24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αρνητής του εμβολίου πήγε σε κομμωτήριο και ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστή έναν αρνητή του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Ο άνδρας πήγε σε κομμωτήριο, ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη υπάλληλος και όταν του αρνήθηκαν, εκείνος άρχισε να… τους απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία.

Για το περιστατικό μίλησε το πρωί της Πέμπτης (21/10) στον ΣΚΑΪ η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανέφερε, ο άνδρας – αρνητής του εμβολίου κατά του κορονοϊού – πήγε στο κομμωτήριο χωρίς μάσκα και ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια. Όταν λοιπόν αρνήθηκαν να τον κουρέψουν, τότε εκείνος άρχισε να τους απειλεί ότι θα φωνάξει την αστυνομία.

Στη συνέχεια – όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ – ο αρνητής του εμβολίου του κορονοϊού έκανε μήνυση και αγωγή ζητώντας 10.000 ευρώ. Στην αγωγή του αναφέρει ότι η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει «βασανισμό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη παραμένει υψηλός, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει την Τετάρτη 523 μολύνσεις στην συμπρωτεύουσα. Επίσης, στην ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (20/10) ο Σωτήρης Τσιόδρας σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «ο χειμώνας προμηνύεται δύσκολος», καθώς θα δούμε και «τέταρτο κύμα και στην Ελλάδα», κάτι που δείχνει ότι η πανδημία είναι σε κρίσιμη καμπή.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό