23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απόσυρση by Citroen!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Citroën δημιούργησε ένα μοναδικό πρόγραμμα απόσυρσης και έτσι καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μία έκθεσή της προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën, δίνοντας έτσι αξία στο παλιό τους αυτοκίνητο, με σύντομο χρόνο παράδοσης!
Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε online ή στις εκθέσεις Citroën σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους Citroën! Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroën με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και για τα plug-in υβριδικά!

Στο πρόγραμμα απόσυρσης συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της Citroën, το C3 Aircross και το νέο C5 Aircross, αλλά και το best seller της Μάρκας, C3. Όλα τα μοντέλα της Citroën συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης. 
Επιπλέον, η Citroën έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.
Το πρόγραμμα θα είναι σε ισχύ έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό