20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απόψε αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Ειδήσεις Ελλάδα

Την πέμπτη και τελευταία τους μονομαχία θα έχουν στις 21:00 Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης

Η μεγάλη μέρα του τελικού του MasterChef 5 έφθασε και απόψε θα μάθουμε τον μεγάλο νικητή του μαγειρικού διαγωνισμού του Star.

Οι φιναλίστ, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης, μετά από ένα γεμάτο μαγειρικό ταξίδι και μετά από πολλές δοκιμασίες, θα δώσουν την τελευταία τους μάχη και θα μάθουν ποιος από τους δύο θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται με επίσημο ένδυμα τη Μαργαρίτα και τον Διονύση και τους ανακοινώνουν την τελευταία μαγειρική δοκιμασία, που θα αντιμετωπίσουν για να ολοκληρωθεί η τελική αξιολόγησή τους.

Έχοντας φτάσει πλέον μια ανάσα από το φινάλε αυτού του συναρπαστικού μαγειρικού ταξιδιού, οι δύο μάγειρες αναμένουν με αγωνία την αποκάλυψη των πιάτων αντιγραφής ενός από τους κορυφαίους chef της Μεγάλης Βρετανίας, του Jason Atherton.

Τα απαιτητικά πιάτα του μαγειρικού αυτού θρύλου, που καλούνται οι δύο φιναλίστ να αντιγράψουν, μαρτυρούν τη σημαντικότητα του σημείου, που έχουν φτάσει στον διαγωνισμό. Πλέον τίποτα δεν χωράει ως δικαιολογία και η ικανότητα θα θριαμβεύσει.

Λίγο μετά τις 23:30, σε ζωντανή μετάδοση, η κορυφαία στιγμή του MasterChef 5, η ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας από το γνώριμο πλατό του διαγωνισμού!



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό