ιουλίου ήμουν στο σπίτι μου στην Αρτέμιδα. Υπάρχει βίντεο που δείχνει ότι εκείνη την ημέρα δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι. Τα χτυπήματα που ισχυρίζεται ότι έχει δεν υπάρχουν στην ιατροδικαστική. Με κατηγορούν ότι ανέβασα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στο TikTok για να την εκδικηθώ. Δεν θα μπορούσα να το κάνω, η εφαρμογή δεν το επιτρέπει. Δεν έχω σχέση με ουσίες και ούτε θα έκανα ποτέ κακό στο παιδί μου. Το δικαστήριο είχε αφαιρέσει την επιμέλεια από την εν διαστάσει σύζυγο μου στο παρελθόν», υποστήριξε στην απολογία του ο φαρμακοποιός, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

Μετά την απολογία του, ο 32χρονος φαρμακοποιός κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς δεν κατάφερε να πείσει την ανακρίτρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό