16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Από το Βέλγιο μέχρι την Αργεντινή

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και ποντάρει σε δύο παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Αργεντινής και σε ένα από αυτό του Βελγίου.

Οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και η Β’ Γαλλίας είναι τα πρωταθλήματα που προστίθενται αυτό το Σαββατοκύριακο στο κουπόνι μας, το οποίο όλο και μεγαλώνει.

Σήμερα όμως το Total Betting του Match Money θα παίξει πάνω σε μια παραδοσιακή στοιχηματική λογική, ψάχνοντας την κόντρα των ομάδων που στο αμέσως επόμενο μεσοβδόμαδο έχουν πολύ σημαντικά διεθνή παιχνίδια και, όπως έχει δείξει η ιστορία, συχνά εμφανίζονται αποπροσανατολισμένες στα πρωταθλήματά τους.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Όπως η Ουνιόν Σαν Ζιλουά του Βελγίου, που φιλοξενεί απόψε τη Σαρλερουά (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Ουνιόν, σου θυμίζουμε, έκανε πέρασε απίστευτη σεζόν, καθώς ως νεοφώτιστη και τελείως πρωτάρα στα σαλόνια, διεκδίκησε τον τίτλο ως το τέλος σε μια τρελή πορεία.

Τελικά, η “μικρούλα” των Βρυξελλών δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά τερματίζοντας 2η πήρε το εισιτήριο για το Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Και την Τρίτη έχει το παρθενικό της ματς στη διοργάνωση, φιλοξενώντας τη Ρέιντζερς για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Έτσι κι αλλιώς η Ουνιόν έδειξε στην πρεμιέρα της στο βελγικό πρωτάθλημα (1-1 με τη Σεντ Τρούιντεν, 1,17-0,83 “έχασε” στα xGoals) ότι δεν έχει την ενέργεια και τον ενθουσιασμό της περσινής σεζόν, η Σαρλερουά, που τερμάτισε 6η στην κανονική σεζόν πέρυσι, ξεκίνησε με άνετο 3-1 επί της Έουπεν και το γεγονός ότι το διπλό φτάνει στο 5.00 σού αφήνει ανοιχτές πολλές δυνατότητες κόντρας.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money. Δες εδώ.

Τα άλλα δύο ματς του σημερινού Total Betting είναι επίσης στην ίδια λογική, μόνο που δεν προέρχονται από την Ευρώπη αλλά από τη Λατινική Αμερική και την Αργεντινή. Όπου στη Λατινική Αμερική δεν έχουν φυσικά Champions League αλλά Libertadores, το οποίο μάλιστα έχει φτάσει στη φάση των 8 και μεσοβδόμαδα διεξάγονται οι τέσσερις πρώτοι προημιτελικοί της διοργάνωσης.

Ένας από τους προημιτελικούς είναι ο αργεντίνικος εμφύλιος μεταξύ Βελέζ και Ταγέρες. Δύο δηλαδή ομάδες που δεν συμπεριλαμβάνονται στο κορυφαίο γκρουπ του αργεντίνικου ποδοσφαίρου (ειδικά φυσικά η Ταγέρες) και το παιχνίδι του Libertadores αποτελεί για αυτές τεράστια πρόκληση.

Η Βελέζ παίζει τα ξημερώματα εκτός έδρας με τη Γοδόι Κρουζ (30/07 02:00 Live από το SPORT24). Χωρίς σοβαρό βαθμολογικό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα η Βελέζ, είναι δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές και απόλυτα φυσιολογικά ο άσος της Γοδόι ακολούθησε πτωτική πορεία (γύρω στο 2.00 πλέον από 2.20 που άνοιξε).

Την ίδια ώρα η Ταγέρες φιλοξενεί την Ουνιόν Σάντα Φε (30/07 02:00 Live από το SPORT24). Ούτε η Ταγέρες, ρεαλιστικά μιλώντας, έχει κάτι χειροπιαστό να διεκδικήσει στο πρωτάθλημα και το μυαλό δεδομένα βρίσκεται στα ιστορικά ραντεβού με τη Βελέζ που έρχονται. Στο 3.75 φτάνει εδώ το διπλό και σου αφήνει επίσης ανοικτές επιλογές για το πώς θα πας στην κόντρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ουνιόν Σαν Ζιλουά – Σαρλερουά: Χ2 (απόδοση 2.25) 21:45
Ταγέρες – Ουνιόν Σάντα Φε: Χ2 (απόδοση 1.72) 02:00
Γοδόι Κρουζ – Βελέζ: 1 (απόδοση 2.05) 02:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό