27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αργεντινή και Μαρόκο επέστρεψαν μετά από 2 ώρες στο γήπεδο για να ακυρωθεί το γκολ της αλμπισελέστε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ιστορικό «φιάσκο» στο ξεκίνημα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αργεντινή και Μαρόκο. Ένα ματς με πολύ ένταση, πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, με την «αλμπισελέστε» να ισοφαρίζει στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, το παιχνίδι να σταματάει για είσοδο φιλάθλων και τις ομάδες να επιστρέφουν μετά από δύο ώρες για να ακυρωθεί το 2-2.

Ο Ραχίμι στο 45+2′ είχε ανοίξει το σκορ για το Μαρόκο, ενώ οι Αφρικανοί είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους με απευθείας εκτέλεση πέναλτι του ίδιου παίκτη στο 51′. Το Μαρόκο έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, όμως η Αργεντινή, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι δεν τα παρατάει ποτέ.

«Σώθηκε» η Αργεντινή και φινάλε… με ντου φιλάθλων

Στο 68′ ο Τζιοβάνι Σιμεόνε ο οποίος είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, μείωσε για την ομάδα του σε 2-1. Το ματς είχε πολλές διακοπές και αυτός είναι ο λόγος που είχαμε 16 λεπτά καθυστερήσεις με το που συμπληρώθηκαν τα 90′. Το σύνολο του Μασεράνο, στο 90+16′, είχε δύο δοκάρια, με τον Μεντίνα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στην… τρίτη και φαρμακερή ευκαιρία για το 2-2.

Ένα γκολ το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες της Αργεντινής με τον διαιτητή να κάνει νόημα στους ποδοσφαιριστές να περιμένουν, για να εξεταστεί η φάση στο VAR. Όσο περίμεναν οι άνθρωποι των δύο ομάδων την τελική απόφαση, οι φίλοι του Μαρόκου, έδειξαν την ενόχλησή τους για αυτή την ισοφάριση.

Πετάξανε μπουκάλια και κροτίδες, ενώ μερικοί από αυτούς εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες των ομάδων να τρέχουν για τα αποδυτήρια. Εκεί που όλοι περίμεναν να μην συνεχιστεί το ματς, δύο ώρες αργότερα, όχι μόνο ο διαιτητής αποφάσισε να τους φέρει ξανά στο γήπεδο, αλλά με χρήση VAR, ακύρωσε το γκολ της Αργεντινής, με το Μαρόκο να παίρνει τη νίκη με 2-1.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό