16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Από την Siri μάθαμε για το επόμενο official Apple event

Ειδήσεις Ελλάδα

Του Θάνου Παλάγκα

Η Apple μόλις αποκάλυψε λεπτομέρειες για το επόμενο hardware event. Όπως λοιπόν μας είπε η Siri, το event θα γίνει την επόμενη Τρίτη, 20 Απριλίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Η εταιρία δίνει τον τίτλο “Spring Loaded”, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι υπάρχουν πολλά ενδεχομένως προϊόντα για παρουσίαση, πέρα από τα καινούρια iPad Pro.

Δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη αποκάλυψη μέσω της Siri ήταν σκόπιμη, ή αν έγινε από λάθος. Όπως και να έχει, ήδη και το Bloomberg είχε αναφέρει την συγκεκριμένη ημερομηνία για το Apple event.

Όπως προαναφέραμε, περιμένουμε να δούμε να παρουσιάζονται τα νέα iPad Pro, με νέα τεχνολογία οθόνης mini-LED. Αυτή, θα επιτρέψει πολύ καλύτερη αντίθεση και φωτεινότητα χρωμάτων καθώς επίσης και καλύτερο ενδεχομένως optimization στην διαχείριση ενέργειας. Επίσης τα νέα iPad θα περιέχουν καινούριο και πιο ισχυρό επεξεργαστή, νέα ενσύρματη συνδεσιμότητα και νέες κάμερες.

Λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί παγκοσμίως, οι εφοδιαστικές αλυσίδες έχουν επηρεαστεί σημαντικά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελλείψεις σε εξαρτήματα. Αυτό είναι κάτι το οποίο έχει επηρεάσει όλες τις εταιρίες, συμπεριλαμβανομένου και της Apple, ώστε τα νέα iPad να φημολογούνται ότι θα καθυστερήσουν την κυκλοφορία τους.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό