27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αρκαδία: Η κατάθεση της 34χρονης για τον 64χρονο – «Φώναζα να φύγει, να σεβαστεί το παιδί»

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξηγήσεις για το πώς ξεκίνησε ο καβγάς στο γλέντι στην Αρκαδία που οδήγησε στον θάνατο έναν 64χρονο έδωσε η 34χρονη σύζυγος του δράστη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με το Star, στην κατάθεσή της η 34χρονη γυναίκα ανέφερε πως δέχθηκε λεκτική παρενόχληση από τον 64χρονο ο οποίος την πλησίασε και ενώ βρισκόταν με τον άντρα της στο μπαρ, όπου γινόταν το γλέντι της βάφτισης, αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τον χώρο μαζί με το ανήλικο παιδί τους προκειμένου να πάνε σπίτι τους. Όπως ισχυρίστηκε, ο άνδρας «σε κατάσταση μέθης και εξαγριωμένος» τους ακολούθησε, με την κατάσταση να ξεφεύγει και τελικά να βρίσκεται νεκρός.

«Μας ακολούθησε και μας είπε “μη φύγετε, θα έρθω κι εγώ μαζί”. Φαινόταν μεθυσμένος και εξαγριωμένος. Εγώ, ακούγοντας αυτά τα λόγια, του είπα: ”Τι λες; Εγώ φεύγω με την οικογένειά μου, φύγε αυτή τη στιγμή”. Τότε ο άνδρας μου, που δεν είχε προλάβει ακόμη να μπει στο αμάξι, στράφηκε προς τον 64χρονο και τον ρώτησε γιατί μας ακολουθεί» φέρεται να είπε αρχικά η γυναίκα.

«Με μια αστραπιαία κίνηση άρπαξε τον άνδρα μου από τα πόδια σαν να τον έπαιρνε αγκαλιά και τον σήκωσε στον αέρα. Με μία ορμητική κίνηση τον πέταξε μέσα στο αμάξι στη θέση του συνοδηγού και ακολούθησε και ο ίδιος, μπαίνοντας ο μισός μέσα στο όχημα και στράφηκε προς τα μέρος μου και μου είπε: ”Τι είπες μωρή π@@@@@@;”. Τότε εγώ άρχισα να του φωνάζω έντονα και να του λέω: ”Τι κάνεις; Φύγε. Δεν σέβεσαι ότι έχω μικρό παιδί στο αμάξι;”. Το παιδί μας άρχισε να ουρλιάζει από τα κλάματα. Δεν σταμάτησε, αλλά αντιθέτως πήγε να με βουτήξει, προφανώς για να μου κάνει κακό» συνέχισε η γυναίκα.

Ακολούθησε το βίαιο επεισόδιο, κατά το οποίο ο 64χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ η ίδια στο τέλος της κατάθεσής της φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Λυπάμαι πάρα πολύ που χάθηκε μία ζωή και δε το χωρά το μυαλό μου ότι ο θάνατός του αποδίδεται σε μένα και τον σύζυγό μου εξαιτίας ενός τσακωμού».

Η γυναίκα φέρεται να φώναζε επίσης για βοήθεια, καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ, και από τις φωνές εμφανίστηκαν κάποια άτομα που προσπάθησαν να χωρίσουν τον σύζυγό της και το θύμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό