22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα θέλει να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση;»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση»

Η Χριστίνα Μπόμπα είπε χθες στον Νίκο Μουτσινά ότι θα ήθελε να παρουσιάσει μια εκπομπή στην τηλεόραση, κάτι που ο Κώστας Τσουρός δεν άφησε να περάσει έτσι. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής εξέφρασε την άποψή του στον αέρα του «Mega Καλημέρα».

«Λέει η Χριστίνα Μπόμπα ότι “εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου κόνσεπτ και να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”. Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια;

Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να πω ότι η Χριστίνα Μπόμπα η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση. Οπότε, πώς της έρχεται στο μυαλό “να φτιάξω ένα κόνσεπτ και να το πάω να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”;», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός είπε επίσης: «Η δουλειά της δεν είναι αυτή. Είναι σαν να κάνω εγώ ένα demo και να πω “παιδιά, αποφάσισα να κάνω ένα demo και να το πάω σε μια δισκογραφική”. Θα πουν “αυτός πάει καλά;”. Άμα με ακούσει η δισκογραφική και με θέλει, να έρθει να μου το πει. Εγώ να πάω στη δισκογραφική όμως, είναι λάθος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό