20.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Αρνητική απάντηση από Ζιγκό» γράφει η «L’ Equipe», αλλά στον ΠΑΟΚ περιμένουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Το αίσιο τέλος σε μια δύσκολη μεταγραφή περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει την κρούση τους και θέλουν διακαώς τον παίκτη της Μαρσέιγ Σαμουέλ Ζιγκό, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του σέντερ μπακ, μιας θέση που θέλουν να ενισχύσουν οι «ασπρόμαυροι».

Γαλλικές ιστοσελίδες και συγκεκριμένα η έγκυρη «L’ Equipe», κάνει λόγο για κρούση του ΠΑΟΚ, αλλά για αρνητική απάντηση του 30χρονου, μιας και όπως αναφέρει ο ίδιος δεν βλέπει σαν καλή περίπτωση την προοπτική της Ελλάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Από την Θεσσαλονίκη πάντως περιμένουν ακόμη την τελική του απάντηση, με ένα θέμα που πρέπει να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα για τον ΠΑΟΚ, αφού η ανάγκη του για στόπερ επείγει. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ήταν θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του 30χρονου στόπερ, ο οποίος έχει παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα και γεμάτες σεζόν.

Ο δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός πήρε μεταγραφή από την Σπαρτάκ Μόσχας στην Γαλλία και την Μαρσέιγ το 2022 και από τότε μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 66 συμμετοχές με πέντε γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, η ιστοσελίδα «Lamarseillaise.fr» σε δημοσίευμα της όπου αναφερόταν σε μεταγραφές τόνισε ότι ο Γάλλος απέρριψε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό