22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Από την «Atena» στον «Boris»: Έρχεται νέος κύκλος βροχών και καταιγίδων – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Ειδήσεις Ελλάδα

Από την κακοκαιρία «Atena»… στον «Boris». Για μία «καιρική ανάπαυλα», διάρκειας μόλις μίας ημέρας, ανάμεσα σε δύο κακοκαιρίες προειδοποιεί ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Όπως ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook, ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό με το όνομα «Boris» αναμένεται να φέρει νέο κύκλο βροχών και καταιγίδων κυρίως στη δυτική Ελλάδα.

Επιπλέον η θερμοκρασία θα πέσει 6-8 βαθμούς, ενώ θα ενισχυθούν και οι άνεμοι οι οποίοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί με εντάσεις που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.

Σε ότι αφορά την εξέλιξη του καιρού η θερμοκρασία από το Σαββατοκύριακο φαίνεται να διατηρείται σε φθινοπωρινά επίπεδα, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«ΑΠΟ ΤΗΝ “ATENA ” ΣΤΟΝ ” BORIS”…

Καιρική ανάπαυλα αύριο Πέμπτη.

Από την Παρασκευή ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό με το όνομα “BORIS ” αναμένεται να φέρει νέο κύκλο βροχών και καταιγίδων κυρίως στη δυτική Ελλάδα.Επιπλέον θα πέσει η θερμοκρασία 6-8 βαθμούς ενώ θα ενισχυθούν και οι άνεμοι οι οποίοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί με εντάσεις που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού η θερμοκρασία απο το Σ/Κ φαίνεται να διατηρείται σε Φθινοπωρινά επίπεδα».

Η πρόβλεψη Κολυδά για το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου

Την ίδια ώρα με νέα του ανάρτηση στο Χ (πρώην twitter) ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, δίνει τη δική του πρόβλεψη σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανάρτηση του κύριου Κολυδά, το Σαββατοκύριακο αλλά και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται μικρή και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας αλλά «όχι σημαντική». Επίσης αναφέρει πως ακολουθούν κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή, χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα καθώς και βροχές, στο δεύτερο μισό του μήνα.

🌡️🌡️🌡️ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟ “ΜΠΛΕ” ? -ΣΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ! 😀✅Μια μικρή & πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος , αλλά οχι σημαντική. ✅Ακολουθούν κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή, χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα , καθώς και βροχές,… pic.twitter.com/eHkZsE0Jtz

— Theodoros Kolydas (@KolydasT) September 11, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό