27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρκαδία: Κλειστά στόματα και ερωτήματα για το δολοφονικό ξυλοδαρμό – Αύριο η απολογία των δραστών

Ειδήσεις Ελλάδα

Συζητήσεις συνεχίζει να προκαλεί στην τοπική κοινωνία στον Άγιο Πέτρο της Κυνουρίας ο δολοφονικός ξυλοδαρμός του 64χρονου από ένα ζευγάρι. Ο 41χρονος και η 34χρονη σύζυγός του έχουν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Τετάρτη (24/7).

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους κατηγορούνται για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 64χρονου στη «ματωμένη βάπτιση» το Σάββατο στην Αρκαδία.

Αυτό που προκαλεί σοκ, εκτός από το απίστευτα βίαιο περιστατικό, είναι οι πληροφορίες που φέρουν μια ομάδα πέντε, έξι ατόμων να ήταν παρόντα την ώρα του ξυλοδαρμού, αλλά να μην έκαναν τίποτα προκειμένου να αποτρέψουν την τραγική κατάληξη. Απεναντίας οι πέντε ή έξι παριστάμενοι φέρονται να βιντεοσκοπούσαν τον ξυλοδαρμό του 64χρονου. 

Σύμφωνα με το Star, στην κατάθεσή της η 34χρονη γυναίκα ανέφερε πως δέχθηκε λεκτική παρενόχληση από τον 64χρονο ο οποίος την πλησίασε και ενώ βρισκόταν με τον άντρα της στο μπαρ, όπου γινόταν το γλέντι της βάφτισης, αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τον χώρο μαζί με το ανήλικο παιδί τους προκειμένου να πάνε σπίτι τους. Όπως ισχυρίστηκε, ο άνδρας «σε κατάσταση μέθης και εξαγριωμένος» τους ακολούθησε, με την κατάσταση να ξεφεύγει και τελικά να βρίσκεται νεκρός.

«Μας ακολούθησε και μας είπε “μη φύγετε, θα έρθω κι εγώ μαζί”. Φαινόταν μεθυσμένος και εξαγριωμένος. Εγώ, ακούγοντας αυτά τα λόγια, του είπα: ”Τι λες; Εγώ φεύγω με την οικογένειά μου, φύγε αυτή τη στιγμή”. Τότε ο άνδρας μου, που δεν είχε προλάβει ακόμη να μπει στο αμάξι, στράφηκε προς τον 64χρονο και τον ρώτησε γιατί μας ακολουθεί» φέρεται να είπε αρχικά η γυναίκα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό