26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Από 15.790 ευρώ στην Ελλάδα -Αναλυτικός τιμοκατάλογος

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Hyundai ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων και τον αναλυτικό τιμοκατάλογο ενός ακόμα SUV της μάρκας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά. Πρόκειται για το Bayon το οποίο τοποθετείται κάτω από το Kona και αποτελεί μία ιδιαίτερα συμφέρουσα πρόταση για τον καταναλωτή της κατηγορίας.
Όπως φαίνεται και από τον παρακάτω πίνακα, το νέο Bayon διατίθεται σε τρεις εκδόσεις κινητήρων και σε επίσης τρεις εκδόσεις εξοπλισμού. Η βασική ατμοσφαιρική έκδοση των 1,2 λίτρων και των 84 ίππων ξεκινά από τα 15.790 ευρώ, αν και οι πιο ολοκληρωμένες εκδόσεις είναι οι Premium.

Στην συνέχεια συναντάμε την turbo τρικύλινδρη έκδοση στα 1.000 κ.εκ. που αποδίδει 100 ίππους με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων που ξεκινά από τις 17.190 ευρώ. Ψηλότερα θα τοποθετείται η ισχυρότερη έκδοση με τον 1.000άρη των 120 ίππων, με ήπια υβριδικό σύστημα 48V και το by-wire κιβώτιο 6-iMT με τιμές από τις 19.690 ευρώ. 

To μέγεθος των 4,18 μέτρων το τοποθετεί στην κατηγορία των compact SUV, είναι ελάχιστα κοντύτερο από το Kona και ελαφρά στενότερο, ενώ έχει ύψος 1,49 μέτρα. το μεταξόνιο είναι στα 2,580 μέτρα, κάτι που σύμφωνα με την εταιρία εξασφαλίζει κορυφαίους χώρους για τα δεδομένα της κατηγορίας. Μεγάλο είναι και το πορτ-μπαγκάζ στα 411 λίτρα.

Το ταμπλό έχει σχεδιαστικές αναφορές στο i20 και διαφοροποιείται κυρίως στα γραφικά των δύο οθονών, μία 10,25 ιντσών για τον πίνακα οργάνων και μία αφής που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, η οποία ξεκινά από τις 8 ίντσες και φθάνει έως και τις 10,25 ίντσες στις πιο ακριβές εκδόσεις.

Πάντως ακόμη και με την μικρή touch-screen υποστηρίζονται όλες οι συνδεσιμότητες σε Apple CarPlay και Android Auto. O εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι υπερπλήρης και έχει όλα τα σύγχρονα συστήματα άνεσης και υποβοήθησης οδηγού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό