35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Από τον Ολυμπιακό έως τον Giannis: Ο μπασκετικός κόσμος θρηνεί για τον Πάρη Δερμάνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο μπασκετικός κόσμος έχασε έναν «δικό» του άνθρωπο. Ο Πάρης Δερμάνης έπειτα από την τεράστια μάχη που κατέβαλλε άφησε την τελευταία του πνοή και ομάδες, αθλητές και προπονητές απ’ όλον τον κόσμο έστειλαν τα συλλυπητήριά τους, σε μία ένδειξη της προσωπικότητας και του πόσο καλός και αγαπητός άνθρωπος ήταν.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών. Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μαΐου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι… pic.twitter.com/8XMSYVGYVN

— Panathinaikos BC (@paobcgr) June 8, 2024 ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ειλικρινή συλλυπητήρια, καλό ταξίδι»

Σε μία υπέροχη κίνηση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν από τους πρώτους που φρόντισαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην μνήμη του Πάρη Δερμάνη. «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια , τους οικείους και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Πάρη Δερμάνη, που σήμερα (08/06) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Καλό ταξίδι…», αναφέρει η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Ο αγαπημένος μας Πάρης – Φίλος, κύριος, ΑΝΘΡΩΠΟΣ!»

«H οικογένεια της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC εκφράζει τη θλίψη της και συμμετέχει στον ανείπωτο θρήνο για το χαμό του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Ο αγαπημένος μας Πάρης, είχε υπηρετήσει με σεμνότητα και αποτελεσματικότητα, επί σειρά ετών τη «Βασίλισσα» επί διοικήσεων Γιάννη Φιλίππου ως Υπεύθυνος Ασφαλείας, αλλά και ως «αντίπαλος» υπήρξε φίλος, κύριος, ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και στον Παναθηναϊκό. Καλό κατευόδιο, αγαπημένε Πάρη».

Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν επίσης – μεταξύ άλλων – η ΕΟΚ, η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών και η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου.

Μάριο Χεζόνια: «Η ψυχή του ΟΑΚΑ – Σ’ αγαπάω αφεντικό»

«Ο ορισμός του Παναθηναϊκού, η ψυχή του ΟΑΚΑ… Σ’ αγαπώ αφεντικό μου. Θα μου λείψεις πραγματικά. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου» ήταν το μήνυμα του Μάριο Χεζόνια της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έκανε repost το tweet της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR.

The definition of Panathinaikos, the soul of OAKA.. Σ’αγαπώ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ I will truly miss you.. Rest in peace my friend… https://t.co/Lrbif6iHCA

— Mario Hezonja (@mariohezonja) June 8, 2024 Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Καλό ταξίδι, ευχαριστώ για όλα»

«Καλό ταξίδι Πάρη και ευχαριστώ για όλα», έγραψε σε στόρι του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο «Greek Freak».

Giannis Antetokounmpo // Instagram
Βασίλης Σπανούλης: «Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε»

«Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε», έγραψε στο δικό του στόρι στο Instagram ο Βασίλης Σπανούλης.

Vasilis Spanoulis // Instagram
Ρικ Πιτίνο: «Χάσαμε έναν σπουδαίο φίλο»

«Χάσαμε έναν σπουδαίο φίλο σήμερα. Αναπαύσου εν ειρήνη Πάρη. Θα λείψεις πάρα πολύ σε όλους μας», έγραψε στο Twitter ο Hall of Famer τεχνικός.

Δημήτρης Ιτούδης: «Ο Πάρης Δερμάνης ήταν Πρωταθλητής κι έφυγε από τη ζωή ως Πρωταθλητής»

«Δυστυχώς, σήμερα “έφυγε” ένας Φίλος. Τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ο Πάρης Δερμάνης ήταν Πρωταθλητής και “έφυγε” από την ζωή ως Πρωταθλητής. Καλό ταξίδι φίλε».

Δυστυχώς, σήμερα “εφυγε” ένας Φίλος. Τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ο Παρης Δερμανης ήταν Πρωταθλητής και “εφυγε” από την ζωή ως Πρωταθλητής.

Καλό ταξίδι φίλε https://t.co/j1tJANZLRw

— Itoudis Dimitris (@ItoudisD) June 8, 2024 Μάικ Τζέιμς: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου»

Mike James // Instagram
Ετόρε Μεσίνα: «Χάσαμε έναν από τους καλύτερους, με το χαμόγελό του και τη θετική του διάθεση»

«Κάθε μέρα, εκατοντάδες σπουδαίοι άνθρωποι δουλεύουν πίσω από τα φώτα για να βοηθούν τους προπονητές και τους αθλητές να παίζουν και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Σήμερα, χάσαμε έναν από τους καλύτερους, με το χαμόγελό του και τη θετική του διάθεση. Πάρη, ο Θεός να σε ευλογεί».

Etore Messina // Instagram
Euroleague: «Αναπαύσου εν ειρήνη»



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό