23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Απ’ το βλέμμα που μου έριξαν φοβήθηκα ότι θα φάω ξύλο έξω από το Star»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ζήτησα από τους σεκιούριτι να με φυγαδεύσουν»

Τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Παντελή Τουτουντζή για τον ξυλοδαρμό που υπέστη σχολίασε η παρέα του «Super Κατερίνα». Ο Γιάννης Πουλόπουλος, με αφορμή την τραγική ιστορία του γνωστού make-up artist, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό και τους συνεργάτες του μία προσωπική του εμπειρία εκφοβισμού.

«Θέλω να ξέρετε ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και τώρα. Ξέρω ότι έχουμε προχωρήσει. Εγώ δεν έχω δεχθεί ποτέ στη ζωή μου bullying, επειδή ήμουν ένα παιδί από μια καλοβαλμένη οικογένεια, είχαμε και το πρόβλημα με τον αδελφό μου από νωρίς, οπότε δεν έχω δεχθεί bullying», ξεκίνησε να λέει ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Έχω νιώσει όμως φόβο και τον ένιωσα πολύ μεγάλος, όταν δούλευα στο ΦΜ Live και στις εκλογές είχαμε καλέσει – επειδή έπρεπε – εκπρόσωπους από το γνωστό κόμμα που δεν είναι τώρα στη Βουλή, δεν θέλω καν να πω το όνομά του», περιγράφει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Από το βλέμμα που έριξαν σε μένα και τον Φώτη Σεργουλόπουλο αισθάνθηκα τέτοιον φόβο ότι, αν προχωρήσω και βγω έξω από το Star, θα φάω ξύλο, που ζήτησα από τους σεκιούριτι να με φυγαδεύσουν», εξομολογείται ο Γιάννης Πουλόπουλος και σοκάρει.

«Αυτό έγινε σε ηλικία 35 ετών, μπορεί να ήμουν και 38 δεν το θυμάμαι καλά. Και έγινε μέσα στο «σπίτι» μου, γιατί εγώ στο Star δούλευα 10 χρόνια και το ένιωθα σπίτι μου. Είναι νοοτροπία όλο αυτό, είναι άνθρωποι όπως εμείς», έκλεισε την περιγραφή του ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό