25.1 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Από το Netflix στο Apple TV+, οι 13 σειρές που «κόπηκαν» το 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεκινάς μια σειρά, μπαίνεις σε μια ροή, βλέπεις μερικά επεισόδια και στην πορεία η σειρά «κόβεται». Πες την αλήθεια. Πόσο το μισείς αυτό όταν συμβαίνει;

Το 2024, το Netflix και μερικές ακόμα πλατφόρμες – με τις οποίες περνάμε μαζί πλέον τα βράδια μας – αποφάσισαν να «κόψουν» μερικές από τις σειρές τους και πλέον όχι απλά δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη σειρά που αρχίσαμε να βλέπουμε, αλλά δε θα καταφέρουμε ποτέ να εκφέρουμε ολοκληρωμένη άποψη για το αν τελικά μας άρεσε ή όχι. Και φυσικά δε θα μάθουμε ποτέ αν θα μπορούσε να κάνει επιτυχία και να μπει κάποια στιγμή στη λίστα των Top 10.

Το Emily in Paris επιστρέφει για 5η σεζόν και μόλις μάθαμε αν θα συνεχιστεί μόνο στη Ρώμη

Ώρα να δούμε, λοιπόν, ποιες σειρές θα σταματήσουμε να βλέπουμε.

Οι σειρές του 2024 που «κόπηκαν» και αποχαιρετήσαμε πολύ νωρίς

Orphan Black: Echoes (AMC+/BBC America)

Μια σίκουελ σειρά του Orphan Black που τοποθετείται στο 2052, με πρωταγωνιστές την Krysten Ritter ως Lucy (μια γυναίκα που έχει χάσει τη μνήμη της) και την Keeley Hawes ως Kira (την κόρη της Sarah του OG Orphan Black).

Ακυρώθηκε στις 18 Σεπτέμβρη, ύστερα από 1 σεζόν.

https://www.instagram.com/p/C_GpWzbPMr9/

Time Bandits (Apple TV+)

Βασισμένο στην ομώνυμη cult classic ταινία του Terry Gilliam, το Time Bandits ακολούθησε μια παρέα κλεφτών που ταξίδεψαν στο χρόνο και στρατολόγησαν έναν 11χρονο λάτρη της ιστορίας για να ενταχθεί στην ομάδα τους.

Ακυρώθηκε στις 16 Σεπτέμβρη, ύστερα από 1 σεζόν.

Dead Boy Detectives (Netflix)

Βασισμένη στα κόμικς του Neil Gaiman, η σειρά ακολουθεί ένα ζευγάρι έφηβων φίλων φαντασμάτων (George Rexstrew και Jayden Revri) που λύνουν παραφυσικά μυστήρια και «θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν μαζί».

Ακυρώθηκε στις 30 Αυγούστου, ύστερα από 1 σεζόν.

The Acolyte (Disney+)

Η σειρά Star Wars ακολουθούσε μια παλιά μαθητευόμενη Padawan (Amandla Stenberg) που ξανασυναντιέται με τον πρώην δάσκαλό της Jedi για να «ερευνήσουν μια σειρά εγκλημάτων, αλλά ανακαλύπτουν ότι οι δυνάμεις που αντιμετωπίζουν είναι πιο σκοτεινές από ό,τι περίμεναν ποτέ».

Ακυρώθηκε στις 19 Αυγούστου, ύστερα από 1 σεζόν.

https://www.instagram.com/reel/C9gS6gpgZmu/

Buying Beverly Hills (Netflix)

Αυτό το ριάλιτι παρακολουθεί τους κορυφαίους πράκτορες της οικογενειακής εταιρείας The Agency του Mauricio Umansky, καθώς «περιηγούνται στον κόσμο των πολυτελών ακινήτων, των σχέσεων και των φιλικών σχέσεων με υψηλό ρίσκο».

Ακυρώθηκε στις 16 Αυγούστου, ύστερα από 2 σεζόν.

My Lady Jane (Prime Video)

Πρόκειται για ένα ρομάντζο φαντασίας, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο και σύμφωνα με την περιγραφή του, είναι μια «μια επική ιστορία αληθινής αγάπης, μεγάλης περιπέτειας, μανιακών βασιλοκτόνων, ηρωισμού, ύπουλων ιντρίγκων, ξιφομαχιών, μιας δόσης μαγικού ρεαλισμού και μπόλικης λαχτάρας, πειραγμάτων και αδιαμφισβήτητης χημείας».

Ακυρώθηκε στις 16 Αυγούστου, ύστερα από 1 σεζόν.

https://www.instagram.com/reel/C-qcA7XSsj5/

Life & Beth (Hulu)

Η Amy Schumer πρωταγωνιστούσε ως Beth, μια πωλήτρια κρασιού που αρχίζει να επανεξετάζει τη ζωή της μετά την επιστροφή της στο πατρικό της σπίτι. Στο καστ συμμετείχαν επίσης οι Michael Cera, Susannah Flood, Violet Young, Yamaneika Saunders και Kevin Kane.

Ακυρώθηκε στις 26 Ιουλίου, ύστερα από 2 σεζόν.

Clone High (Max)

Μια αναβίωση του αρχικού Clone High, αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων επικεντρώνεται σε ένα λύκειο γεμάτο κλώνους ιστορικών προσώπων. Μεγάλο μέρος του αρχικού καστ του 2002 – συμπεριλαμβανομένων των Will Forte, Nicole Sullivan, Phil Lord, Chris Miller, Donald Faison και άλλων – επέστρεψε, αλλά όχι για πολύ.

Ακυρώθηκε στις 26 Ιουλίου, ύστερα από 2 σεζόν.

American Rust (Prime Video, Showtime)

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα, το American Rust ακολούθησε έναν αρχηγό της αστυνομίας (Jeff Daniels) σε μια χαλυβουργική πόλη της Πενσυλβάνια που ασχολείται με πολλαπλούς φόνους. Το Prime Video έσωσε αρχικά το αστυνομικό δράμα – στο οποίο πρωταγωνιστεί επίσης η Maura Tierney – αφού ακυρώθηκε στο Showtime. Θα δούμε την τρίτη σεζόν σε κάποια από τις δύο πλατφόρμες; Προς το παρόν, όχι.

Ακυρώθηκε στις 26 Ιουλίου, ύστερα από 2 σεζόν.

Halo (Paramount+)

Αυτή η live-action μεταφορά του ομώνυμου βιντεοπαιχνιδιού είχε ως πρωταγωνιστή τον Pablo Schreiber ως Master Chief.

Ακυρώθηκε στις 18 Ιουλίου, ύστερα από 2 σεζόν.

Make or Break (Apple TV+)

Ένα ριάλιτι σόου, με πρωταγωνιστές τους Kelly Slater, Stephanie Gilmore, Gabriel Medina, Tyler Wright, Italo Ferreira και Tatiana Weston-Webb, οι οποίοι αγωνίζονταν για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ακυρώθηκε στις 3 Ιουλίου, ύστερα από 2 σεζόν.

Outer Range (Prime Video)

Ένας κτηνοτρόφος που παλεύει για τη γη και την οικογένειά του ανακαλύπτει ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο στην άκρη της ερημιάς του Wyoming.

Ακυρώθηκε στις 3 Ιουλίου, ύστερα από 2 σεζόν.

NCIS: Hawai’i (CBS)

Η Vanessa Lachey του Love Is Blind και ο LL Cool J του NCIS: LA πρωταγωνιστούν ως μια επιδέξια ομάδα που μετακομίζει για να ερευνήσει εγκλήματα που σχετίζονται με τον στρατό και την εθνική ασφάλεια στα νησιά της Χαβάης.

Ακυρώθηκε στις 26 Απριλίου, ύστερα από 3 σεζόν.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό