26 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Από τον Βεζένκοφ έως τον Γιαννάκη: Οι διάσημοι που είδαν την νίκη της Εθνικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρκετοί «αστέρες» του παρελθόντος και όχι μόνο, έδωσαν το «παρών» στην φιλική νίκη της Εθνικής Ελλάδας με την ομώνυμη του Μαυροβουνίου για το τουρνουά Acropolis που την φετινή σεζόν διεξάγεται στο ΣΕΦ. Η «γαλανόλευκη» επικράτησε με το ευρύ σκορ του 86-57. 

Η «λίστα» των διάσημων, ξεκινά από τον Σάσα Βεζένκοφ, τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος με την σύντροφό του, Νικόλ Ελευθεριάδου που είναι παίκτρια στο πόλο των «ερυθρόλευκων», έδωσε το παρών στον φιλικό αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ατζέντης του Βούλγαρου, επιβεβαίωσε τις φήμες πως ο παίκτης έχει επικοινωνήσει με τους αιώνιους» και ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό. 

Στη συνέχεια, ένας από τους αγαπημένους ανθρώπους του μπάσκετ, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, δεν έλειψε από το ματς-γιορτή του αθλητισμού. Ο «Δράκος», ήταν ο προπονητής της «γαλανόλευκης» που κατέκτησε το τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και στην ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό του παγκόσμιο πρωταθλήματος και ηττήθηκε από την Ισπανία. Κάποιες άλλες μορφές του ελληνικού μπάσκετ που βρέθηκαν στο ΣΕΦ, ήταν ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, αλλά και η Ολυμπία Χοψονίδου, η γυναίκα του κόουτς της ομάδας, του Βασίλη Σπανούλη με τα παιδιά τους.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, νυν προπονητής του Προμηθέα, βρέθηκε και εκείνος στο πλευρό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. Ο Έλληνας τεχνικός ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ την χρονιά που κατακτήθηκε το κύπελλο του 2020, αλλά και στον ΠΑΟΚ με μεγάλη επιτυχία. Από την πολιτική σκήνη, παρευρέθηκε ο Γιώργος Μαυρωτάς, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό