25.8 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Αρκετές αλλαγές το Βέλγιο, μια διαφοροποίηση η Ρουμανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Το EURO 2024 ξεκίνησε τελείως διαφορετικά για το Βέλγιο και την Ρουμανία. Οι Βέλγοι έδειξαν, τουλάχιστον απέναντι στους Σλοβάκους, ότι δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος και έχασαν 1-0 και μαζί τρεις πολύτιμους βαθμούς. Αντιθέτως, η Ρουμανία έκανε την έκπληξη και κέρδισε με το εντυπωσιακό 3-0 την Ουκρανία, και μπήκε εντυπωσιακά στη διοργάνωση.

Ο Ντομένικο Τοντέσκο ήταν ουσιαστικά υποχρεωμένος να κάνει διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα του Βελγίου και έτσι έπραξε. Από την άλλη πλευρά ο Έντουαρντ Ιορντανέσκου δεν είχε λόγω να «χαλάσει» την 11άδα του, με αποτέλεσμα απλά να κάνει μία αλλαγή και να μπαίνει στο αρχικό σχήμα ο Μιχάιλα, που τον ταλαιπωρούσε μια ίωση στην πρεμιέρα.

Στο γήπεδο της Κολωνίας λοιπόν θα κριθεί κατά πολύ το μέλλον των ομάδων του 5ου ομίλου στο EURO2024 και την πρόκριση τους ή μη στη φάση των «16». Το Βέλγιο παίζει αγώνα επιβίωσης στη διοργάνωση ενώ η Ρουμανία, μετά το δυνατό της ξεκίνημα θέλει τον βαθμό της ισοπαλίας ώστε να φτάσει κοντά στην πρόκριση. Με ισοπαλία μένει ζωντανό το Βέλγιο αλλά θα πρέπει να νικήσει στην τελευταία αγωνιστική την Ουκρανία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Βέλγιο (Ντομένικο Τοντέσκο): Καστίλς, Καστάν, Φαές, Βερτόνγκεν, Ντοκού, Τεατέ, Τίλεμανς, Ονάνα, Ντε Μπρόινε, Λουκεμπάκιο, Λουκάκου.Ρουμανία (Έντουαρντ Ιορντανέσκου): Νίτα, Ράτσιου, Ντραγκούσιν, Μπούρτσα, Μπάνκου, Μάριους Μάριν, Ραζβάν Μάριν, Στάντσιου, Μιχαΐλα, Μαν, Ντράγκους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό