26 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αριθμολογία και Κάρμα: Μάθε τι σου Επιφυλάσσει η Ζωή με Βάση την Ημέρα Γέννησής σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Dream Building > Αριθμολογία και Κάρμα: Μάθε τι σου Επιφυλάσσει η Ζωή με Βάση την Ημέρα Γέννησής σου

Αριθμολογία και Κάρμα: Μάθε τι σου Επιφυλάσσει η Ζωή με Βάση την Ημέρα Γέννησής σου

Αποκάλυψε το Καρμικό σου Μονοπάτι: Ο Αριθμός Γέννησής σου Κρύβει τα Μυστικά
Τι Αποκαλύπτει ο Αριθμός Γέννησής σου για το Καρμικό σου Πεπρωμένο;

Πολλές ανατολικές διδασκαλίες μιλούν για το Κάρμα και το Καρμικό μονοπάτι. Ως αριθμολόγος πιστεύω προσωπικά ότι οι δύσκολες στιγμές της ζωής μπορούν συχνά να συνδεθούν με καρμικά ζητήματα. Όταν το  καταλαβαίνουμε αυτό, μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει να δώσουμε νόημα στα πράγματα και να βρούμε τον δρόμο μας.

Για να βρούμε τον προσωπικό μας σύνδεσμο με το Κάρμα πρέπει να κοιτάξουμε την αριθμολογία της ημέρας γέννησής μας. Αυτό μπορεί να δώσει πολύτιμες πληροφορίες για το ποιο μπορεί να είναι το μάθημα ζωής μας. Εάν ο αριθμός της ημέρας γέννησης είναι διψήφιος, π.χ. 26, θα τον μειώσουμε προσθέτοντας 2+6=8. Επομένως, ο αριθμός καρμικής σύνδεσης θα είναι 8. Η μόνη εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα είναι οι κύριοι αριθμοί που είναι 11, 22 και 33. Όταν βρείτε τον αριθμό της καρμικής σας σύνδεσης, κοιτάξτε τους αριθμούς παρακάτω για να μάθετε τι σημαίνει η αριθμολογία για εσάς.

ΕΝΑ:

Αυτός ο αριθμός υποδεικνύει μια βαθιά ανάγκη να εκφράσετε την ατομικότητά σας και να είστε ανεξάρτητοι. Μπορεί να σας εμπόδισαν να το κάνετε αυτό σε μια προηγούμενη ζωή. Πρέπει να αποδεχτείτε τις προκλήσεις που φέρνει η ζωή.

ΔΥΟ:

Αυτός ο αριθμός υποδεικνύει μια βαθιά ευαισθησία στα συναισθηματικά επίπεδα και μια ανάγκη να αναπτύξετε συναισθηματική ωριμότητα. Υπάρχει μια βαθιά επιθυμία για δικαιοσύνη με αυτόν τον αριθμό και μια ανάγκη να μάθετε να κατανοείτε τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων.

ΤΡΙΑ:

Αυτός ο αριθμός φέρνει μια ανάγκη για δημιουργική έκφραση. Έχετε πολλή αγάπη να δώσετε και την ικανότητα να αναπτερώνετε τους ανθρώπους. Μπορεί σε μια προηγούμενη ζωή να μην  σας επιτρεπόταν να είστε εξωτερικά εκφραστικοί. Υπάρχει ανάγκη να δουλέψετε την αυτοεκτίμηση.

ΤΕΣΣΕΡΑ:

Η ενέργεια αυτού του αριθμού φέρνει μια ανάγκη για τάξη, σταθερότητα και ασφάλεια. Το μεγάλο μάθημα που συχνά συνδέεται με αυτόν τον αριθμό είναι ο αυτοέλεγχος και η ευθύνη.

ΠΕΝΤΕ:

Το ελεύθερο πνεύμα με το χάρισμα της επικοινωνίας. Το πέντε πρέπει να δοκιμάζει νέα πράγματα και να αλλάζει και να αναπτύσσεται συνεχώς. Υπάρχει ένα χαμηλό όριο βαρεμάδας εδώ. Το μάθημα αυτού του αριθμού έχει συχνά να κάνει με τον εσωτερικό έλεγχο.

ΕΞΙ:

Ο αριθμός της ισορροπίας, της αρμονίας και της οικογένειας. Πολύ στοργικοί και αγαπησιάρικοι, αυτοί είναι οι αρχετυπικοί γονείς. Το καρμικό μάθημα εδώ είναι συνήθως  το να μάθεις να διατηρείς μια αίσθηση εσωτερικής ισορροπίας και να “αφήνεις να πάει κάτι μόνο του”.

ΕΠΤΑ:

Αναλυτικοί και συχνά προσεκτικοί,  χρειάζονται τον δικό τους χώρο και ιδιωτικότητα. Υπάρχει ανάγκη να μάθουν να διακρίνουν καθώς όσοι έχουν το επτά μπορούν συχνά να παρασυρθούν από εκείνους που είναι λιγότερο ειλικρινείς.

ΟΧΤΩ:

Ο αριθμός της οργάνωσης και του υλικού κόσμου. Η υλική επιτυχία είναι συχνά σημαντική για το οχτώ. Το μάθημα είναι να μην χάσεις την ζωή από τα μάτια σου γιατί προσπαθείς να επιτύχεις. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να “αφήσεις” παλιά συναισθηματικά τραύματα.

ΕΝΝΕΑ:

Ο ανθρωπιστής με μεγάλη συμπόνια και αγάπη για να δώσει. Ειλικρινής και ευγενικός, η επιθυμία σου είναι να βοηθήσεις να κάνεις τον κόσμο  καλύτερο. Το καρμικό μάθημα αυτού του αριθμού είναι συχνά  το να μάθεις να ελέγχεις τα συναισθήματα και να μαθαίνεις από τα λάθη σου. ΕΝΤΕΚΑ: Αντισυμβατικοί και πολύ διαισθητικοί, αυτοί είναι οι άνθρωποι που γεφυρώνουν το παλιό με το νέο. Το μάθημα εδώ τείνει να ασχολείται με την υπομονή και με την κατανόηση ότι η τελειότητα δεν μπορεί πραγματικά να επιτευχθεί. Πρέπει να μάθετε να εκτιμάτε αυτό που έχετε.

ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ:

Ισχυρή ενέργεια με αυτόν τον αριθμό. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ ρεαλιστικής επίτευξης και αυταπάτης. Πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε τις ικανότητές σας με σοφία για να ενδυναμώσετε τους ανθρώπους. Δουλέψτε την αυτοεκτίμηση.

ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ:

Πολύ γνώστης με την ικανότητα να φωτίζει και να μοιράζεται σοφία. Το μάθημα εδώ είναι να μάθεις να χρησιμοποιείς τις δεξιότητές σου για να βοηθήσεις τους άλλους χωρίς να παραδίδεσαι στο εγώ. Οι τρεις υψηλότερης ενέργειας ή κύριοι αριθμοί μπορούν να είναι δύσκολοι αριθμοί καθώς τα μαθήματα ζωής μπορούν μερικές φορές να είναι πιο δύσκολο να τα μάθεις. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά μέχρι να το κάνετε σωστά.

 

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτά τα μαθήματα μας κάνουν ισχυρότερους ως ανθρώπους και συχνά οι πιο δύσκολες στιγμές φέρνουν τις μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό