22.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αριθμολογία και Πνευματική Δύναμη: Τα Μυστικά για τους Γεννημένους στις 17 και 26 του Μήνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Dream Building > Αριθμολογία και Πνευματική Δύναμη: Τα Μυστικά για τους Γεννημένους στις 17 και 26 του Μήνα

Αριθμολογία και Πνευματική Δύναμη: Τα Μυστικά για τους Γεννημένους στις 17 και 26 του Μήνα

Αν γεννήθηκες στις 17 ή 26 οποιοδήποτε μήνα, θα πρέπει να έχεις ήδη διαβάσει το τμήμα που αφορά τον Βασικό Αριθμό του Ζωτικού Σου Δρόμου, ο οποίος είναι το 8. Ωστόσο, όσοι από εσάς γεννηθήκατε σε «διπλά ψηφία» που μειώνονται στο 8, έχετε την επιπλέον επιρροή του διπλού αριθμού σας, ο οποίος αποκαλύπτει πληροφορίες για την Πνευματική σας Δύναμη και τον Πνευματικό σας Δρόμο. Έτσι, αν τα γενέθλιά σας πέφτουν είτε στις 17 είτε στις 26 – διαβάστε παρακάτω.

Αριθμός Πνευματικής Δύναμης 17

Αν αυτό είναι το γενέθλιό σας, τότε έχετε ευλογηθεί. Το 17 δεν φέρνει μαζί του καμία από τις  «βαριές» ενέργειες των άλλων αριθμών ζωτικού δρόμου 8. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μερικές δυσκολίες στην αρχή της ζωής σας, αλλά αυτές θα οδηγήσουν σε ηρεμία και ικανοποίηση που προέρχεται από το να λαμβάνετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε στη ζωή σας αργότερα.

Τα προβλήματά σας θα εξαφανιστούν όταν σταματήσετε να τα συνδέετε συναισθηματικά και πνευματικά. Έτσι, το κλειδί για την πραγματοποίηση των στόχων σας είναι απλά να τα αφήσετε ελεύθερα. Η ζωή σας δεν αφορά την ποσότητα – αφορά την ποιότητα. Όταν καταλάβετε ποια ποιότητα ζωής αναζητάτε – και αυτό σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα – τότε μοιραστείτε αυτό που έχετε μάθει με τους άλλους. Ο αριθμός σας είναι ένας που σας ζητά να δώσετε τον εαυτό σας στους άλλους σε κάποιο επίπεδο – είτε είναι ο χρόνος σας, οι πόροι σας είτε απλά αυτό που έχετε μάθει. Με αυτόν τον τρόπο ξεκλειδώνετε το δικό σας δυναμικό.

Το 17 πιστεύεται από τους αρχαίους ότι είναι ο αριθμός της αθανασίας. Όποιος κι αν είστε και ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, θα σας θυμούνται με κάποιο τρόπο μετά το θάνατό σας. Δεν έχει σημασία αν εμφανίζεστε στη παγκόσμια σκηνή ή ζείτε σε σχετική αφάνεια – με κάποιο τρόπο θα σας θυμούνται όσοι έρχονται μετά από εσάς για κάτι!

Έχετε πίστη στις δικές σας ιδέες και μην φοβάστε να τις εκφράσετε. Πρέπει να εργαστείτε για να είστε σίγουροι για τις δικές σας ικανότητες. Πρέπει να θυμάστε ότι δεν θα είχατε επιλέξει να γεννηθείτε αυτή την ημέρα αν δεν είχατε μια σημαντική συνεισφορά να κάνετε σε κάποιο επίπεδο. Θα υπάρχουν στιγμές που θα συναντήσετε άτομα που δεν πιστεύουν στα ταλέντα σας. Όταν συμβαίνει αυτό, παρακαλούμε μην παίρνετε τα σχόλια ή τις κριτικές τους κατάκαρδα . Είστε προορισμένοι να σας θυμούνται για κάτι σημαντικό, είτε πιστεύετε αυτό είτε όχι.

Αριθμός Πνευματικής Δύναμης 26

Σε κάποιο στάδιο της ζωής σας, θα χρειαστεί να αναζητήσετε κάποιο είδος ισορροπίας στο μονοπάτι σας. Αν δεν το κάνετε, τότε οι ανισορροπίες σε αυτό θα σας φέρουν κάτω στη γη με ένα χτύπημα. Ένα 26 σας ζητά να δημιουργήσετε τάξη και να κατευθύνετε τη ζωή σας σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αν δεν ξέρετε πού πηγαίνετε, τότε η ζωή θα σας κρατήσει κολλημένους μέχρι να το κάνετε. Πρέπει να έχετε έναν σκοπό ή έναν στόχο και στη συνέχεια να δεσμευτείτε σε αυτόν. Αν το κάνετε αυτό, τότε η ζωή θα δεσμευτεί σε εσάς.

Ο αριθμός σας είναι όλος για την ευθύνη. Αποδεχόμενοι την ευθύνη για τις πράξεις σας, θα απελευθερωθείτε. Είναι ένας αριθμός μιας τεράστιας καμπύλης μάθησης και αφορά το να βλέπετε πώς οι πράξεις σας ,σας έχουν φέρει στο σημείο όπου βρίσκεστε τώρα – και στη συνέχεια επιλέγοντας να μην τις επαναλάβετε. Οι πράξεις σας στο παρελθόν σας έχουν οδηγήσει στο σημείο όπου βρίσκεστε σήμερα και οι πράξεις σας σήμερα θα καθορίσουν πού θα καταλήξετε στο μέλλον. Μόλις το δείτε αυτό πολύ καθαρά, θα γίνετε απίστευτα ενδυναμωμένοι και με μια σχεδόν ασταμάτητη δύναμη.

Θα υπάρχουν στιγμές που μπορεί να νιώσετε ότι η ζωή σας είναι μια φυλακή με κάποιο τρόπο και δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Μπορεί να ζείτε κάπου όπου δεν είστε ευτυχισμένοι ή να είστε παγιδευμένοι σε μια σχέση που ξέρετε ότι δεν είναι καλή για εσάς, αλλά δεν μπορείτε να ξεφύγετε από αυτήν. Ή μπορεί να είστε κολλημένοι σε μια αδιέξοδη καριέρα ή μια παγίδα φτώχειας.

Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε καθόλου παγιδευμένοι. Είστε όπου βρίσκεστε στη ζωή σας λόγω του τι έχετε σκεφτεί, ανησυχήσει, στοχαστεί στο παρελθόν. Εάν εμφανιστεί επίσης ασθένεια, η οποία μπορεί να συμβεί αν έχετε μπει σε έναν αρνητικό κύκλο σκέψης, πρέπει να προσέχετε τη διατροφή σας και να αφιερώσετε χρόνο για να εξετάσετε πώς οι σκέψεις και η στάση σας απέναντι στη ζωή σας σας έχουν φέρει σε αυτό το μέρος.

Τα ταλέντα και οι ικανότητές σας μπορεί να υποτιμηθούν από έναν σύντροφο, τον εργοδότη σας ή ακόμη και έναν γονέα στην αρχή της ζωής σας. Κοιτάξτε και δείτε αν κουβαλάτε την ίδια κρίση γύρω σας. Αν υποτιμάτε τον εαυτό σας, τότε δεν μπορείτε να περιμένετε να πετύχετε.

Απορρίψτε τις αρνητικές σκέψεις και έχετε το θάρρος να απορρίψετε επίσης τις αρνητικές σχέσεις αν νιώθετε παγιδευμένοι από αυτές – ακόμα κι αν κάνοντας αυτό μπορεί αρχικά να αντιμετωπίσετε μια περίοδο μόνοι. Ο αριθμός σας καλεί για το θάρρος της αυτοεξέτασης. Το μονοπάτι στο οποίο πρέπει να δεσμευτείτε είναι αυτό της δικής σας πνευματικής ελευθερίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό