24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Από την σεζόν 2025/26 το ημιαυτόματο οφσάιντ – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Super League

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Super League, ανακοίνωσε το πρόγραμμα μέχρι της 16ης αγωνιστικής, αλλά και την ημερομηνία που το ημιαυτόματο οφσάιντ θα κάνει… ντεμπούτο στα ελληνικά γήπεδα. Η διοργανώτρια αρχή, αναφέρει πως οι εργασίες για την ένταξή του, θα πραγματοποιηθούν από την σεζόν 2025/26 και μετά. Επίσης, σημειώνει πως το σχέδιο αυτό θα υλοποιηθεί με χρήματα του ελληνικού δημοσίου και της ΕΠΟ. Ταυτόχρονα, θα προστεθεί και το Goal Line Technology. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ενέκρινε τον ορισμό των αγώνων 4ης έως και 16ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (ανδρών), το οποίο θα αναρτηθεί, σήμερα 5/9/2024, στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League www.slgr.gr

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε να πραγματοποιηθεί άμεσα λεπτομερής έρευνα για τα οικονομοτεχνικά δεδομένα και άλλα ζητήματα που άπτονται της τεχνολογίας του VAR, μετά τη λήξη της εν ισχύ σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ε.Π.Ο. (αγωνιστική περίοδος 2025-26 και επόμενες), καθώς και για την υλοποίηση πρόσθετων λειτουργιών (Goal Line Technology και Semi Automated Offside).

Ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League ενέκρινε την προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Κ15, καθώς και το συστήματα διεξαγωγής αγώνων του Πρωταθλήματος Super League K17».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό