25.4 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

Αριθμολογία και τηλέφωνα: Τι αποκαλύπτει ο αριθμός του κινητού σου για την προσωπικότητά σου;

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Dream Building > Αριθμολογία και τηλέφωνα: Τι αποκαλύπτει ο αριθμός του κινητού σου για την προσωπικότητά σου;

Αριθμολογία και τηλέφωνα: Τι αποκαλύπτει ο αριθμός του κινητού σου για την προσωπικότητά σου;

Σύμφωνα με τη μεθοδολογία της αριθμολογίας, ο αριθμός του σπιτιού μας, ασκεί μια τεράστια επιρροή πάνω μας, όπως και ο αριθμός γέννησής μας. Αλλά τι συμβαίνει με τους αριθμούς τηλεφώνου μας; Μπορούμε να πούμε ότι επιλέγουμε την ημέρα που ενσαρκωνόμαστε για να βιώσουμε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι ζωής και τα μαθήματά του. Το ίδιο ισχύει και για το μέρος όπου ζούμε.

Πολλοί πιστεύουν ότι τα σπίτια «επιλέγουν» τους κατοίκους τους. Η ενέργεια ενός σπιτιού περιέχει συγκεκριμένες εμπειρίες και γεγονότα και το σπίτι είτε θέλει να βιώσετε αυτή την ενέργεια είτε όχι. Έτσι, πού βρίσκονται οι αριθμοί τηλεφώνου μας που τελικά, συνήθως μας ανατίθενται τυχαία από την τηλεφωνική εταιρεία; Εδώ μπαίνει η συγχρονικότητα. Οι αριθμοί τηλεφώνου μας μπορούν συχνά να αντανακλούν την ενέργεια της επικοινωνίας μας ή αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε για το στυλ επικοινωνίας μας.

Συχνά μπορούν να αποκαλυφθούν τρομακτικές συγχρονικότητες όταν υπολογίζουμε τον «αριθμό επικοινωνίας» του τηλεφώνου μας, καθώς αυτός μπορεί συχνά να είναι ο ίδιος με τον αριθμό γέννησης ή τον αριθμό του μονοπατιού ζωής μας.

Ο υπολογισμός του «αριθμού επικοινωνίας» σας με βάση τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου σας είναι εύκολος. Απλώς προσθέστε τα ψηφία με τον ίδιο τρόπο που κάνετε για να υπολογίσετε τον αριθμό γέννησης ή τον αριθμό του μονοπατιού ζωής σας και στη συνέχεια μειώστε αυτό σε έναν μόνο αριθμό.

 

Ακολουθεί μια σύντομη ανάλυση του τι σημαίνει ο αριθμός επικοινωνίας σας:

Θα σας ακούσουν σίγουρα και θα κατανοήσουν τη θέση σας. Αυτός είναι ένας αριθμός για επιχειρηματίες, αυτοδίδακτους και ανθρώπους στο προσκήνιο. Αυτός ο αριθμός συνδέεται με τον Ήλιο και το ζώδιο του Λέοντα.

 

Αυτός είναι ο αριθμός του φροντιστή. Οι συνομιλίες σας θα είναι στοχαστικές και είστε ένας εξαιρετικός ακροατής. Ένας καταπληκτικός αριθμός για όποιον εργάζεται στη φιλοξενία ή την παροχή φροντίδας. Συντονίζεται με το ζώδιο του Καρκίνου και τη Σελήνη. Παρατηρήστε πώς η επικοινωνία σας περνάει από φάσεις καθώς η Σελήνη μεγαλώνει και μικραίνει!

 

Ο αριθμός του «μεγαλύτερου από τη ζωή» ατόμου. Μπορεί να είστε τυχεροί με αυτόν τον αριθμό. Το ταξίδι και η περιπέτεια θα σας καλέσουν. Συνδέεται με τον Δία και το ζώδιο του Τοξότη.

 

Ο αριθμός του ατόμου. Έχετε το δικό σας στυλ επικοινωνίας. Αναμένετε απροσδόκητες κλήσεις και μηνύματα που απαιτούν ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια. Αυτός ο αριθμός συνδέεται με τον Ουρανό και το ζώδιο του Υδροχόου. 5: Το τηλέφωνό σας θα είναι απασχολημένο καθώς αυτός είναι ο αριθμός που συνδέεται με τον Ερμή, τον πλανήτη και τον Θεό της επικοινωνίας. Αναμένετε να είστε δημοφιλής. Αστρολογικά αυτός ο αριθμός συνδέεται με τα ζώδια των Διδύμων και της Παρθένου.

 

 Ο αριθμός της αγάπης! Εάν ο αριθμός επικοινωνίας σας είναι 6 συγχαρητήρια! Θα πρέπει να λαμβάνετε μηνύματα αγάπης, να είστε ερωτευμένοι ή να μην έχετε πρόβλημα να προσελκύσετε αγάπη και ρομαντισμό. Το 6 συνδέεται με τα ζώδια του Ταύρου και της Ζυγού και κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη.

 

Βεβαιωθείτε ότι σας καταλαβαίνουν εάν ο αριθμός σας μειωθεί σε 7. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός αριθμός για όποιον εργάζεται στα θεραπευτικά επαγγέλματα. Ωστόσο, μπορεί να λαμβάνετε μηνύματα που σας φέρνουν σε επαφή με τη βαθύτερη πλευρά της ζωής. Συνδέεται με τον Ποσειδώνα και το ζώδιο των Ιχθύων.

 

Ο αριθμός του κάρμα. Έχετε αυτόν τον αριθμό για έναν λόγο. Οι άνθρωποι που έχουν μια ψυχική εργασία να ολοκληρώσουν ή σοβαρές ευθύνες συχνά τους ανατίθεται αυτός ο αριθμός. Κυβερνάται από τον Κρόνο και το ζώδιο του Αιγόκερου.

 

Ο αριθμός του μετασχηματισμού. Αναμένεται η ζωή σας να εισέλθει σε μια νέα φάση ενώ έχετε αυτόν τον αριθμό. Το μάθημά σας είναι να μάθετε να αντιμετωπίζετε αυτό που λέγεται διπλωματικά. Συνδέεται με τους πλανήτες Άρη και Πλούτωνα και τα ζώδια του Κριού και του Σκορπιο

Αντίθετα με τους δημοφιλείς μύθους δεν υπάρχουν «καλοί» ή «κακοί» αριθμοί όπως θα σας κάνουν να πιστέψετε μερικοί αριθμολόγοι. Όλοι οι αριθμοί λειτουργούν ως ενέργεια.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την ενέργεια της αριθμολογίας, ένας από τους συνεργάτες μας  θα εμβαθύνει περαιτέρω στην αξιοποίηση της ενέργειας των αριθμών στη ζωή σας! Καλέστε στο 875 5000 455

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό