21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αρτάνι: «Φοβόμουν ότι δεν μπορούσα να τα καταφέρω μόνη, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι φυσικά μπορώ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αννέτ Αρτάνι αναγκάστηκε να μεγαλώσει μόνη της τον γιο της, πάλεψε με την επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά η ζωή της χαμογέλασε όταν βρέθηκε στον δρόμο της ένας «γίγαντας» με «χρυσή» καρδιά.

H τραγουδίστρια μίλησε για τα σκαμπανεβάσματα στην προσωπική ζωή της και για τον σύντροφό της.

Εχεις περάσει μια προσωπική ζωή με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για σένα;

Οταν κατάλαβα ότι έπρεπε να μεγαλώσω το παιδί μου μόνη μου. Οταν χώρισα με τον πατέρα του Γρηγόρη, δεν είχα κάποιον να με βοηθήσει. Οι γονείς μου είχαν ήδη επιστρέψει στην Κεφαλλονιά. Υπήρχαν (ευτυχώς!) κάποιοι φίλοι και η νονά του Γρηγόρη, η οποία μου στάθηκε πολύ.

Γενικά όμως ήμουν μόνη, έπρεπε να πληρώνω νταντά, τότε είχα πάθει και επιλόχειο κατάθλιψη. Εκλαιγα όταν τον αποχωριζόμουν κι εκείνος το ίδιο. Μέσα μου έκλαιγα επίσης γιατί η σχέση μου με τον πατέρα του είχε τελειώσει. Φοβόμουν ότι δεν μπορούσα να τα καταφέρω μόνη μου, αλλά με τον καιρό συνειδητοποίησα ότι φυσικά και μπορώ!

Τα τελευταία χρόνια είσαι σε σχέση με τον Καρλ Μίρα, με τον οποίο αρραβωνιάστηκες πέρυσι στην Ελλάδα. Πόσο άλλαξε τη ζωή σου;

Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να φαίνεται τεράστιος, σαν γίγαντας, αφού είναι σωματώδης και γυμνασμένος, ωστόσο έχει καρδιά μικρού παιδιού και είναι πολύ σεμνός σαν χαρακτήρας.

Δεν είναι από τους τύπους που τους αρέσει να δείχνονται, δεν μοστράρει το καλογυμνασμένο σώμα του στα social media. Εγώ, μετά τον χωρισμό μου από τον πρώην μου, προτού γνωρίσω τον Καρλ, ένιωθα μέσα μου ένα κενό. Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες, πιστεύω, όταν τις εγκαταλείπουν.

Αισθάνονται πως δεν αξίζουν, πως δεν είναι όμορφες. Ετσι ένιωσα κι εγώ. Οτι έφταιγα σε κάτι. Ετσι, έβαζα όλο και πιο sexy φωτογραφίες μου στο Instagram, λες και έπρεπε να αποδείξω κάτι. Τα τελευταία χρόνια με τον Καρλ έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου πιο πολύ εσωτερικά. Ετσι άλλαξα και το προφίλ μου στο Instagram, δεν είναι πια τόσο sexy.

Αυτήν την εποχή εσύ είσαι στους γονείς σου, στην Κεφαλλονιά, μαζί με τον γιο σου και ο Καρλ στην Ουκρανία. Τι κάνει εκεί;

Συμμετέχει σε έναν οργανισμό ανθρωπιστικής βοήθειας και προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη. Βοηθάει στον ανεφοδιασμό των νοσοκομείων με φαρμακευτικό υλικό, στο χτίσιμο κτιρίων που έχουν πάθει ζημιές από τους βομβαρδισμούς, τις προάλλες έσωσε μια ηλικιωμένη γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι. Θα έρθει για λίγες ημέρες στην Κεφαλλονιά. Ηταν να παντρευτούμε φέτος, αλλά ξέρω ότι αυτό που κάνει τώρα είναι πολύ σημαντικό.

:Espresso

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό