25.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Από δω η γυναίκα μου…»: Aγόρασε 2 δαχτυλίδια για σύζυγο, ερωμένη. αποκαλύφθηκε σε TikTok

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολύ πιο ακριβό φαίνεται τελικά πως ήταν το τίμημα της αγοράς δύο δαχτυλιδιών για άνδρα στο Μόντρεαλ, καθώς πρώην υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου από όπου τα αγόρασε, “τον έκανε βούκινο” στο TikTok, αποκαλύπτοντας πως αυτά προορίζονταν για την σύντροφό και την ερωμένη του.

@ferreiroroche

Gotta support my girls ##foryou ##fyp

♬ telephone – favsoundds

Η Έλι, υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου, έχοντας παραιτηθεί από το πόστο της, θέλησε να τον εκθέσει για την κοροϊδία του προς τις δύο γυναίκες ανεβάζοντας ένα βίντεο με τα δύο δαχτυλίδια στο TikTok .

«Εάν το όνομα του φίλου σου είναι Τζέικ και ζει στο Μόντρεαλ, μόλις αγόρασε δύο δαχτυλίδια για την «κοπέλα του και την ερωμένη του» έγραψε. 

Στο βίντεο που ανέβασε κρατά δύο δαχτυλίδια, λέγοντας «αξίζεις κάτι καλύτερο» αναφερόμενη στις κοπέλες που έλαβαν το δώρο του Τζέικ.

Η κοπέλα υποστηρίζει πως ο αγοραστής  της είχε πει τα σχέδιά του όταν εκείνη ρώτησε εάν ήθελε μία ή δύο αποδείξεις. Η Έλι δεν μοιράστηκε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τον άνδρα, αλλά το βίντεό της φαίνεται πως προσέλκυσε την προσοχή των χρηστών, καθώς έχει πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό