28.4 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Αρνητική η πρώτη απάντηση του ΠΑΟΚ στην Τζένοα για τον Κοτάρσκι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει… πέραση στην Ιταλία και την Serie A, αλλά ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρώτη πρόταση που κατέβαλλε η Τζένοα για τον Κροάτη τερματοφύλακα ύψους 3 εκατ. ευρώ. Ο ιταλικός σύλλογος αποτελεί μία από τις ομάδες που θέλουν να κάνουν δικό τους τον Κοτάρσκι, αλλά ο ΠΑΟΚ της είπε «όχι».

Η περίπτωση του 24χρονου κίπερ αναμένεται να απασχολήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς η Τζένοα δεν είναι η μόνη ομάδα από το ιταλικό πρωτάθλημα που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτησή του.

🇭🇷🎙️ Football agent, Federico Pastorello on Dominik Kotarski:

“We spoke about him, yes- he’s a very strong, young goalkeeper. Today, #Inter has another name in mind, but Kotarski is a valid alternative. Let’s hope that they don’t get their first choice so they have to go to… pic.twitter.com/WArpDamVJL

— Inter Xtra (@Inter_Xtra) June 13, 2024

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει και το όνομα της Ίντερ, ωστόσο εκείνη θα αγοράσει τον Ζοσέπ Μαρτίνεζ από την Τζένοα για αντικαταστάτη του Γιαν Ζόμερ. Κάπως έτσι, δημιουργείται ένα κενό κάτω από την εστία της Τζένοα, η οποία επιθυμεί να το καλύψει με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, με την προσφορά των «νερατζούρι» να αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ!

🚨⚫️🔵 Inter have made new proposal to close Josep Martínez deal with Genoa: €13m plus €2m add-ons, no player included in the deal.

Inter are now confident to get it done this week. pic.twitter.com/Gd0WRmY987

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 24, 2024

Ο Κοτάρσκι διένυσε φέτος την δεύτερη χρονιά του με τον ΠΑΟΚ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το 2028! Συνεπώς, οι Πρωταθλητές Ελλάδας δεν αισθάνονται καμία πίεση να τον πουλήσουν, γνωρίζοντας παράλληλα πως ο Κροάτης αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά τους στοιχεία.

Ο Κοτάρσκι έχει καταγράψει τις τελευταίες δύο χρονιές 93 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ και υπενθυμίζεται πως ήρθε από την κροατική Γκόριτσα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό